Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Е, даже и за толкова голяма комисионна даже не ставаше дума. biggrin.gif

И продуктът не беше медикамент.

Няма значение вече - остава си в миналото.

Важното е че си постъпил правилно..... и си помислил за хората които ще ползват продукта....

Щастието не е в парите.....или в егоизма....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Сутринта отидохме да видим новооткрития строителен магазин в София, щото е тука на две крачки от нас. Търсехме да докупим една пачка паркет. Мисля си, като че ли целия град се беше стекъл там и народа пазарува и влачи едни пълни колички, все едно е края на света. И ще ми обяснявате, че хората нямали пари. Да да...Магазина огромно хале, а не можеш да се разминеш. По едно време взех да се питам, да не дават нещо без пари biggrin.gif Не намерихме, каквото трябваше и се метнахме до Практикер. Пък там, все едно бомба беше паднала. Да се мотахме, двайсетина човека на кръст в целия магазин. Накрая преядох с китайско и сега лежа и се опитвам да мисля, ама нещо не става ;)

Сутринта отидохме да видим новооткрития строителен магазин в София, щото е тука на две крачки от нас. Търсехме да докупим една пачка паркет. Мисля си, като че ли целия град се беше стекъл там и народа пазарува и влачи едни пълни колички, все едно е края на света. И ще ми обяснявате, че хората нямали пари. Да да...Магазина огромно хале, а не можеш да се разминеш. По едно време взех да се питам, да не дават нещо без пари biggrin.gif Не намерихме, каквото трябваше и се метнахме до Практикер. Пък там, все едно бомба беше паднала. Да се мотахме, двайсетина човека на кръст в целия магазин. Накрая преядох с китайско и сега лежа и се опитвам да мисля, ама нещо не става ;)

:P няма и да стане laugh.gif

Purvo se izvinqvam 4e pi6a na latinica, no laptopa mi nqma kirilica :)

Mislq si za Bulgariq sad.gif ,ot dve sedmici ve4e sum v Angliq, a ve4e taka mi lipsva stranata mi.......Samo za tova mislq naposleduk...A si misleh 4e nqma da me goni nostalgiq sad.gif

Виж това Цък...

Има си вграден кирилизатор във форума....

Когато пишеш постове ще видиш бутона за смяна от латиница на фонетична и дори БДС

Виж това Цък...

Има си вграден кирилизатор във форума....

Когато пишеш постове ще видиш бутона за смяна от латиница на фонетична и дори БДС

Благодаря, токущо се ориентирах, сори за предния пост :)

Благодаря, токущо се ориентирах, сори за предния пост :)

Моля....няма защо

Мисля че ще пия бира laugh.gif ....

Моля....няма защо

Мисля че ще пия бира laugh.gif ....

Нямаш грижи :wub: ,имаш и порция цаца от мен дори :)

:) Благодаря....и успехи в Англия ......
а аз мисля да си препека две филийки с прясно сиренце и домат за следобедното кафе :)

Аз още пия второто си за разсънване biggrin.gif

После може и да си направя няколко сандвича ....

за разсънване biggrin.gif

А аз току що се прибрах от работа...ей много работих днес...и вие много сте писали днес...

:) Благодаря....и успехи в Англия ......

:) Благодаря ти

Заложи на качеството ;)

А при мен идваха майстри да сменят 1-я прозорец. И както винаги бяха хубави, млади момчета. :wors: И като махнаха прозореца еиния ми вика "Ако смятш да чистиш щората - сега е моментът"....симпатягаааааа... Което наистина си е така де, иначе не може да се чисти. И аз като добро дете с гъбичка, с едно легенче с вода...нагъзена там мия biggrin.gif А 2-мата с ръце на кръста седят и ме гледат.Опитах се да ги разкарам, баси.Предложим им вода, кафе, чай...бира - отказаха. А сестра ми през цялото време седеше отстрани и се усмихваше ехидно...гад. biggrin.gif И така хахаах Ама изчистих де. Мама ще е доволна. biggrin.gif

Мисля си що за картика е било това :)

Е просто така не може да се продължава :jumping11:

И кое не може да се продължава така .....

Мисля че доста хора са вкиснати или вкисват днес ... :jumping11:

И кое не може да се продължава така .....

Поредна жалба.

И отново против лекар, който миналия месец наказах за подобен случай.

Сега явно ще трябва да се уволняваме, а няма с кого да го заменя.

Баси.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Поредна жалба.

Баси.

Ако провинението не е свързано с небрежност, некадърност и застрашаване на човешки живот, можеш да го накажеш административно с глоба.....

Защо трябва да го уволняваш при условие че няма с кой да го замениш ?

Ако провинението не е свързано с небрежност, некадърност и застрашаване на човешки живот, можеш да го накажеш административно с глоба.....

Защо трябва да го уволняваш при условие че няма с кой да го замениш ?

Явно наказанията само не вършат работа, щом предния месец е бил наказан и не си е взел бележка......явно трябва да се стигне до уволнение...а незаменими хора няма

Не става въпрос дали е заменим или не - просто никой не иска да дойде да работи тук.

Diin - не е бил застрашен живот (или не пряко).

Просто - грубо отношение, обиждане на пациенти и придружителите им, неносене на работно облекло (бил е с джапанки при прегледа).Глоба не мога да му поставя заради кодекса на труда и правилника за вътрешния ред - там такова наказание не фигурира.

Този е просто неспасяем случай-колкото и да му говоря - ефектът е никакъв. Все едно на стената говоря. Виках си, че с наказанието ще му дойде акъла в главата - ама не би.....

Поредна жалба.

Баси.

45184c682fafafedcad1d42b76586e4c.gif

Ако те цункам дали ще ти мине?!?!

Всъщност що не ме назначиш мен на негово място?

И без тва ме влече касаплъка... 51c6ae41419e9867068807f65c7c46a0.gif

Не става въпрос дали е заменим или не - просто никой не иска да дойде да работи тук.

Diin - не е бил застрашен живот (или не пряко).

Просто - грубо отношение, обиждане на пациенти и придружителите им, неносене на работно облекло (бил е с джапанки при прегледа).Глоба не мога да му поставя заради кодекса на труда и правилника за вътрешния ред - там такова наказание не фигурира.

Този е просто неспасяем случай-колкото и да му говоря - ефектът е никакъв. Все едно на стената говоря. Виках си, че с наказанието ще му дойде акъла в главата - ама не би.....

Хм.. Явно вашия правилник нещо е доста мекушав.....

За такива провинения една глоба е доста добра за наказание.....

Освен да прегледаш пак правилника ви дали може да измислиш нещо .... или Кодекса на труда....

45184c682fafafedcad1d42b76586e4c.gif

Ако те цункам дали ще ти мине?!?!

Всъщност що не ме назначиш мен на негово място?

И без тва ме влече касаплъка... 51c6ae41419e9867068807f65c7c46a0.gif

Tебе бат Бойко ще те прати при мене ;)

Хм.. Явно вашия правилник нещо е доста мекушав.....

За такива провинения една глоба е доста добра за наказание.....

Освен да прегледаш пак правилника ви дали може да измислиш нещо .... или Кодекса на труда....

Тц.

Още преди месеци относно едно друго наказание бях поставил въпроса на служба ТРЗ и отговорът беше -"Не може".

Tебе бат Бойко ще те прати при мене ;)

Тц.

Още преди месеци относно едно друго наказание бях поставил въпроса на служба ТРЗ и отговорът беше -"Не може".

така е - не дават глоби

и дисциплинарното уволнение също не е толкова лесно да се осъществи

за съжаление

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.