Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

мисля си за :

1.)dareto

2.)Hymn

3.)Diin

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля си, че за пореден път улавям доктора да мисли за цензурирания и се питам в момента, колко е сериозна връзката на тези двамата ;)

Мисля си, че за пореден път улавям доктора да мисли за цензурирания и се питам в момента, колко е сериозна връзката на тези двамата :)

Мисля си, че е добре да обърнеш внимание по-горе в темата за още колко народ си мисли колегата.

Иначе за връзката...

А бе няма да кажа.

Единственото задължително нещо е изразено мнение. В противен случай темата се пълни със съдържание, но губи всякакъв смисъл...

Странно, бях докладвала един пост на потребител, който просто бе копирал съмарито на филма, а не беше взел отношение към самия филм, но след като не бе направена корекция..предположих, че правилото не е вече в сила.

Мисля си колко много ми липсват всички приятели и познати. sad.gif

Мисля си колко много ми липсват всички приятели и познати. sad.gif

От 2-3 дни, и мен ме мъчи същото, с разликата че и детето много, много ми липсва sad.gif ....Мисля си дали да не си резервирам билет до БГ...и то колкото по-скоро, толкова по-добре........

Мисля си дали да не си резервирам билет до БГ...и то колкото по-скоро, толкова по-добре........

И аз така почнах да си мисля,но за момент няма как да стане :)

И аз така почнах да си мисля,но за момент няма как да стане :)

От все сърце ти пожелавам да стане по-скоро..

От все сърце ти пожелавам да стане по-скоро..

Пожелай ми да стане това ,което искам :cool: и теб ти желая същото :)

Странно, бях докладвала един пост на потребител, който просто бе копирал съмарито на филма, а не беше взел отношение към самия филм, но след като не бе направена корекция..предположих, че правилото не е вече в сила.

Кам, наш пропуск предполагам. Пиши ни черна точка, а при втора следва публично порицание. :)

Пожелай ми да стане това ,което искам :cool: и теб ти желая същото :)

Пожелавам ти го разбира се...и ти благодаря :cool:

Кам, наш пропуск предполагам. Пиши ни черна точка, а при втора следва публично порицание. :)

Публично порицание за любимката на Доктора?!?!

Абсурд.

Виж той ако ще ти налага наказанието...ох мамооооооо...сещам се какво ще е. 465c363fc688fef33f08ca836d38b594.gif

А казах ли как Мирела днес е паднала и порядъчно си е изподрала лицето, носът и бузата чак до под окото....прилично гримирала се е за рожденният си ден.. :)

Баси

за сън

и аз, ама на мен няма да ми се отдаде тази възможност...

Дано ти си поспиш както трябва.

emo_roza.gif

хммм

в момента се чудя -дали да не порицая censored 813.gif

и аз, ама на мен няма да ми се отдаде тази възможност...

Дано ти си поспиш както трябва.

Пф, имам недовършена работа, нервна съм и само се въртя. Много мисли в малка глава... не могат да си намерят място.

ПП: Запознах се с някакъв младеж на име Иво, студент във Варна и с него играх на не се сърди човече до 2ч. сутринта. Успях да заспя чак към 3 и съм на 4 часа сън.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Не съм проверяла дали учителя ти те е похвалил, но аз ще го направя: Добра работа с ФШ :speak:

ПП: Като се подарява портфейл се слагат символично пари в него, а за ножовете имаше ли нещо, как беше. Отворена съм за идеи относно луксозен комплект... или нещо друго, но да е до към 100-120лв.

Не съм проверяла дали учителя ти те е похвалил, но аз ще го направя: Добра работа с ФШ :speak:

ПП: Като се подарява портфейл се слагат символично пари в него, а за ножовете имаше ли нещо, как беше. Отворена съм за идеи относно луксозен комплект... или нещо друго, но да е до към 100-120лв.

Този, на когото подаряваш нож/ножове, трябва да ти даде пари.

Тоест нож не се подарява.

Нямам си идея какво сепреглага в магзините във Варна, но нищо не ти пречи да отидеш в няколко, в които се продава порцелан/кристал - в тези магазини задължително се предлагат и маркови комплекти прибори ( поне тук, на 8 км. от Радишево е така ) :speak:

Поверието за ножовете е същото -както и при часовниците -да не се подаряват, ами да се продават , защото е на разлъка.Тоест -като подаряваш часовник или нож - рецепиентът трябва да ти даде някаква дребна монета в замяна.

p.s. мерси emo_roza.gif

Вярно, че беше така. Не сме подарявали ножове и не си спомнях какво беше.

Сега си мисля, защо няма (или поне не знам да има) практика и магазини (както дават по хамериканските филми) в които се правят списъци с избрани и маркирани от младоженците неща.

Нямам си идея какво сепреглага в магзините във Варна, но нищо не ти пречи да отидеш в няколко, в които се продава порцелан/кристал - в тези магазини задължително се предлагат и маркови комплекти прибори ( поне тук, на 8 км. от Радишево е така ) :speak:

Поверието за ножовете е същото -както и при часовниците -да не се подаряват, ами да се продават , защото е на разлъка.Тоест -като подаряваш часовник или нож - рецепиентът трябва да ти даде някаква дребна монета в замяна.

p.s. мерси emo_roza.gif

Не. За ножа бъркаш.

Доколкото помня поверието беше, че ножа е оръжие, а оръжието трябва да се слее и да вибрира с душата на собственика. Когато един човек подарява нож на друг, той не му знае помислите. Когато купиш ножа, ти вече не дължиш нищо. Респективно ножа не дължи и по този начин се изключва възможността да се обърне оръжието срещу теб. Тези поверия датират от време оно, когато се е смятало, че оръжието има душа.

Не претендирам да съм точен, но нещо такова си спомням, че съм чел някъде.

Да - когато я гони когато я лае зло куче, и когато пресича мост над мътна река glare.gif

Мисля си за подписа ти. Убедена съм, че ти нямаш нужда от каска, не са ти подарявали такава на сватбата и няма да получиш такава за пенсионирането си. Причина: Придвидливо си пазиш каската още от казармата... и периодично ти влиза в употреба. :blink:

За ножовете - поверия има всякакви,Censored - аз знам, ти твоето.истината е някъде мжеду бузите - нали се сещаш ? crazy.gif

yvsot - убежденията са ти правилни, мила blush2.gif каската наистина ми е в мазата , само дето не знам ти как се досети за това ? grin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.