Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си къде е докторчето...

Да вземе вместо да комка самичък да прескочи до Троян да се накомкаме тугедър.

То май нема да е комкане, а направо ше се накълвем, баси. 57eb7f502ea86910fe1d7dea9846b4d7.gif

да бе да - а утре ти ще си на работа вместо мен, нали ? grin.gif

Току-що приключих с почистването.

направо се чудя какво толкова реват жените (и моята включително), че имали много работа в къщи.dry.gif За няма и половин ден съм облизал цялата къща - всичко е подредено, прането е изпрано, изсъхнало и изгладено, праха е почистен всички мебели съм намазал с "пронто" и съм ги лъснал, дамаската на дивана и табиретките е почистена с с В5, печката , включително фирната са излъскани с "меглио" и блестят, ламинатът и теракотата също са лъснати, паяжините са обрани от тавана. Остана ми само да се изктъпя и да лъсна в банята.

какво толкова ревете против домакинската работа не мога да разбера ?! search.gif

След малко ще си сипя винцето и ще си релаксирам...хммм... цопвайки

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Хич няма да се благодаря. Да се бяхте отбили, тикви такива ;)

А късата поличка ше туриш ли...

пп. Ай не мрънкай де. Ше видим в неделя кога ше тръгнем и може да се дотръскаме за кафе, торта или квото там.

Току-що приключих с почистването.

направо се чудя какво толкова реват жените (и моята включително), че имали много работа в къщи.dry.gif За няма и половин ден съм облизал цялата къща - всичко е подредено, прането е изпрано, изсъхнало и изгладено, праха е почистен всички мебели съм намазал с "пронто" и съм ги лъснал, дамаската на дивана и табиретките е почистена с с В5, печката , включително фирната са излъскани с "меглио" и блестят, ламинатът и теракотата също са лъснати, паяжините са обрани от тавана. Остана ми само да се изктъпя и да лъсна в банята.

какво толкова ревете против домакинската работа не мога да разбера ?! search.gif

После всички се чудят що ти се натискат жените, баси...

пп. Ако още веднъж напишеш кво прайш, как и всичко това е свързано с домакинска работа, тържествено се заклевам, че ше дода в Плеен и щи пръсна тиквата и прочие.

пп. Мое и без прочие... 507e1969dc82b907897e95a00526014b.gif

А късата поличка ше туриш ли...

пп. Ай не мрънкай де. Ше видим в неделя кога ше тръгнем и може да се дотръскаме за кафе, торта или квото там.

Мрън, мрън, мрън...В неделя мъж ми ще дойде да си ме вземе.

Продължавам да си мисля, че сте тикви де ;)

Trichocephalus , прави го през ден (домакинството), а жена ти да си почива след работа с музичка, докато те гледа как шеташ, и ще си говорим пак след няколко месеца. ;) Ама го правиш след работа, ако работиш, докато тя си оправя маникюра например. :ass:

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

пп. Ако още веднъж напишеш кво прайш, как и всичко това е свързано с домакинска работа, тържествено се заклевам, че ше дода в Плеен и щи пръсна тиквата и прочие.

:ass: спокойно - утре се връща жена ми biggrin.gif скоро няма да ми се наложи да правя тия упражнения :)

Но пък ще правя инспекция и ще и набивам канчето, ако не е изчистила както трябва - сега съм и направил показно - да види как трябва да се върши работата ;)

p.s.ако бяхте дошли миналата седмица в Троян - това щях да ти кажа очи в очи.Ама тъй като сте тикви - тази вечер е изключено да ходя да пия на 70 км от тук - утре съм на работа , баси. Ама вие - не, та не -във Велинград ще ми ходите.

Ходете си там-ходете си пак.

Аз пък няма да ви разправям за хотелчетата из Трявна, Априлци, Рибарица, Острец, Видима, Шипково и Чифлика....

Trichocephalus , прави го през ден (домакинството), а жена ти да си почива след работа с музичка, докато те гледа как шеташ, и ще си говорим пак след няколко месеца. :) Ама го правиш след работа, ако работиш, докато тя си оправя маникюра например. :)

Точно обратното ще бъде.

И изобщо не мрънкайте - аз цяла нощ съм бил на смяна.Нито съм спал, нито нещо друго.Днес - повечето време седях и пушех цигари и пиех кафенца и количка пред компютъра, отколкото да съм чистил -но ето на -всичко е оправено.

Даже не съм усетил кога съм отметнал всичката работа.

Аз да не съм се оженил за маникюр ?

Когато ме видите мен да си оправям маникюра например - тогава ми разправяйте, че домакинската работа била тежка или нещо от сорта.

Ама-ха !

Маникюри beee.gif

Аз пък няма да ви разправям за хотелчетата из Трявна, Априлци, Рибарица, Острец, Видима, Шипково и Чифлика....

Всеизвестно е и си признах на всеослушание, че се преебахме яко (сори за израза, но нарочно го оставям така, за да е ясно как се чувстваме).

Но вече нанайси да се прецакаме.

Шипково и Чифлика са набелязани, но тъпото при нас е, че все в последния момент се изяснява ще мога ли да изчезна и ще тръгваме ли. И като звънна някъде и йок места.

Напоследък съм се ориентирал към къщи под наем с мсички тарикатлъци и убавини.

Земи си една къщурка, плати я цялата и да ти е мирна главата.

С риск да си изям пердаха от глобалния, ама аз си помислих същото... или почти същото:

После всички се чудят що му се натискат мъжете, баси... biggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си как понякога нещата просто се нареждат по най-добрия възможен начин. В такива моменти разбирам, че може би наистина има Бог или равна на него сила, която помага на хората. Хлъц.

За мача на Рафа Надал тази вечер.Надявам се ,че се е възстановил напълно от контузията и вече ще е в обичайната си форма.

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Мисля си ..защо има толкова безчувствени хора на този свят..мисля си ,защо се опитват да направят и всеки покрай себе си такъв..мисля си...защо,боже съм точно в този дом....мисля си,защо трябва да се превърна в покорно,тъпо говедо за да ме оцени някой с думите:"вижте я моята жена ,колко е послушна".

Боже,боже,дано никой не си мисли за всичко това......... sad.gif

Явно много съм си починала, че вече и сън не ме лови...

Явно много съм си починала, че вече и сън не ме лови...

Да не е от мислите които ти се въртят?!?!

Да не е от мислите които ти се въртят?!?!

Тц! Много дълга ми се стори ваканцията! От понеделник май съм на работа! Затъжих се за колегите!

А аз си пия кафето и си мисля за фалита на Роберто Кавали..... Тъжно ми е за човечеца -тая криза му изяде бизнеса.Сега от къде Азис и Деси Слава ще си купуват дрешките ?!

Отпивам си глътка от кафето и проверявам списъка на дядо Нортън с вредоносни сайтове в нета.

http://safeweb.norton.com/dirtysites

интересна информация има там.

интересна информация има там.

Кофти...на енглиш е...Аз не за друго ами за Азис се притеснявам...

(след шофьорлука тръгвам на английски)

Тези хора са тооолкова мили... че както ми е наблизо Рени ще отскоча до тях с тънкописец в ръка biggrin.gif:lol6:

ohх, мързи ме, е епилаорът как ме гледа само...:lol6:

Графикът пак не става така, както трябва devil11.gif

Мисля си, добро утро :lol6: Отивам да пия кафе и да си нагледам кметството, щото то сега остана без кмет горкото biggrin.gif

Мисля си, добро утро :lol6: Отивам да пия кафе и да си нагледам кметството, щото то сега остана без кмет горкото biggrin.gif

кафеджийка такава :lol6:

на мен досега тишината ми бе нарушена от звука на епилатора и тихата музика, но сега мисля да сменя звуковете с тези на някой филм :lol6:

пък прахосмукачката ще побръмчи след филма :lol6:

Някой може ли да ми каже как да направя така, че хем агнето да е сито, хем вълка да е цял ? :lol6:

то вълкът лесно ще си е цял, няма кой да го изяде, пък на агънцето му дай малко тревица да попасе и ще е сито :lol6:

Мисля си, че всяка негативна емоция като неоправдани очаквания, липсата на отговор на дадени желания и така нататък, са си стрували и сега мога само да се насладя на положителното. Поне засега.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.