Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дай своя глас - спечели награда!

Всички знаем, че Censored е... 66 гласували потребители

1. 1. Защо е винаги негативно настроен тоя чвор?

• Защото е модератор.
      14%
      9
    • Защото вече е ВИП и иска да го забележат.
      18%
      11
    • Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55.
      14%
      9
    • А бе кво ме занимавате с него?
      29%
      18
    • Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси.
      22%
      14

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
Освен номинацийка, наградка нещо?

Мммммм...изкушаваш ме. Нарочно мислех да няма награда за тая категория, че ще стане веднага наплив, ама айде...от мен да мине.

lopedium.gif

Това ще е наградката. af30b1b49d706e2628b0c116f9aaf73f.gif

• Отговори 75
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Кога се обявява печелшивият?

Да не би за някой нагарадата да е кочаня?

• Автор
Кога се обявява печелшивият?

Да не би за някой нагарадата да е кочаня?

Само да си дойде бели99 и вдигаме завесите.

А за кочаня...то ще се чуе.

за протоколът N1 ;)

Ама ще изчакам beli99, че някак си отвътре не ми дава да приключим без нея.

И продължаваме нататък.

Трогната съм! Да ти кажа на ушенце аз се боря за двустаен в центъра на Варна...

• Автор
Трогната съм! Да ти кажа на ушенце аз се боря за двустаен в центъра на Варна...

Аз ще изчакам края на годината да паднат още цените и мисля да купувам някъде в тази дестинация...

Та в тая връзка се чудя дали ще хвана промоция от сорта на "Плати един - получаваш два".

пп. Щом си тук е време за наградите.

Взимам се в ръце...

ппп. За съжаление в този миг няма как да караме нататък, защото имаме две позиции с еднакъв брой гласове. Хм...

Аз ще изчакам края на годината да паднат още цените и мисля да купувам някъде в тази дестинация...

Та в тая връзка се чудя дали ще хвана промоция от сорта на "Плати един - получаваш два".

пп. Щом си тук е време за наградите.

Взимам се в ръце...

ппп. За съжаление в този миг няма как да караме нататък, защото имаме две позиции с еднакъв брой гласове. Хм...

Ето, вече има водеща позиция :huh:))))

aбре, аз ти гласувах, че си 1.55 висок, ама моят истински отговор го няма тук :huh:

п.п.какво сте се емнали толкова за некви награди, прави ме кеф обаче да я чета тая тема :huh:

• Автор

И дъ уинър ис...

Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси. [ 12 ] ** [26.09%]

Моля хората, гласували за този отговор да си кажат кои са, за да пристъпим към наградките.

Аз ще се приготвя за церемонията.

8cab09e1fe8ca833a65bc3bb716898e6.gif

пп. От тук насетне и да гласува някой, няма да се зачита.

Защо е винаги негативно настроен тоя чвор?

Защото е модератор. [ 6 ] [13.04%]

Защото вече е ВИП и иска да го забележат. [ 10 ] [21.74%]

Защото е грозен, плешив и е висок само 1,55. [ 8 ] [17.39%]

А бе кво ме занимавате с него? [ 10 ] [21.74%]

Искам да го оправя, ама той не пие и има катетър, баси. [ 12 ] [26.09%]

Те това е.

пп. От тук насетне и да гласува някой, няма да се зачита.

Жалко! sad.gif Тъкмо мислех да приканя още няколко гласа...Губя... :huh: Заложихме на губещия кон... sad.gif ...Остава ми утехата, че ще има и друг път!!!!!

А тези,които са пуснали празен глас ще получат ли наградка?Празен,празен,ама все пак си е глас :)

• Автор

До тук видях трима души, гласували с последния отговор.

scorceni

dindi

thedemonhunter

Хайде и другите се обадете, иначе ако до 2-3 дни са само тримата, няма да има нужда от жребия кой пИчели, а само за разпределение. 09595f5f20c9a944eaf555e506ca8591.gif

Вече съм първа приятелка на dindi и scorceni да намажа от наградата!

biggrin.gif

:wors: Яяяяя никой да не се обажда къде е 3 към 1, къде е 12 към 1.

Пък ако бате Сашо даде лесните пари от другата тема, викам да делкаме.., все кяр ohmy.gif

последния отговор разбира се.снимка няма ли поне? да видим какво ще намажем :offtopic_s:

Наградата сигурно ще е подарък VIP абонамент на темерут от форума biggrin.gif

Добър ход да се обяви награда biggrin.gif Всички като чуят "награда" или "безплатно" и се хвърлят веднага biggrin.gif

• Автор

А бе да ви кажа - кака се ожени. Демек който таковал - таковал.

Време е за равносметка.

dindi - Мислех наградата и да е ползване на фитнес уредите у дома безплатно и доживот. Ама аре нали съм пич...та затова ще получиш един ВИП...ама не абонамент, а обяд или вечеря. С нашето семейство, разбира се. В бизнес клуб Хедон или в италианския ресторант срещу София ленд (не му помня името). Като се разберем за ден и час, пращам лимузината с шофьора да те вземе от вас, апваме, пийваме квото ти душа иска и те връща колата до вас. В тези ресторанти ще ядеш всичко, за което се сетиш (там няма "няма"), ще ти сготвят каквото си пожелаеш и...

А бе целия куверт.

scorceni - получава една нощ в "Казабланка". Който не знае - това е един клуб в "Хиподрума", но не е свързан с коне. Ще има удоволствието няколко часа да прекара в компанията на 2-3 кобили (по негов избор), но нито ще ги оседлава, нито ще прескача препятствия с тях.

В краен случай (пак щот съм пич), може (ако Динди пожелае) да се включиш към нашия скромен социалистически обяд/вечеря, но не си мисли, че ще ползваш и двата подаръка (знам, че това си помисли, баси...хитрец).

thedemonhunter - ти пич ще получиш от батко си едно вип-абонаментче, та да видиш дали са харни благинките. Много се чудих дали наградата (първи вариант) на колегата ти scorceni да не дойде при теб, но има време и за това, пък и тук има много пуритани, дето ще изрипат веднага, че си малък. А и си ни малко далече за другите видове занимания на и около маса, затова дано си доволен от ВИП абонамента.

Наградата за цялостен принос получава (естествено) beli99. Ще изчакаме до ноември да се сринат още цените на имотите във Варна и с Мадона като тръгнем да си купуваме за нас един апартамент, ще хванем промоцията "Плати един - получи два".

С останалите награди ще продължа довечера, като се прибера и ги обсъдим на семейния съвет.

Гореописаните вече са изведени в канцеларията, имат подпис и печати и затова са факт. Само пояснявам, че останаха поощрителните.

И не на последно място - благодаря на всички, които дадоха гласа си и схванаха тъпата несериозност на простата анкета.

Ох просълзявам се, като говоря такива неща, затова ще продължа после... d35e9460bdda3f96325ace03a935195c.gif

:) Спечелих! Спечелих!

Щом е безплатна кльопачката бройте ме biggrin.gif

Като сте свободни с Ками, свиркайте.

Като тръгнете ноември задължително ми пускате едно ЛС, аз ви чертая нов маршрут (скромна отбивка от магистралата), щото ще ви приготвя скромна почерпка и щото ще ви покажа много нескромно едно късче от нас!

п.п. Динди, честито! После да кажеш струвало ли си е, че лях сълзи за туй, че не спечелих! :):computer8::)

thedemonhunter - ти пич ще получиш от батко си едно вип-абонаментче, та да видиш дали са харни благинките. Много се чудих дали наградата (първи вариант) на колегата ти scorceni да не дойде при теб, но има време и за това, пък и тук има много пуритани, дето ще изрипат веднага, че си малък. А и си ни малко далече за другите видове занимания на и около маса, затова дано си доволен от ВИП абонамента.

Надявах се на някое по-сантиментално подаръче, горното например си беше муцка, ама карай. Пак, че си се сетил - важна е идеята (: А иначе, ако не беше тази тема, не знам кога щях да се чактисам за тоя абонамент ohmy.gif И все пак, нямаше нужда. :speak:

Бай дъ уей, нали се говореше за номинация "Най-тъпа изцепка" :)

• Автор
Надявах се на някое по-сантиментално подаръче, горното например си беше муцка, ама карай. Пак, че си се сетил - важна е идеята (: А иначе, ако не беше тази тема, не знам кога щях да се чактисам за тоя абонамент ohmy.gif И все пак, нямаше нужда. ;)

Споко. И за сантиментите ше доде време като минавам покрай Бяла - често ми се случва.

Пич си и затова го заслужаваш. Държа да го знаеш това.

А иначе гласуването - гласа на човек е като пръднята - ако няма кой да го/я чуе/помирише, ей така си отива в небитието безвъзвратно.

Доста хора не разбраха същината на темата и безмислието на анкетата. Лошо става, когато се вземем насериозно и не допускаме да се самоиронизираме и да се смеем на собствените си недостатъци. Така например дадени хора си помислиха, че темата е за да ми се обръща внимание. На това мога да кажа само едно - ха ха.

Наградата "Най-тъп и безмислен коментар в темата" ще си поделят двама души - BARKLI и един потребител/ка, чийто коментар виждам, че е изтрит. Някой ако помни ника нека сподели. Онзи ден темата беше затворена за около час (неизвестно от кого) и явно тогава е имало профилактика.

А самата награда...хайде първо да уточним втория номиниран и после ще минем на наградата.

Едит: за протокола държа да отбележа активизирането в последните три дни на колеги, гласуващи с четвъртия отговор, въпреки обявения край на гласуването. e4b2687e8328083f437c93a93c975ca5.gif

Ураааааааааааааааа спечелил съм ,ураааааааааа.С кобилките ,с кобилките ........сега как ще заспя .мам*а му biggrin.gifbiggrin.gif.Благодаря на щедрия основател на анкетата която му помогна да научи истината за себе си :)biggrin.gif

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.