Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Казанлък, Казанлък...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

и защо е нужно това мерене

защото някой е гушнал едни парички

Днес многоооооооо ме мързи :blink:

как ме изненада само :eek:

нещо ще има ли за теб от тях ? :blink:

ще има - от данъците ви. Държавата плаща :ph34r:

Мисля си какво ще стане с конкурса "Мис/Мисис Калдата" при положение, че има само една кандидатка? biggrin.gif

Мисля си какво ще стане с конкурса "Мис/Мисис Калдата" при положение, че има само една кандидатка? biggrin.gif

По закон: Възложителя има право да прекрати обявения от него конкурс на основание, че има само един участник подал заявление. biggrin.gif

Следващия който си сложи цитат от моя "мъдра" мисъл в подписа - ще плаща такса, която ще бъде опраделена по-късно и може да е в натура - внимавайте! biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Следващия който си сложи цитат от моя "мъдра" мисъл в подписа - ще плаща такса, която ще бъде опраделена по-късно и може да е в натура - внимавайте!

Това изглежда добре за подпис :)biggrin.gif

Това изглежда добре за подпис :)biggrin.gif

"Това" беше за Джеро-авантата biggrin.gif

айде лека работа ! :)

За текста на една песен и как ми е лесно да си ги превеждам. Мисля си как ти става близък даден език и не се замисляш често. Какво нещо е. Като се замислих за това, пък се сетих, че знам 2 езика + 1 що-годе колкото да вържа някоя приказка и как ще уча 4-ти скоро - немския. Поне ще се пробвам да го науча. После искам и още един - испански. По-нататък, ако науча тези, ще видя за друг.

За гадното, дъждовно английско време, и за топлото, слънчево българско лято :eek:

Мисля си, че някой върви и раздава кофти репутация наред... И то на постове, които не са кой знае какво.

Мисля си, че някой върви и раздава кофти репутация наред... И то на постове, които не са кой знае какво.

Може би, точно защото не са кой знае какво :hush:

Да не ти дреме за репутацията !

Да взема да си направя малка чистка ли... :)

Може би, точно защото не са кой знае какво :)

Да не ти дреме за репутацията !

Ставаше дума за коментари от тази тема. В момента се сещам за двата коментара на Дийн на 77-ма страница. И те такива работи (:

Да взема да си направя малка чистка ли... :)

Ставаше дума за коментари от тази тема. В момента се сещам за двата коментара на Дийн на 77-ма страница. И те такива работи (:

Мдам, злобните същественца няма какво друго да направят освен да сложат лоша репутация .. Ясно е кой злобее... но това си е за нея.... показва колко е жалка за пореден път ....

Мдам, злобните същественца няма какво друго да направят освен да сложат лоша репутация .. Ясно е кой злобее... но това си е за нея.... показва колко е жалка за пореден път ....

Мисля си, че се поддадох на онази гадна черта - любопитството и ходих да видя за кво иде реч!Любопитството е гадно нещо...признавам...

Мисля си, че се поддадох на онази гадна черта -  любопитството и ходих да видя за кво иде реч!Любопитството е гадно нещо...признавам...

Любопитството не е гадна черта.. стига да не е прекалено нахално и нагло естествено ...Твоето не е такова.... така че не се притеснявай...

Любопитството не е гадна черта.. стига да не е прекалено нахално и нагло естествено ...Твоето не е такова.... така че не се притеснявай...

О, мерси!Дийн, да те питам:как се казва племето в Африка, което си татуира тялото като си режат части от кожата? Не знам как да го задам на Чичото! (ама как те "използвам")...Сещаш ли се?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.