Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Е, па, страст ли е да го опишеш laugh.gif

А, да... бих предпочела да спреш да коментираш, защото вече обядвах... беше ми вкусно... и не искам да повръщам!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Аз пък си мисля, че нашата Йоаннка ще си остане девствена доживот :ph34r:

Значи си мислиш грешни неща за нашата Йоаннка 058.gif

(щот не смятам да го правя на 13-14 начи никога няма да го правя... ега ти логиката ohmy.gif )

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Да съм казал някъде, че тези ми мисли се дължат на това? Просто, съдейки по отвращението ти от секса като цяло, си правя разни изводи и те така..

Да съм казал някъде, че тези ми мисли се дължат на това? Просто, съдейки по отвращението ти от секса като цяло, си правя разни изводи и те така..

Ъъ теб не те ли е гнус да си представяш родителите си, правещи секс?

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Аз не си ги и представям laugh.gif А и не бих се изразил с "гнус". Пък и както казах, теб те отвращава като цяло...

Аз не си ги и представям laugh.gif А и не бих се изразил с "гнус". Пък и както казах, теб те отвращава като цяло...

Много пък знаеш мен какво ме отвращава или какво мисля за секса laugh.gif

А ти мислиш ли изобщо за такива работи? xO Та, да те попитам: Кое му е гнусното в това вашите да го правят? Ти да не си се появила в епруветка? Тва си е съвсем нормално нещо и при мисълта, че и ти ще го правиш 'някой ден' /уж/, също като тях, не виждам от какво си толкова гнуслива...

А ти мислиш ли изобщо за такива работи? xO Та, да те попитам: Кое му е гнусното в това вашите да го правят? Ти да не си се появила в епруветка? Тва си е съвсем нормално нещо и при мисълта, че и ти ще го правиш 'някой ден' /уж/, също като тях, не виждам от какво си толкова гнуслива...

Ами гнусно е, те са ми родители. Не е най-приятната музика, която мога да слушам в 11 часа вечерта. Мен ме е гнус да ги слушам как го правят те, не попринцип от секса. Има огромна разлика.

Ами гнусно е, те са ми родители. Не е най-приятната музика, която мога да слушам в 11 часа вечерта. Мен ме е гнус да ги слушам как го правят те, не попринцип от секса. Има огромна разлика.

Забрани им да правят секс biggrin.gif

Eх, да можех biggrin.gif

Че що да не можеш? Вкарваш една лоша физиономия, хващаш една бухалка, за да изглеждаш още по-страшно и казваш:

"Всички които са по-големи от мен, да се строят в редица! Сега - забранява се правенето на секс в рамките на къщата, докато в нея има повече от 2-ма души. Забранява се мисленето за секс в рамките на къщата. Забранява се и гледането на романтични филми в които има целувки. И най-вече се забранява споренето с мен."

Туй беше набързо измислено, тъй че може да се подобри тук-там..

Че що да не можеш? Вкарваш една лоша физиономия, хващаш една бухалка, за да изглеждаш още по-страшно и казваш:

"Всички които са по-големи от мен, да се строят в редица! Сега - забранява се правенето на секс в рамките на къщата, докато в нея има повече от 2-ма души. Забранява се мисленето за секс в рамките на къщата. Забранява се и гледането на романтични филми в които има целувки. И най-вече се забранява споренето с мен."

Туй беше набързо измислено, тъй че може да се подобри тук-там..

Съгласна съм за всичко, без подчертаното biggrin.giflaugh.gif

Това със споренето най- ме кефи... може да го използвам.. всичко biggrin.gif

За Франция си мисля.........колко е далече....и който е там.......кога ли ще се върне...... sad.gif

изнервих се :speak:

Мисля си за любимия човек когото искам да докосна .........

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.