Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слагат камери във всички училища

Featured Replies

Дреме ни, да ти кажа :jumping11: Поне на отделни индивиди :(

Усещам , че WC-тата ще станат ''новите бърлоги'' .... за някои индивиди :D

Ами, то едно време се пушеше във външните тоалетни, после се преместиха край задния вход, за да не са в училище, и зад училище се е пушило, но сега последно се ходи в гаража на жената, дето държи едната лафка х)

Хах, отменя се бейзболът с хартийки и шишета :wors:

Аз доколкото разбрах, май само в нашата стая на етажа няма камери. Или нашата и още една-две. Все тая, важното е, че има период от време, в който можем да напреднем заради непрeживяното детство :lol:

Ние имахме в 50% от стаите, ама сега гледам че почнали да ги махат... Май са се отказали, като видели разходите за хард дискове за камерите laugh.gif

• 4 седмици по-късно...

И в нашето училище има камери, но какво от това продължаваме да прехисваме и да правим същите простотий дори е имало моменти , в които не сме ги забелязвали! :clap:

Уча в Професионална гимназия,имаме камери,качеството е много зле...

Около 3 кадъра в секунда при резолюция 320х240(по малко отколкото при най-евтиният телефон с камера!)

Отчасти съм за,за да няма глупости и "лигави" изпълнения.

От друга страна кой ги гледа...Пък и ако бяха хубави и постоянно наблюдавани добре съгласен съм,би било добре отчасти

Обстановката обаче би се затегнала много.Когато отиваш да учиш,искаш да ти е комфортно,не да си като в затвора.

И за да не каже някой какъв съм бил-Много добър ученик съм и за 11 години съм имал само една забележка-без домашна... :angry: Мога да кажа че съм бил и ще бъда примерен

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Точно като Биг Брадър е в нащо даскало... ама само на външен вид хаха - нищо не променят тея камери ако питате мен.

Дам, много ясно, че не променят нищо, ние даже забравихме, че ги има :angry: Ъъъъ номера минава като си сложиме тетрадките отворени пред нас и пак говорим за глупости, викаме, крещиме ... И се води дискусия :angry:

А само ако камерите ни имаха звук... :angry:

Хах, кой ти гледа камерите. :rolleyes: Всеки си прави каквото си иска. Е, хубавото е че в стаята ни няма. Така момчетата могат на воля да играят покер, да организират турнири по борба и да се фукат пред момичетата. А и в някои от часовете (особено английски - все пак омръзват 4 часа на ден) е доста... шумничко... всеки си прави каквото си иска - слуша музика, хвърля си бележки, говори на висок глас и т.н.

Всъщност сякаш (за разлика от старото ми даскало, което беше СОУ) тук (в гимназията) чак такъв проблем нямаме с камерите. В смисъл не ни пречи да има. Има някои вдетинени, които само правят всичко забранено, но останалите сме си ОК. Момичетата стоим и си говорим за момчета (които ги има в изобилие), а момчетата обикалят по коридорите, за да разглеждат момичетата. xD. Често има коментари от рода на "Здравейте, сладурани", "Малее, какви момичета има в туй МГ" и т.н.... ама това е защото сме малко. Момчетата се кефят като видят момиче, защото общо взето сме рядки животни. xd

Та, както и да е. Искам да кажа, че за такива неща няма нужда да се крием от камерите, така че те не ни пречат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.