Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Гледам кво става в Сидни с това стриймче и си мисля кога ли ще стигнем до там да поразгледаме наживо...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 103,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

хм....чуваствам се .... употребена biggrin.gif

ммм....

Нещо като дамска превръзка ? :)

В момента пред мен седи следната дилема - дали заради не малка комисионна да предпочета определен продукт на фирма, за която нямам добро мнение (разбирай и продуктите и) или да заложа на продукт на реномирана фирма, която обаче няма да даде комисионна ?

Тоест -да взема ли парите или не ?

ммм....

Нещо като дамска превръзка ? :)

В момента пред мен седи следната дилема - дали заради не малка комисионна да предпочета определен продукт на фирма, за която нямам добро мнение (разбирай и продуктите и) или да заложа на продукт на реномирана фирма, която обаче няма да даде комисионна ?

Ако става дума за препарат за почистване на тоалетни - вземай парите !

Пфф..докторе, не позволявай на Лукавия да те изкуши...shock.gif

Пфф..докторе, не позволявай на Лукавия да те изкуши...shock.gif

Щом си задавам въпроса - значи съм почти изкушен......

Гризе ме едно червейче отвътре.

Имам още малко време до първия разговор и вземането на решението (демек -пуша тази цигара, обличам се и отивам на срещата).

Всъщност - зависи и от самият продукт все пак - нали така ?

Може и тази идиотска фирма да е направила нещо хубаво....

ммм....

Нещо като дамска превръзка ? :speak:

Заложи на качеството :)

А при мен идваха майстри да сменят 1-я прозорец. И както винаги бяха хубави, млади момчета. :) И като махнаха прозореца еиния ми вика "Ако смятш да чистиш щората - сега е моментът"....симпатягаааааа... Което наистина си е така де, иначе не може да се чисти. И аз като добро дете с гъбичка, с едно легенче с вода...нагъзена там мия biggrin.gif А 2-мата с ръце на кръста седят и ме гледат.Опитах се да ги разкарам, баси.Предложим им вода, кафе, чай...бира - отказаха. А сестра ми през цялото време седеше отстрани и се усмихваше ехидно...гад. biggrin.gif И така хахаах Ама изчистих де. Мама ще е доволна. biggrin.gif

Щом си задавам въпроса - значи съм почти изкушен......

Гризе ме едно червейче отвътре.

Имам още малко време до първия разговор и вземането на решението (демек -пуша тази цигара, обличам се и отивам на срещата).

Всъщност - зависи и от самият продукт все пак - нали така ?

Може и тази идиотска фирма да е направила нещо хубаво....

Ок, знам, че по пътя за срещата ще намериш правилния за теб отговор..

Гледай знаците :)

Иначе си мисля каква жега е... Може да ми е станало горещо щото се раздвижих... или заради онова клипче, там беше доста горещо...

А при мен идваха майстри да сменят 1-я прозорец. И както винаги бяха хубави, млади момчета. :) И като махнаха прозореца еиния ми вика "Ако смятш да чистиш щората - сега е моментът"....симпатягаааааа... Което наистина си е така де, иначе не може да се чисти. И аз като добро дете с гъбичка, с едно легенче с вода...нагъзена там мия biggrin.gif А 2-мата с ръце на кръста седят и ме гледат.Опитах се да ги разкарам, баси.Предложим им вода, кафе, чай...бира - отказаха. А сестра ми през цялото време седеше отстрани и се усмихваше ехидно...гад. biggrin.gif И така хахаах Ама изчистих де. Мама ще е доволна. biggrin.gif

:speak::) Ти от сестра какво очакваш.. laugh.gif между другото тя на колко е?

Темата е: Какво закусвате в момента?

Пея си: Принцеси който не яде, той голям не ще да порасте. biggrin.gif

st-george-killing-dragon.gif

и по-малко принцове

:):speak: Ти от сестра какво очакваш.. laugh.gif между другото тя на колко е?

Ми не е малка, 18 ще прави Октомври biggrin.gif

Реших да опитам новите солети Хрус-Хрус с фибри

Ми не е малка, 18 ще прави Октомври biggrin.gif

Пак не й пречи да те ядосва.. също като моята скъпа неповторима сестра, която е сменила десктопа ни(картинката) :)

Пак не й пречи да те ядосва.. също като моята скъпа неповторима сестра, която е сменила десктопа ни(картинката) :)

А, тя не ме ядосва, то на мене ми беше по-смешно xD Ама сега като излезем ще каже "Како, я виж каква хубава блузка ^^" Абе добро дете е. И вече не се бием даже xD

Рзвали ми се ципа на панталона. Как ще ида на обяд сега ? Това си мисля.

прикривай се с вестник..

използвай безопасна игла...

не обядвай...

Дам, вие каките сте по-лоши от нас, по-малките biggrin.gif

да бе да, като ходих да бия съучениците й, дето я закачаха, да не би да бях лоша? biggrin.gif

Ок, знам, че по пътя за срещата ще намериш правилния за теб отговор..

Гледай знаците :lock:

Открих го - просто не си заслужава за толкова малко пари да правя компромиси с качеството :lol6:

Отказах офертата.Може и да ме наречеш глупак - ама това е положението.Заради това и ще си ходя без пари май цял живот.Нищо.По-добре без пари, отколкото след това да се червя.

Без пари, ама със здрав сън и чиста съвест! :lol6:

Без пари, ама със здрав сън и чиста съвест! :lol6:

Чудя се другите как го правят номера.

Хем да си спят добре, хем да цуцат пари от всяко нещо.

И друго се чудя -аз защо не го мога ?

И друго се чудя -аз защо не го мога ?

Можеш го, ама не го знаеш.

Тези неща се случват изведнъж и няма човек много време за размисъл.

Но не говоря за 200 или 800 лева, а доста по-сериозни суми.

В същия момент как точно можеш да ми докажеш, че единия продукт е много по-добър от другия? Нима даден продукт не се усвоява по различен начин от различните организми?

Можеш го, ама не го знаеш.

Тези неща се случват изведнъж и няма човек много време за размисъл.

Но не говоря за 200 или 800 лева, а доста по-сериозни суми.

В същия момент как точно можеш да ми докажеш, че единия продукт е много по-добър от другия? Нима даден продукт не се усвоява по различен начин от различните организми?

Е, даже и за толкова голяма комисионна даже не ставаше дума. biggrin.gif

И продуктът не беше медикамент.

Няма значение вече - остава си в миналото.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.