Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си за късметчето, което получих - "Когато човек иска нещо много силно, но все не го получава, може би това е подарък..."

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля си... дали ще успея да навия майка ми да ни разреши да се понапръскаме малко... по-скоро много? Малее как ми се иска да направя някаква такава щуротия... или бой с храна... biggrin.gif

Мисля си как ми харесва баскетбола. Мисля си как ми харесва това клипче -> http://vbox7.com/play:d3b38260. Мисля си как ми харесва и Винс Картър на него и музиката към него. Мисля си и за това, че точно такива мъжки тела харесвам. Мисля си и как ми дава стимул за тренировка в залата това клипче и най-вече тази музика (и това http://vbox7.com/play:d78cc285 - любимите ми две). И как искам да запиша нещо да спортувам вече - танци или някакъв такъв спорт като баскетбола.

Мисля си и че след малко е време да се готвя да ходя на залата. Мисля си и че другата седмица трябва да се запиша в една трудова борса, освен търсенето на работа, което трябва да почна. Мисля си и за едно слънце. Мисля си и за едни покупки, промени, евентуално пътуване...всъщност не евентуално, а то съм го планирала, но не знам кога ще е. Въобще разни такива неща. Общо взето си мисля, че всичко е окей за момента, само трябва да се планира и степенува всичко, съчетавайки едното с другото.

Не разбирам защо някои хора не могат да приемат неизбежното ?

Защо примерно, след като са им казали, че характерът на заболяването на техният възрастен родител не позволява излекуване и единственото, което може да се направи за него е да има хора покрай него в къщи и да му осигурят комфортно умиране - те хващат старицата и я влачат отново в болницата ?!

Какво според тях трябва да направим ние ?

Кому е нужно това ?!

Не разбирам защо някои хора не могат да приемат неизбежното ?

Защо примерно, след като са им казали, че характерът на заболяването на техният възрастен родител не позволява излекуване и единственото, което може да се направи за него е да има хора покрай него в къщи и да му осигурят комфортно умиране - те хващат старицата и я влачат отново в болницата ?!

Какво според тях трябва да направим ние ?

Кому е нужно това ?!

Защото ,когато обичаш някой не можеш да приемеш ,че можеш да го загубиш.

И както се казва "надеждата умира последна".

Надяваш се ,че някой е сбъркал в прогнозата ,пардон диагнозата и че може да стане чудо.А понякога стават чудеса нали!?

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Не.

Чудесата стават само по филмите и книгите.

В реалният живот един човек, стигнал до 80 години с няколко заболявания няма как да се надява на чудо.

Какво достойнство има в една болница ?

Далеко от близките си, умираш като куче захвърлен на някое легло.

И с такава смърт ли близките показват на човека, че го обичат ?!

За мен това не е "обич" ами чисто презрение към твоята майка, баща, баба, дядо.... Да ги изхвърлиш в болницата да умрат......

Намерих си номераааааааааааа!!!

Юхуууу!!!

biggrin.gif

Това ме подсети за онзи ден когато един колега ми поиска моя номер - сещах се за стария си номер 08895566**, сетих се за номера вкъщи 23-**, сетих се и за номера на брат ми 089899599** - но не се сетих за моя, просто защото вече не виждах смисъл да помня нещо което ще имат значение днес, но не и утре

Мисля си, че изпратихме гостите за Палма де Майорка, днес приятели не са звъняли ама тате току що се върна с две кутии вино - Мускат и Тамянка и се чудя дали няма да дегустираме с него тази вечер ;)

Не.

Чудесата стават само по филмите и книгите.

В реалният живот един човек, стигнал до 80 години с няколко заболявания няма как да се надява на чудо.

Какво достойнство има в една болница ?

Далеко от близките си, умираш като куче захвърлен на някое легло.

И с такава смърт ли близките показват на човека, че го обичат ?!

За мен това не е "обич" ами чисто презрение към твоята майка, баща, баба, дядо.... Да ги изхвърлиш в болницата да умрат......

Двамата говорим за различни неща.Това ,което описваш е лишено от елементарна хуманност и наистина и дума не може да става за обич.

Аз говорех за случаи в които хората обичат умирщия,знаят че нещата са безнадеждни ,но не се отказват да се борят и се хващат за сламка.

Говоря за случаи в които емоцията ,любовта към близкия не се вслушва в здравия разум.

А случаите, които визираш са наистина страшни,просто са още един израз на тоталния срив в ценностите на което сме свидетели на всяка крачка.

Страшно е да захвърлиш близките си и да не им дадеш грижи и утеха в последните им дни.

Много мъка има....

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Чудя се какъв хеликоптер кръжи наоколо от няколко дена, защото докато стигна до терасата, дори и на бегом, вече е изчезнал.

И си мисля, че съм кретен.

Двамата говорим за различни неща.Това ,което описваш е лишено от елементарна хуманност и наистина и дума не може да става за обич.

Аз говорех за случаи в които хората обичат умирщия,знаят че нещата са безнадеждни ,но не се отказват да се борят и се хващат за сламка.

Говоря за случаи в които емоцията ,любовта към близкия не се вслушва в здравия разум.

А случаите за които визираш са наистина страшни,просто са още един израз на тоталния срив в ценностите на което сме свидетели на всяка крачка.

Страшно е да захвърлиш близките си и да не им дадеш грижи и утеха в последните им дни.

Много мъка има....

Не говорим за различни неща.

Чудя се какъв хеликоптер кръжи наоколо от няколко дена, защото докато стигна до терасата, дори и на бегом, вече е изчезнал.

И си мисля, че съм кретен.

е, все още не си пълен.

Ся и ако вземеш да ми кажеш, че знаеш защо съм кретен.. ohmy.gif

При заболяването кретенизъм въпросът "защо" няма смисъл ...

Мога да ти отговоря на въпроса "Колко", но не е и на "Защо?" grin.gif

Мисля си, че Рине прекалява с хъса си за убийства. А китариста прекалява с опитите да ме накра да отида до София с тънкописец в ръка, да се покатеря по него и да стигна до главатата му biggrin.gif И определено няма да играя билярд с него!!!

Мисля си, че трябва да навия Слави да излезем, че скоро ще умра... както съм се забила вкъщи...

Мисля, че съм отворен и гаден модератор 0ee9b71f919bfdb273dc6b90b6996c60.gif

ohmy.gif Вече не те познавам!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.