Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дай своя глас - спечели награда!

Всички знаем, че Censored е... 66 гласували потребители

1. 1. Защо е винаги негативно настроен тоя чвор?

• Защото е модератор.
      14%
      9
    • Защото вече е ВИП и иска да го забележат.
      18%
      11
    • Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55.
      14%
      9
    • А бе кво ме занимавате с него?
      29%
      18
    • Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси.
      22%
      14

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

" Защото е модератор "

Всички модератори са гадни, навъсени и заяждащи се, ебаси гадните копелета! :)

• Отговори 75
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

" Защото е модератор "

Нали? И аз много ги мразя тия парчета :)

" Защото е модератор "

Ма такива сме си, гадняри :)))

"Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55"

Гласувах така, защото почти винаги злобата и породеното от нея негативно отношение се дължат на лоше самочувствие....

Абе к'во ме занимаваш с проблемите си? К'во се фукаш че си 1,55? Някой и метър не могат да докарат, е на едни 18 санта от мене, остава и космат да беше, тц тц.

Сигур е кисел щото сяка сутрин се чуди какъв мигач да пусне и все не му остават джобни да придобие "Бор-Чвор". Аз тука ще си ръфам На Баба творенията и си чакам наградата - каса айрян!

Не отговорих нищо, защото нито един от посочените алтернативни отговори не ми допада...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

къде е отговора "защото е гъзар"? :rolleyes:

Ще има няколко истински мнения в темата, които няма да са офтопик. Пример за такова мнение е последното. Такива, които ще кажат и покажат някои истини. Дано нашият приятел погледне точно тях, а не онези, които нищо не казват.

Ама на човечеца ще му стане кофти и ще изтрие темата си. Да Упражни правото си де. хехехе

После ще ме обвини в нещо.

П.С. Няма лошо. Или по-добре събери четата (протежета гледам имаш доста, които те копират и се опитват да бъдат "на върха" с теб) да те изчетка, че иначе лошо, рейтинга ти пада. хахаха

Айде давай наградата. Гласувал съм в края на краищата.

Ако е важно да се каже, защото гледам повечето го правят, гласувах с втория вариант.

Аз вече знам отговора за BARKLI-то, и той е : Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55, защото не му дават да стане модератор и има косми на дупето. Пуууу.

Хальо, да не бях казал как съм гласувал, разбирам, ама и ти си снощен. И аз така правя. 5-та бира пия и още не мога да се оправя. А имам и рожденник довечера. хехе.

Какво ли ме чака?! :speak:

Дано Цензурата да мине, че да поеме тази тема в правилната посока. :wors:

• Автор
Ще има няколко истински мнения в темата, които няма да са офтопик. Пример за такова мнение е последното. Такива, които ще кажат и покажат някои истини. Дано нашият приятел погледне точно тях, а не онези, които нищо не казват.

Ама на човечеца ще му стане кофти и ще изтрие темата си. Да Упражни правото си де. хехехе

После ще ме обвини в нещо.

П.С. Няма лошо. Или по-добре събери четата (протежета гледам имаш доста, които те копират и се опитват да бъдат "на върха" с теб) да те изчетка, че иначе лошо, рейтинга ти пада. хахаха

Айде давай наградата. Гласувал съм в края на краищата.

Ако е важно да се каже, защото гледам повечето го правят, гласувах с втория вариант.

Хех...

Кефи ме да се прибера в 23.00 от работа и да видя такива бисери.

Заслужаваш целуфка a5f1f7b41d71db7931215b4e32206fa5.gif, но някой ден ако все пак се престрашиш да ми отговориш само на един въпрос (ама лично де, не тук), той ще е "Как успяваш в тази дребна душичка да стаиш толкова много омраза и завист?!?!" b7658bb499b05a996ddbc8a32ff89e48.gif

Не е лошо също така като не разбираш същината на темата да попиташ някой друг с ква цел аджеба се появи това творение и наистина ли автора му има нужда от повдигане... (на самочувствието). И друг път не съди за другите по себе си, щот всичките ти виртуални свалки ще те видят как се излагаш, а това ще навреди на реномето ти, което и без това го няма. aba96d80ab08c56ce99926752ad1c9a6.gif

По темата сега: наградите умишлено не са оповестени, за да не проявите меркантилност и да се опорочи темата. Гласуването ще го оставя до...хм, нека е неделя, защото колегата оставиго колкото повече гласове има, толкова повече ще злобее.

И няма значение как ще гласувате - просто го направете. Ихууууууу... 5ab537b8013ad75a12893b89be10ce60.gif

пп. И темата тук и в този си вид е в най-правилната посока на света. Щом до сега няма нито един доклад, значи всичко си е таман. 5fbebf060c8461ec49141ae9c0d24413.gif

наградите умишлено не са оповестени, за да не проявите меркантилност и да се опорочи темата. Гласуването ще го оставя до...хм, нека е неделя

Добре...ще гласувам (заради наградата)...

1.Щото си модератор...

2.Отивам в профила ти за да те подкупя...

3.Не е честно за неделята (ама ако трябва ще се върна от морето)

4.Помисли за подкупа...

:)

Mного успорвано... Аз не гласувах нищо, ама честно да ви кажа не мисля, че има смисъл тази тема. Много ми е интересно кой ще спечели "наградата", ако има такава biggrin.gif и каква ще е тя...

Иначе не знам какъв ви е проблема с човека, освен че пускането на тази тема е най-безсмисленото нещо, което е правил тук(не се обиждай, не е това целта ;) )

Както и да е, au revoir! :ph34r:

Брутална анкета......награда сигурно е уникална......дърпане на лагерна количка с "Туарег"...Гласувах с последното,щото заслужава .."Убаво момче" biggrin.gifbiggrin.gif

и аз изпуснах моят глас

дай жокер медиа за рекламата - нещо за плюскане ли е?

• Автор
Аз смятам, че подаръкът ще бъде дупето на автора crazy.gif

Тва не мога да си го позволя, щот като гледам последния отговор как набъбва, ще се умножат мераклиите на задните ми части (а те изобщо не са малко, вервай ми...барабар с теб де). c13ba651c4ef694d9c256d193e6067ad.gif

• Автор
Какво стана с наградата biggrin.gif

Наградите са налице и ще стигнат до притежателите си. Първата наградка ще се тегли измежду тия, които са гласували за отговора с най-много гласове. Да му мислят тия, които са гласували без да се обадят в темата и не са казали кой отговор са маркирали. 68599210e5bfac9b25b6f0e1b7e6e284.gif

Ще има награда и за цялостен принос, плюс награда на публиката. Ще има номинирани и за най-тъпа изцепка, макар там да няма много претенденти.

Ама ще изчакам beli99, че някак си отвътре не ми дава да приключим без нея.

И продължаваме нататък.

Защото е модератор biggrin.gif Прай се само .. :>

Ще има номинирани и за най-тъпа изцепка, макар там да няма много претенденти.

Освен номинацийка, наградка нещо? Да се включвам овреме, че то с моя глас, че си под 1,55, бая трябва изправям кривия макарон (тук рИвЪ, ама ме мързи да търся емотикона)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.