Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Намерихме мъж на кучката ,сега се надявам днес да се заиграят biggrin.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Чудя се каква е разликата между сол диез и ла балон... бемол, де biggrin.gif Всъщност не ми пука biggrin.gif

Сутринта за първи път си облякох новия екип.. Беличък, чистичък.Даже сетрата ми вика , че съм бил като пуканка.

Е - вече целият е в петна кръв и сега трябва да си търся от някъде друг екип.....

Леле докторе, дано не попадам в твоите ръце никога, току виж си отработил въпроса точно при мен biggrin.gif

ще по паднеш, ще попаднеш.....

grin.gif рано или късно -всеки ми минава през ръчичките spiteful.gif

Намерихме мъж на кучката ,сега се надявам днес да се заиграят biggrin.gif

На това "игра" ли му викаш вече ? laugh.gif

Мишленце, искаш ли да си поиграем както попитал котаракът crazy.gif

Чудя се каква е разликата между сол диез и ла балон... бемол, де biggrin.gif Всъщност не ми пука biggrin.gif

Стилистика при гамите.

Когато изписваш хроматизми - принципът е следният - при възходяща линия се изписва като диезен тон, при низходяща - като бемолен.

е, щом не ти пука.....cry.gif

• Автор

Нужно ли беше да ми спират интернета вчера.....

Хромо-какво? biggrin.gif Не си мисли, че като ми обясниш ще схвана нещо. През последните 7 години, в които уча музика още бъркам мястото на "ла" на нотната стълбичка biggrin.gif

На това "игра" ли му викаш вече ? laugh.gif

Мишленце, искаш ли да си поиграем както попитал котаракът crazy.gif

Толкова се вълнувам ,ще ни остави на мира :huh:

Игра ,те втори ден вече ,се ухажват, :wors:

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Хромо-какво? biggrin.gif Не си мисли, че като ми обясниш ще схвана нещо. През последните 7 години, в които уча музика още бъркам мястото на "ла" на нотната стълбичка biggrin.gif

Най-общо казано - при изписване на нотите се търси улеснение за четящия, като се изписва без двоякост посоката на движение на линията и се избягват излишните алтерации.

И точно заради посоката на движение е различно дали в твоя пример ще изпишеш като G# или като Ab(не говорим за този тон като степен на даден акорд, а просто като мелодична линия) - едното намира разрешение надолу, а другото - нагоре.

Иначе , при свирене си едно и също, разбира се.

Абе, ти солфеж не учиш ли ?! Или да идвам с пръчката да оправя даскалицата ти ? crazy.gif

Патоанатомичните (които се поставят при аутопсия) не са :)

А клиничните - да, всички диагнози са предположения, но от значение е степента на вероятност , която драстично спада, използвайки интернет за консултация.

Вече имам предположение в жив вербален контакт ;) от който не съм съсем доволна

Толкова се вълнувам ,ще ни остави на мира ;)

Игра ,те втори ден вече ,се ухажват, :)

Я се заеми да им помогнеш.

Сигурен съм - ти го можеш

glare.gif

Вече имам предположение в жив вербален контакт ;) от който не съм съсем доволна

Доволни са само мъртвите.

Докато си жива -все ще си недоволна.

Ами даскалицата не можеше да преподаде нито един урок, защото никой не я слушаше, а не се качвахме на главата й само когато ни пускаше от нашите песни biggrin.gif. И когато изведнъж 5-6 човека станаха метъли представи си какво й ставаше laugh.gif

Aбе ти доктор ли беше или учител по музика, че нещо забравих? biggrin.gif

Ами даскалицата не можеше да преподаде нито един урок, защото никой не я слушаше, а не се качвахме на главата й само когато ни пускаше от нашите песни biggrin.gif. И когато изведнъж 5-6 човека станаха метъли представи си какво й ставаше laugh.gif

Aбе ти доктор ли беше или учител по музика, че нещо забравих? biggrin.gif

Учител - не.

Но като съм доктор, нещо да ми пречи да съм учил доста време пиано и солфеж ? glare.gif

Нищо не ми пречи и да те нашляпам и тебе, разбира се.....

Мисля си за семейните скандали на съседката и китариста... и че, ако тя прочете това, ще ме гони със сатъра biggrin.gif

Учител - не.

Но като съм доктор, нещо да ми пречи да съм учил доста време пиано и солфеж ? glare.gif

Нищо не ми пречи и да те нашляпам и тебе, разбира се.....

biggrin.gif Релакс, пошегувах се. :)

Мисля си за семейните скандали на съседката и китариста... и че, ако тя прочете това, ще ме гони със сатъра

biggrin.gif Релакс, пошегувах се. :)

Сатър ? icon_e_geek.gif

Хмм.Интересно звучи - и аз мога да те подгоня с такова оръдие на труда butcher.gif

Като за осми работен ден след отпуската и аз не мога да се нагодя към работата :)

На тва отгоре и съм пипнал някаква гнусна настинка и в главата ми е каша тотална... ;)

Като за осми работен ден след отпуската и аз не мога да се нагодя към работата :)

На тва отгоре и съм пипнал някаква гнусна настинка и в главата ми е каша тотална... ;)

Искаш да кажеш, че на осмия ден ще съм вече настинала и все още неподготвена за великия работен процес, така ли biggrin.gif

Като за първи ден, нито мога да се концентрирам, нито да се нагодя за работа :)

Тебе те знаем - нали преди време ти самата ни разправя, че когато си постъпила на работа, шефката ви е събрала всичките да ви обясни работния ви график :

- Понеделник - отмора от уикенда.

- Вторник - подготовка за работа.

- Сряда - работим.

- Четвъртък - отмора от работа.

- Петък - подготовка за уикенда.

- Събота и неделя - уикенд.

Въпроси има ли ?

И ти си вдигнала ръка и си казала :

- Ама - всяка ли сряда ще работим?

;)

Искаш да кажеш, че на осмия ден ще съм вече настинала и все още неподготвена за великия работен процес, така ли biggrin.gif

Ъхъ, аз само при мисълта за завръщането в София първо се подрисках, а после се и разболях... biggrin.gif

Кога ли ще си вдигна чукалата от тука... :)

Мисля си, колко добре ми познаваш само ;)

Кога ли ще си вдигна чукалата от тука... :)

Мисля си, че почти цяла отпуска мислите ми все около този въпрос се въртяха ;)

мисля си - Нинката оправила ли е компа ohmy.gif

Мисля си за Х и У. За това колко нетипично е за Х да отреже У, но това не пречи да е яко biggrin.gif А,да.. мисля си за У и за празноглавостта на тази личност biggrin.gif

Сатър ? icon_e_geek.gif

Хмм.Интересно звучи - и аз мога да те подгоня с такова оръдие на труда butcher.gif

Много мило biggrin.gif

баси как ме напънаха :eek:

Изотзадзе ли? :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.