Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много високи температури - ПОМОЩ

Featured Replies

Клоквал ли сте?

Защо сте сменил охлаждането, щом старото е работело?

Kакви обороти дава вентилатора?

Колко термопаста е сложена?Слага се тънък слой...

Ако вие драги ми сте слагали отхадителя, след "подвига ви" да пуснете компютър, като преди това сте махнали термопастата между радиатора и процесора, то не ми вдъхвате доверие.

Температура на процесор се качва до опасни нива ако:

а/Няма термопаста

б/Вентилаторът не работи правилно

в/Прекалено висок волтаж на процесора

Може и да има други, но сега се сещам за толкова.

Та проверте добре отново, какво сте направили, защото ако всичко е наред с този охладител не само не трябва да прегрява, но не би трябвало да прегрява дори и с клок.

Съмнително ми е дали е поставен правилно и дали има необходимият слой термопаста.Дали вентилаторът се върти?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за отговорите но въпроси като дали вентилаторът се въртял просто са ненужни или ги пишете за да постигнете нещо?

всичко е наред термопастата е сложен съвсем тънък слой

според мен плочата на охладителя която се прилепва към процесора е леко вдлъбната и не може да залепи точно посредата като хората

вентилаторът се ВРЪТКА на обороти 1700

взех си това охлаждане защото бокса лятото кляка

Не каза какво ти е захранването, как са му волтажите и на какви волтажи бачка процесора...

С това УхлажданЙе процесора трябва да умре от студ...

Абе защо не спреш да занимаваш хората със себе си? Щом си монтирал това охлаждане на твоя процесора, който работи на default настройки и ми казваш че положението е по-зле отколкото при боксовото аз ти казвам че си МНОГО ЗЛЕ. Хората ти пишат какво да направиш и ти задават въпроси относно напрежение, но ти мълчиш като . . . и само пишеш какво си направил(а то е точно това което казват да не правиш)

Редактирано от alberto (преглед на промените)

• Автор

Захранването ми е Fortron 350 w

за процесора не знам, но неговите волтажи не са пипани

вмомента съм с BOX охлаждането и държи 45 градуса

Каза, че компа е клокван и после е възстановен на дефолт... Тогава барал ли си волтажи?

Питам, щото охлаждането е добро, има си паста, щом прегрява така здраво остана само волтажите да са му високи и да не са се възстановили след клока на нормалните стойности... Погледни ги и кажи какви са... Ако и те са наред вече не виждам други причини... Остана само процесора да се е предал... Все пак кажи стойностите и тогава пак ще мислим...

• Автор

ок довечера ще напиша волтажите че есга съм без хард и съм сложил лайв цд на убунту

ще снимам и охлаждането

да не би да си сложил охлаждането с пластмсовата капачка дето пази пастата? (тъп въпрос ама...) аз на моя арктик му полирах основата щото беше груба, възможно е на твоя освен груба, да е и крива... да не би някоя закопчалка от планката на радиатора да е закопчана без да е влязла в отвора на дъното?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.