Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Няма, те не изпадат в забавленията на чандалите biggrin.gif ... иначе каква висша каста ще са, и каква матрица ще достигнат :P

какви чандали, какви сандали? Я говори на разбираем език biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Пиян доктор и пиян военен - баси гледката biggrin.gif:P

Липсва ни само пиле в ром и сме готови biggrin.gif

П.С И каква е гледката .. че да узная от трето лице :P

споко, наглеждаме ги biggrin.gif

какви чандали, какви сандали? Я говори на разбираем език biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

АМи ако ги следиш какви ги творят в религите, ще разбереш.... за тях чандала са всички които принадлежат към абрахамските религии.. включая и ти :P ( чандала- низша класа, едва ли не роби )

имах една клиентка дето ми заяви, че е рейки-лечител и че чакрите и били природно отворени biggrin.gif

grin.gif

на онова вече "чакри" ли му се вика ?

я ела бре, пиле butcher.gif

АМи ако ги следиш какви ги творят в религите, ще разбереш.... за тях чандала са всички които принадлежат към абрахамските религии.. включая и ти :P ( чандала- низша класа, едва ли не роби )

Горе -долу е така biggrin.gif

дрън-дрън biggrin.gif

аз си имам достатъчно луди на главата, че и тях да следя biggrin.gif

Тукмо ни липсваше пиле по Пекински тука :P мммммм

grin.gif

на онова вече "чакри" ли му се вика ?

казва ли ти някой.............. После започна да обяснява за третата световна война biggrin.gif

Тукмо ни липсваше пиле по Пекински тука :P мммммм

ти нали яде вече? biggrin.gif

Мисля, че и тази чаша приключи, тъй че е време да се отправя към селенията на Морфея bye.gif

Утре ми предстои бъркане на един-два кубика бетон и пълнене на колони на ограда, тъй че отивам да положа морно тяло в чаршафите като добро дете lazy2.gif

ти нали яде вече? biggrin.gif

Ядох... но немога да не уважа и пиле по пекински хихихих laugh.gif

леко на завоите biggrin.gif

Мисля, че и тази чаша приключи, тъй че е време да се отправя към селенията на Морфея bye.gif

Утре ми предстои бъркане на един-два кубика бетон и пълнене на колони на ограда, тъй че отивам да положа морно тяло в чаршафите като добро дете lazy2.gif

лека и от мен Док.. ако бях в Плевен да дойда да ударя едно рамо на бетона.. добър съм там ;) .. работил съм го доста преди...

:beer:

Хахаха.. Диин да се цупи.... объркала си се ;);)

Не го познаваш :beer:

знам ли ... то теб май трудно ще те опознае човек

лека и от мен Док.. ако бях в Плевен да дойда да ударя едно рамо на бетона.. добър съм там ;) .. работил съм го доста преди...

:beer:

аз мога да съм ви технически ръководител ;)

знам ли ... то теб май трудно ще те опознае човек

Мдам, знаех си аз че има нещо гнило в теб biggrin.gif

и да.. трудно е ме опознае някой .....

аз мога да съм ви технически ръководител ;)

Ах да..... теб те забравих.... но неговото едва ли изисква чак толкова велики строителни познания :P

:beer:Diin загатката ;)

Явно отнякъде ме познава.... стар потребител с нов ник.... това е обяснението... но кой е това ???

Ах да..... теб те забравих.... но неговото едва ли изисква чак толкова велики строителни познания :beer:

Явно отнякъде ме познава.... стар потребител с нов ник.... това е обяснението... но кой е това ???

че и ти да си и трън в очите cool.gif

че и ти да си и трън в очите cool.gif

Тръна е заради винцето предполагам.... мдам ....ако не е от още по преди.... ще се разбере предполагам...

Тръна е заради винцето предполагам.... мдам ....ако не е от още по преди.... ще се разбере предполагам...

много криминално взе да става - отивам да спя

лека нощ на всички заинтересовани :beer:

и умната cool.gif

Емоциите само вредят.

Умът ти не може да бъде бистър и да вземаш правилните решения, ако си завладян от емоции.

Точно за това писах преди броени минути, но ако целта ми бе "дуел на есета" - щях да защитавам обратната теза. biggrin.gif

много криминално взе да става - отивам да спя

лека нощ на всички заинтересовани :beer:

и умната cool.gif

Лека и на теб.....

И аз взех да се уморявам сякаш .... sad.gif

Мдам, знаех си аз че има нещо гнило в теб biggrin.gif

и да.. трудно е ме опознае някой .....

и кое ми е гнилото

Лека и на теб.....

И аз взех да се уморявам сякаш .... sad.gif

хайде ходи си почивай та и тук да си починем от теб .. че утре като набереш сили не знам кво ни чака

и кое ми е гнилото

хайде ходи си почивай та и тук да си починем от теб .. че утре като набереш сили не знам кво ни чака

И тука ли.... хм.. явно политиката или религията не са ти понесли никак тогава ............ мдам

Редактирано от Diin (преглед на промените)

И тука ли.... хм.. явно политиката или религията не са ти понесли никак тогава laugh.gif

хайде лека де

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.