Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Довечера да не мислиш, че ще пропусна ? ;)

Не - не мога да го оставя този. Знаеш ли колко трудно се гради добър имидж на отделението, а той за няма и две седмици го срина....Не мога да си затварям очите за груби грешки в цялостното поведение и най-вече лечението на пациентите.Той просто е опасен за живота на пациентите.

Не е шега работа.

А другият - дето съди болницата за наказанието - той все още е в отпуска и си пие шербета в град Алепо (където и да се намира това) .За него ще послушам съвета ти и няма да го натискам много....Дори и да спечели делото -ще си го къткам, защото колкото и да е инатлив , чепат и да обижда пациентите - поне не прави глупости и не е сгрешил в терапията на някой .

Хахаха, аз мислех че за сириеца говориш.. помня че се оплакваше преди време от него laugh.gif ......... А Алепо се намира в Сирия ---> http://bg.wikipedia....%BB%D0%B5%D0%B1 ..и се нарича Халеб ( Халеп, Алеп , Алепо)..............П.С Ами наздраве предварително от мен тогава :).....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Хахаха, аз мислех че за сириеца говориш.. помня че се оплакваше преди време от него laugh.gif ......... А Алепо се намира в Сирия ---> http://bg.wikipedia....%BB%D0%B5%D0%B1 ..и се нарича Халеб ( Халеп, Алеп , Алепо)..............П.С Ами наздраве предварително от мен тогава :).....

Охооо - това било вторият по големи град там бре ?!

Не - този, дето го уволнявам сега си е българин, ама мене ме е срам да се изправя до него и да кажа, че съм му съплеменник.Мърша.

Аз си имам още един сириец в отделение, само,че той е коренно различен от другия - просто съм горд, че е при мен - на него мога да разчитам за всичко.Невролог е и много добър като човек и като лекар.

Да ти кажа - втрещен съм от едно семейство от севлиевско днес.Пристигат някакви хора с такси - на жената и прилошало, силно главоболие, отпуснала се, не може да стои на краката си.Прегледах я - бяла, руса, синеока мадама, кръвно 230/140, започнах терапия -оправи се за около 2 часа и преди малко я пуснах.Името - Зюлфие.Оказаха се с турско потекло.Толкова възпитани хора отдавна не бях срещал. кротки, не създават проблеми, не се нервят, не викат, не се държат в стил "ти си ми длъжен" - това, дето най дразни всеки лекар.Благодарни за обърнато внимание.....То като видиш такова поведение у пациент и близките му - и ти се държиш с тях по този начин.Изписах им и терапия за вкъщи (нещо, което обикновено не правя - защото, когато някой ме изнерви с поведението си му бия шута бързо - бързо.....

Чудя се в момента , как може тия хорица, дошли от сто и кусур километра, от някакво забутано село там да имат такова възпитание и да знаят как да се държат в болница, а нашите тиквеници тук да се държат все едно някой е длъжен да ги лекува и да им търпи иширетите ?

Ами много ясно - че като си се облякъл като боклук и се държиш като такъв - така и ще се държат с тебе.

Баси.

Охооо - това било вторият по големи град там бре ?!

Не - този, дето го уволнявам сега си е българин, ама мене ме е срам да се изправя до него и да кажа, че съм му съплеменник.Мърша.

Аз си имам още един сириец в отделение, само,че той е коренно различен от другия - просто съм горд, че е при мен - на него мога да разчитам за всичко.Невролог е и много добър като човек и като лекар.

Да ти кажа - втрещен съм от едно семейство от севлиевско днес.Пристигат някакви хора с такси - на жената и прилошало, силно главоболие, отпуснала се, не може да стои на краката си.Прегледах я - бяла, руса, синеока мадама, кръвно 230/140, започнах терапия -оправи се за около 2 часа и преди малко я пуснах.Името - Зюлфие.Оказаха се с турско потекло.Толкова възпитани хора отдавна не бях срещал. кротки, не създават проблеми, не се нервят, не викат, не се държат в стил "ти си ми длъжен" - това, дето най дразни всеки лекар.Благодарни за обърнато внимание.....То като видиш такова поведение у пациент и близките му - и ти се държиш с тях по този начин.Изписах им и терапия за вкъщи (нещо, което обикновено не правя - защото, когато някой ме изнерви с поведението си му бия шута бързо - бързо.....

Чудя се в момента , как може тия хорица, дошли от сто и кусур километра, от някакво забутано село там да имат такова възпитание и да знаят как да се държат в болница, а нашите тиквеници тук да се държат все едно някой е длъжен да ги лекува и да им търпи иширетите ?

Ами много ясно - че като си се облякъл като боклук и се държиш като такъв - така и ще се държат с тебе.

Баси.

Мдам... Възпитанието не идва даром , по наследство или кръвна принадлежност....

Ще цитирам " И не върви по земята с надменност! Ти нито ще пробиеш земята, нито ще се въздигнеш колкото планините . "

Скромността все още краси човека.... както и знанията му...

Така е, но от години аз не съм виждал някой българин така добре възпитан.

За циганите изобщо не говоря - тия не знам вече какво да ги правим.

Така е, но от години аз не съм виждал някой българин така добре възпитан.

За циганите изобщо не говоря - тия не знам вече какво да ги правим.

За съжаление е така..и се влошава положението все повече.... Но това си е за тях... забравят че никой не им е длъжен толкова че да търпи наглостта и нахалството им... ...Отнася се за всички хора

Мдам... Наздраве... :) ( ранно пиле рано пее biggrin.gif )

Гадняр diablo.gif

На мен ми са се разсъхнали дъгите и ми ръждясаха червата от тая минерална вода днес , а той се е седнал на хладничко с биричката и не му пука beee.gif

p.s. ама аз пък ще наваксам довечера happy.gif

Гадняр diablo.gif

На мен ми са се разсъхнали дъгите и ми ръждясаха червата от тая минерална вода днес , а той се е седнал на хладничко с биричката и не му пука beee.gif

p.s. ама аз пък ще наваксам довечера happy.gif

:baby:   Олеле... не знаех че си се разсъхнал.....извинявай хихихих......   Ще си наваксаш ........ на хладно под Дайкина ....... :ph34r:

Не знаел той icon_e_smile.gif Точно там се опъвам с винцето довечера icon_e_smile.gifще пия едно и за твое здраве.

Предполагах само :) 

Наздраве и за теб   :ph34r::baby:

мисля си, че всеки момент си идва жена ми Emoticon__happy_by_thin_spark.gif

мисля си, че всеки момент си идва жена ми Emoticon__happy_by_thin_spark.gif

Е наздраве и на теб тогава biggrin.gif .... или може би моите съболезнования :baby: ( в кръга на шегата )

Мисля си, колко много здраве са сисипали по чашите преждеговорящите biggrin.gif

Много.... много здраве :ph34r:

Ужас

Кое му е Ужаса ??  :speak:

Кое му е Ужаса ??  :speak:

Точно за две минути,(по часовник)забравих какво щях да правя.А исках да видя програмата.Четири пъти пробвам да си вляза в пощата и все натискам,регистрация. :speak: Смешно е,та чак тъжно.

Точно за две минути,(по часовник)забравих какво щях да правя.А исках да видя програмата.Четири пъти пробвам да си вляза в пощата и все натискам,регистрация. :speak: Смешно е,та чак тъжно.

Мдам.. явно някои пият.. а други ги хваща..... хаха.... А може би е склерозата :speak:

че не сме се чували отдавна цветето ми !!!

Митак ..или си купи телефон...( ако нямаш ) ..или и вземи номера за да я чуваш cool.gif

че не сме се чували отдавна цветето ми !!!

И аз те обичам!

Айре бе,няма ми я емотката с целувката. :speak: Diin,баба ти е склеротича :speak: само съм леко разсеяна :speak: Абе,купих си едни фъстъчки,да видим с какво да ги хапна.

И аз те обичам!

Айре бе,няма ми я емотката с целувката. :speak: Diin,баба ти е склеротича :speak: само съм леко разсеяна :speak: Абе,купих си едни фъстъчки,да видим с какво да ги хапна.

Оправданията ги знаем  laugh.gif.....   фъстъците с бира..... ако нямаш... пробвай с друга течност... чешмяна вода  :P

Който пие бира знае с какво  biggrin.gif

А който пие сокчета май пак знае с какво  :speak:

:line dance:

Мисля си, дано и утре е като вчера и днес

shefkata айде ... пожелавам ти го

Чудя се чак толкова отдавна ли не съм влизал в тоя форум, че чак не мога да го позная!

Мисля си, че тоя форум вече не е като едно време. Тогава си прасках коментарите в раздела за игрите, заплювах необразованата младеж и му давах айляк. Чиста работа... Ама откакто взех да пиша в тия 'Празни приказки и забава' ми се развали кефа. Много дебили тука. Нема оправия тая държава... :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.