Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

хайде пак на работа ;)

Отдавна не бях гледал с интерес сутрешния блок на бТВ - оказа се, че Ани Цолова ми е липсвала blush.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

почти - патоанатомията ми е любима crazy.gif

Не се шегувам .. питам сериозно

и аз сериозно ти казвам a030.gif

от детски болести колко разбирате

от детски болести колко разбирате

1.)Зависи за какви заболявания става дума.

2.)По интернет преглед и даване на лечение няма как да се направи

1.)Зависи за какви заболявания става дума.

2.)По интернет преглед и даване на лечение няма как да се направи

1. надявам се да не е сложно

2. само предположение .. ясно ми е какъв може да е прегледа по интернет

1. надявам се да не е сложно

2. само предположение .. ясно ми е какъв може да е прегледа по интернет

1.)значи - отиваш при лекар

2.)категорично не съм баба Ванга и заради и не участвам в "предположения" .

1.)значи - отиваш при лекар

2.)категорично не съм баба Ванга и заради и не участвам в "предположения" .

и без вашето напътствие ще отида на лекар .. и благодаря

а за предположениеята .. всяка една диагноза не е ли предположение

а за предположениеята .. всяка една диагноза не е ли предположение

Патоанатомичните (които се поставят при аутопсия) не са :)

А клиничните - да, всички диагнози са предположения, но от значение е степента на вероятност , която драстично спада, използвайки интернет за консултация.

ако на другата сутрин ви е зле, значи предната вечер ви е било много добре.

А как само ми е зле................... sad.gif

И това ли се нарича диагноза ?

Ами да, разбира се.

Причината за смъртта си е единствената правилна диагноза. Във всяка патоанатомична епикриза, която получавам има специална графа - "Съвпадение между клинична и патоанатомична диагноза" (да/не).

Това е еедин от най-важните показатели за работата на едно отделение и един лекар в частност - въпросът от какво е умрял наистина пациентът ти.

Най важното при едно лечение е това - пациентът ти да умре от това, от което си го лекувал.

Ето така - като отидеш в ада дяволчетата ще те ръчкат с тризъбците си - "Докато беше жива му отказа на онзи с ушите, нали ?Ахам ! На ти сега - боц по дупенцето " diablo.gifgrin.gif

Га еди кифтетата ни рива,а:)

Ето така - като отидеш в ада дяволчетата ще те ръчкат с тризъбците си - "Докато беше жива му отказа на онзи с ушите, нали ?Ахам ! На ти сега - боц по дупенцето " diablo.gifgrin.gif

ако за говориш за магарето със стетоскопа - сърце не ми дава да му откажа :P

Га еди кифтетата ни рива,а:)

не бяха кифтета - френски сирена бяха. И вино. Доста вино.....

ако за говориш за магарето със стетоскопа - сърце не ми дава да му откажа :)

тъй ще кажеш ти, тъй ще кажеш сега..ама ... заради сиренцето mamba.gif

А аз сега си имам още един член на екипа yahoo.gif жена ми ми доведе малката - сега седи оттатък и гледа какво правят сестрите.Те пък и обясняват всичко.smile.gif

тъй ще кажеш ти, тъй ще кажеш сега..ама ... заради сиренцето mamba.gif

ти ме изкара някаква видна скръндза :)

Най важното при едно лечение е това - пациентът ти да умре от това, от което си го лекувал.

Има за съжаление и разни гадни и безсърдечни типове, които не щат да умират... Не ги е срам... biggrin.gif

ти ме изкара някаква видна скръндза :)

Напротив - ти си целомъдрена и спазваща благоприличие млада дама.

Знаеш наизуст "Инструкции и съвети за млади булки"и ги спазваш ежедневно и ежечасно grin.gif

Има за съжаление и разни гадни и безсърдечни типове, които не щат да умират... Не ги е срам... biggrin.gif

Верно си е и това dirol.gifНо пък девизите, който съм окачил над врата на "шокова зала" гласят : " Българският лекар лекува до смърт !" и " Да няма нито един умрял без лекарска помощ! " a030.gif

Верно си е и това dirol.gifНо пък девизите, който съм окачил над врата на "шокова зала" гласят : " Българският лекар лекува до смърт !" и " Да няма нито един умрял без лекарска помощ! " a030.gif

Но понякога когато пациентът иска да живее, даже медицината е безсилна biggrin.gif

Но понякога когато пациентът иска да живее, даже медицината е безсилна biggrin.gif

Ахам.

Е те това и ми е големия проблем и не мога да го разбера - държат се бре.Каквото и да им правиш - издържат.

Работя обаче върху въпроса.dirol.gif

Мисля си...пак се почна sad.gif

За прекрасното си събуждане си мисля и за гадното си кафе в момента.

За документи, работа и още...какво ли не !

За това, че откакто ме събудиха съм крива като кисела краставичка, заради несъобразяването на някои хора, че има други, които спят. А и днес съм на интервю - страхотно започвам деня. Даже не ми се ходи, щото съм крива. Мисля как да релаксирам и слушам музика, за да си оправя настроението - долу-горе успявам. Мисля си как искам вече да е следобеда и всичко да е минало.

Ахам.

Е те това и ми е големия проблем и не мога да го разбера - държат се бре.Каквото и да им правиш - издържат.

Работя обаче върху въпроса.dirol.gif

Леле докторе, дано не попадам в твоите ръце никога, току виж си отработил въпроса точно при мен biggrin.gif

За това, че откакто ме събудиха съм крива като кисела краставичка, заради несъобразяването на някои хора, че има други, които спят. А и днес съм на интервю - страхотно започвам деня. Даже не ми се ходи, щото съм крива. Мисля как да релаксирам и слушам музика, за да си оправя настроението - долу-горе успявам. Мисля си как искам вече да е следобеда и всичко да е минало.

Усмихни се на новия ден, и гледай с усмивка на нещата които ти предстои да свършиш днес, а и тези думи"Когато се чувстваш зле, спомни си за най-хубавото, което носиш в себе си, което ти дава мир. Спомни си кой си, забравяйки останалото. Намери вътрешна сила и покой." са твои :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.