Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

За кво да рива ма офцо...че ш`съ ожениш за еми ли?!?!

Аз мога да ви идвам на гости, не се притеснявай. 7c90eb2946175ba8fc146bf998d83092.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Иво, ивенцеее...ела обясни кака, какво е онова с талка дето го ползваш, че се сещам за 180 неща biggrin.gif

Иво, ивенцеее...ела обясни кака, какво е онова с талка дето го ползваш, че се сещам за 180 неща biggrin.gif

Сигурно си го поръсва с талк, после с епоксидна смола и като засъхне нема омекване поне месец... e0540d44ed17b005d7f5ea1f011b92e5.gif

biggrin.gif и аз това четох сега

балимумамата, нали немам парици,а едно време от училище гепихме към двайсетина противогаза и оттам си вземам талк да не се потя или по-точно да не ми личи като се потя

Мислех да си сипя последната за тази вечер чаша вино, обаче два коментара не дават мира.

За кво да рива ма офцо...че ш`съ ожениш за еми ли?!?!

Аз мога да ви идвам на гости, не се притеснявай. 7c90eb2946175ba8fc146bf998d83092.gif

kiss.gif

(малки деца да не чукват на този линк, ако искат да запазят доброто си мнение за магаретата)

И аз се замислих, като му прочетох поста biggrin.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Има и много по-добри рецепти .....

за добра ерекция как за какво ?

Има и много по-добри рецепти .....

Хммм.

Стилът е почти същият.

Ако си ти - знай , че ако почнеш отново - няма да имаме компромиси.

Моля те.

за добра ерекция как за какво ?

Що, и лоша ли има? ohmy.gif

ми има,когато не се набива а се спуска

ми има,когато не се набива а се спуска

Специално за тебе в момента качвам един клип в тубата ;)

ама 87 Мб докато се качат.....

А не знам..

не разбирам аз от такива работи.. ;)

Специално за тебе в момента качвам един клип в тубата ;)

ама 87 Мб докато се качат.....

Нека знаят хората,да се образоват...като Мадона например wank7km.gif

........

kiss.gif

(малки деца да не чукват на този линк, ако искат да запазят доброто си мнение за магаретата)

.........

Тая песен направо ме разби....... biggrin.gif

Нека знаят хората,да се образоват...като Мадона например wank7km.gif

Няма нужда Мадона да знае за некачествените неща... ;) за мен или най-доброто или нищо :)

Мисля си за абсурда, който ме събуди тази сутрин по БТВ с изхвърленото сърце и за статията в раздел Здраве и медицина. Косата ми се накъдри :angry:

Мисля си за абсурда, който ме събуди тази сутрин по БТВ с изхвърленото сърце и за статията в раздел Здраве и медицина. Косата ми се накъдри :angry:

още ми се спи, не ме разсънвай, моля.

Мисля, че трябва да се самонакажа (приоритет снощи ми бе office 2007, вместо търсачката на форума biggrin.gif) Най-накрая видях за какво иде реч - мда, боза. Аман от козметични промени.

Също така си мисля, че се захванах и да си качвам наново снимките от блога, ама много бързо ми писна и я зарязах и тази.

Мисля да хвърля едно око и аз, и да излизам по задачи.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

отивам да чета, чух за това в прегледа на пресата...

Мисля си ,че днес пак с дребния трябва да ходя на тренировка...и ..пак ще ме разсмива с"еее,мамо к'ва си якаааа" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ...уфф..тая ваканция нямаше ли край sad.gifsad.gifsad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.