Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си за Страшната жена (лудата майка) от вчера... горкичките ми учителки, как ги насмете... представям си какво му е на сина й... Андрей или нещо такова biggrin.gif Мисля си и за високия, от вчера пак - за нищо на света няма да стоя зад него...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 103,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля си как може още да има такива НЕНОРМАЛНИ хора, които в 8.30 да пробиват стените с дрелка!!! :top secret:

аз съм един от тях :top secret:

Значи трябва да се чувстваш поласкан... biggrin.gif аз какво да кажа като една баба събира цялата рода в 7 часа сутринта и крещи като за световно... biggrin.gif

Лаптопа вчера се прецака. Днес го включих да го видя дали не е размислил. Не е. Черен екран. Някои го имат това за изкуство. Бих го оценила ако вътре не беше експертизата ми.

Обемите от вчерашните обиколки из кенефите не ми се засичат. Това ме дразни допълнително.

Лаптопа вчера се прецака. Днес го включих да го видя дали не е размислил. Не е. Черен екран. Някои го имат това за изкуство. Бих го оценила ако вътре не беше експертизата ми.

Обемите от вчерашните обиколки из кенефите не ми се засичат. Това ме дразни допълнително.

Каняте да направиш експертиза на нашите :top secret:

съчувствам ти.

недей че... laugh.gif тоя 2 часа и още пробива...

нали знаеш как да го накараш да престане с дейността си ?

Обличаш една къса поличка, под нея - може и без гащички, разголваш деколтето и започваш да се навеждаш около него :wors:

съчувствам ти.

смъкнали са харда и се пробват да спасят нещо. Не се знае какво

нали знаеш как да го накараш да престане с дейността си ?

Обличаш една къса поличка, под нея - може и без гащички, разголваш деколтето и започваш да се навеждаш около него :wors:

теб така ли те накараха да спреш? :):down:

смъкнали са харда и се пробват да спасят нещо. Не се знае какво

Дано да успеят.

Ти нали не си пробвала сама да се оправиш ?glare.gif

теб така ли те накараха да спреш? :down::wors:

Ми.....blush2.gif

И днес, ще остана без работа.

надяваме се на завинаги, нали ? huh.gif

Баси, кака може това да не го обявят някъде.

Баси несериозната работа.

Започвам да се ядосвам....

Директорът е одобрил рапорта ми и онзи доктор, за който ви разправях - ще бъде уволнен.

До тук добре, ама кой ще работи ?! glare.gif

Няма молби за започване.

От кога да го махна тоя екземпляр? Ако го махна още от утре - трябва да разхвърлям 16 дежурства по другите (и на мен), а това означава по още часове извънреден труд, който и без това не ни го плащат....Ако не му казвам, и го оставя да работи до края на месеца и му съобщя да си събира багажа , след като си избичи дежурствата - кой го знае до тогава какви ще ги надроби ?!

Дилема.

Дет викат брятята сърби "Или ти к**рец у гъ*о или ти л**но у уста"glare.gif

Мисля си за текстовете на двете песни, чиито преводи поставих в темата специално за това, за лириката - за смисъла им си мисля. Как обичам тези песни.

Мисля си за тогава, когато заемаш първото място.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Започвам да се ядосвам....

Директорът е одобрил рапорта ми и онзи доктор, за който ви разправях - ще бъде уволнен.

До тук добре, ама кой ще работи ?! glare.gif

Няма молби за започване.

От кога да го махна тоя екземпляр? Ако го махна още от утре - трябва да разхвърлям 16 дежурства по другите (и на мен), а това означава по още часове извънреден труд, който и без това не ни го плащат....Ако не му казвам, и го оставя да работи до края на месеца и му съобщя да си събира багажа , след като си избичи дежурствата - кой го знае до тогава какви ще ги надроби ?!

Дилема.

Дет викат брятята сърби "Или ти к**рец у гъ*о или ти л**но у уста"glare.gif

Мдам... като претегля на везните ,мисля че по-добрия вариант е да го махнеш сега.. така и така ще чуе и научи и нарочно може да надроби повече глупости отколкото ще ти струват даването на допълнителни извънредни дежурства ..И почни да търсиш нови поплнения...П.С А относно братята сърби, май не знаят че има и такава приказка " Не може х.я до края и душата в рая "

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Мдам... като претегля на везните ,мисля че по-добрия вариант е да го махнеш сега.. така и така ще чуе и научи и нарочно може да надроби повече глупости отколкото ще ти струват даването на допълнителни извънредни дежурства ..И почни да търсиш нови поплнения...П.С А относно братята сърби, май не знаят че има и такава приказка " Не може х.я до края и душата в рая "

Няма какво повече да дроби - най-много да умори някой пациент или някой недоволен да го набие (което си и заслужава) .

Ще видим.

Колкото до това да "търся" - че аз от година насам търся бре, човече - няма и няма.

Няма лекари, които да искат да дойдат да работят в спешното отделение.Ножът е до кокала вече.Даже съм говорил с директора да премахнем единия лекарски щат и да го заменим със сестрински - поне ще има човек да се грижи за пациентите.

И на това съм съгласен - просто да има човек, който да поема потока пациенти.....

И молби от сестри няма.

Нито една няма....

Нито лекари , нито сестри искат да дойдат да работят в болницата - нито една молба няма в "личен състав" sad.gif

Няма какво повече да дроби - най-много да умори някой пациент или някой недоволен да го набие (което си и заслужава) .

Ще видим.

Колкото до това да "търся" - че аз от година насам търся бре, човече - няма и няма.

Няма лекари, които да искат да дойдат да работят в спешното отделение.Ножът е до кокала вече.Даже съм говорил с директора да премахнем единия лекарски щат и да го заменим със сестрински - поне ще има човек да се грижи за пациентите.

И на това съм съгласен - просто да има човек, който да поема потока пациенти.....

И молби от сестри няма.

Нито една няма....

Нито лекари , нито сестри искат да дойдат да работят в болницата - нито една молба няма в "личен състав" sad.gif

Това за потока кандидати ми е ясно.... промяната в щата , явно няма и тя да стане.... Тогава трябваше да го оставиш ... както ти препоръчвах... По добре лекар с лоша дисциплина понякога, отколкото никакъв лекар...... Както и да е, станалото станало.. сега остава да му удариш едно, и да мислиш по-късно как да оправяш ситуацията :wors: ...

Това за потока кандидати ми е ясно.... промяната в щата , явно няма и тя да стане.... Тогава трябваше да го оставиш ... както ти препоръчвах... По добре лекар с лоша дисциплина понякога, отколкото никакъв лекар...... Както и да е, станалото станало.. сега остава да му удариш едно, и да мислиш по-късно как да оправяш ситуацията :) ...

Довечера да не мислиш, че ще пропусна ? ;)

Не - не мога да го оставя този. Знаеш ли колко трудно се гради добър имидж на отделението, а той за няма и две седмици го срина....Не мога да си затварям очите за груби грешки в цялостното поведение и най-вече лечението на пациентите.Той просто е опасен за живота на пациентите.

Не е шега работа.

А другият - дето съди болницата за наказанието - той все още е в отпуска и си пие шербета в град Алепо (където и да се намира това) .За него ще послушам съвета ти и няма да го натискам много....Дори и да спечели делото -ще си го къткам, защото колкото и да е инатлив , чепат и да обижда пациентите - поне не прави глупости и не е сгрешил в терапията на някой .

Редактирано от Trichocephalus
правопис (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.