Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

мили другарчета мися че е време за сън ...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 103,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля си за бившите си състуденит, дето си намерих във ФБ сутринта и колко приятно ме стана, като ги видах, макар и само на снимки. :cool:

да тук имам:

прецакан телефон

прецакан лаптоп

две прецакани сделки /е, едната не много/

край. Другата семица съм отпуска.

Мисля си, че съм безработен работодател...

и това хич не ме радва...

да тук имам:

прецакан телефон

прецакан лаптоп

две прецакани сделки /е, едната не много/

край. Другата семица съм отпуска.

при мен :

прецакан телефон

прецакан пръст на десния крак

една прецакана среща

край.Довечера съм отново на работа.

Мисля си, че съм безработен работодател...

и това хич не ме радва...

Много зле звучи това....

Мислех си и си мисля за сложните отношения между хората на фона на музиката, която слушам. То, това го мисля от няколко дни вече. Мисля си за свободата, която чувстваш, когато се освободиш от зависимостта си (каквато и да е тя - кръвна, финансова, морална, мисловна - каквато и да е) от някого, когато се освободиш от мисълта, че този човек ти е някакъв, която те държи в плен. Освобождаване. Да махнеш с ръка и да поемеш себе си в свои ръце, да дишаш спокойно и дълбоко с усещането за свобода и лекота. Не става дума за интимен партньор, а по принцип и като цяло - приятел/ка, интимен, родител, работодател - всичко.

В същото време, както най-често става, се подтискаме, защото рядко виждаме всъщност доброто от цялата ситуация, а именно освобождението сякаш ти е паднал товар от раменете и вече чувстваш някак си и някаква си лекота, въпреки подтиснатото първоначално чувство. И удовлетворението накрая, когато знаеш, че сам си си доставил онова, което си направил за себе си - сам, доволен да се видиш така и да знаеш, че сам си го направил и на никого нищо не дължиш и никой няма право да иска от теб, и никой не ти търси сметка. Държиш своя живот далеч от останалите - Абсолютен Господар сам на себе си и живота си. И никой да не знае, дори и собствените ти родители и хората, с които живееш. Свободата само ти да знаеш и да командваш в живота си. Да имаш работа, за която не разказваш и не знаят. Да имаш партньор, за който да не знаят и да не го запознаваш (няма смисъл, ако дойде време да се жените - то е за теб си, не за тях). Да си контролираш финансиите сам - приходи, разходи. Всичко сам и в мъгла за другите. Сладкото усещане да знаеш, че ти си си Господар, ти решаваш и ти знаеш само.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

при мен :

прецакан телефон

прецакан пръст на десния крак

една прецакана среща

край.Довечера съм отново на работа.

ааааааааа, не - довечера ще си седна на верандата ще си опна задните лапи на съседния стол и ще си пия винце и ще си мезя домашно кашкавалче. То на луда ме направиха вече :D

Какво представлява идеалният свят ?

Всички спамъри са изловени и са тикнати зад решетките.

В съседните килии са вкарани мъже, които са си увеличили дължината на пениса, натъпкани с Виагра, и желаещи да осъществят контакти с някого.

Какво представлява идеалният свят ?

Всички спамъри са изловени и са тикнати зад решетките.

В съседните килии са вкарани мъже, които са си увеличили дължината на пениса, натъпкани с Виагра, и желаещи да осъществят контакти с някого.

Откога спамер е равносилно на престъпник? :yanim:

ааааааааа, не - довечера ще си седна на верандата ще си опна задните лапи на съседния стол и ще си пия винце и ще си мезя домашно кашкавалче. То на луда ме направиха вече :biggrin:

Гаднярка такава not-me.gif

аз съм на работа ....

мисля си, че тез от дата са големи измамници пратих смс за 2.40 а т ми даде 1.32 сега трябва да пращам още един, за да не чакам по 45 секунди за 1 песен :biggrin::whist::mad:

Мисля си, че след като всяка вечер чета как Дофтора и Еми се наливат с бяло вино, така ми се допи, че и аз си взех една бутилчица и сега сладко-сладко си къркочкам... :biggrin:

Мисля си, че след като всяка вечер чета как Дофтора и Еми се наливат с бяло вино, така ми се допи, че и аз си взех една бутилчица и сега сладко-сладко си къркочкам... :biggrin:

Мисля си, наздраве тогава, щото и аз съм на бяло :whist:

Мисля си за следните неща :

1.)Горните двама са алкохолни петна

2.)Shefkata трябва да предаде поздрави и целувки на гостенката си

Мисля си, наздраве тогава, щото и аз съм на бяло :cheers:

Наздраве! :beer11:

Каза алкохолният разлив :biggrin:

2.)Shefkata трябва да предаде поздрави и целувки на гостенката си

По първа точка ще кажа, че ние ти подражаваме на тебе с колегата Дан Чоу tongue.gif

По втората точка ще кажа, ще я нацелувам утре, нана на на tease.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.