Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля, че в бТК ( Виваком) са им раздали много готини ризки - оранжевки, с тъничко райе :blink:

Очите ми останаха в пазвата на едната от девойките там.....

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля, че в бТК ( Виваком) са им раздали много готини ризки - оранжевки, с тъничко райе :cool:

Очите ми останаха в пазвата на едната от девойките там.....

то не е заради ризата - заради пазвата е хахахаха

Днес два пъти ходих до Младост, но накрая го намерих проклетият адрес...за пореден път ми идеше да си хвърля джипиеса през прозореца, а после пък да го разцелувам... :cool:

Голям съм инат ама..

Бели, къде сбърка ? Казвай веднага ?

Няма смисъл да разказвам, че тъкмо се успокоих!:sobbing::sobbing::sobbing: Единствения виновник съм си аз и никой друг! Ама и петимата не успяхме да се справим със задачките им!

Колегите ще хванат фобия от ходене до тоалетната...като знаят, че пак можем да ги оставим затиснати вътре ;)

Няма смисъл да разказвам, че тъкмо се успокоих!;):sobbing:;) Единствения виновник съм си аз и никой друг! Ама и петимата не успяхме да се справим със задачките им!

Ей,няма да плачеш!Другия път ще стане.Дай да те прегърна.

Кой беше изпитващия?

Ей,няма да плачеш!Другия път ще стане.Дай да те прегърна.

Кой беше изпитващия?

Т. Каракашев

Леле,кофти късмет.Из тесните улички над гробищата ли карахте?Не се ядосвай,този има слава на гадняр.

Леле,кофти късмет.Из тесните улички над гробищата ли карахте?Не се ядосвай,този има слава на гадняр.

А през цялото време ни повтаряха, че имаме невероятен късмет...И петимата ни скъса...Моето не го оспорих, но момченцата караха перфектно...Само в циганската махала ни въртя...

Там е само,стоп,тръгни,стоп.Нищо,всяко зло за добро.Следващия път от раз ще е.

Там е само,стоп,тръгни,стоп.Нищо,всяко зло за добро.Следващия път от раз ще е.

Едва ли! Взех силно да се съмнявам! Сега всичко отначало...Взе да ми писва...Ходя на работа, през ден съм във Варна, събота и неделя пак...

Баси - една от лекарките, които назначих миналия месец - преди малко си подаде молбата за напускане sorry.gif

Баси, от крайезерния до полиграфията през циганската в час пик е КОШМАР. Аз от там не минавам. То по пътя трябва да сложат химичерски тоалетни, че на човек може да му се прис*ре от чакане. А с тези камиони... на учебните сигурно им се взима акъла. Преди беше кофти около чатаджа, но там вече е ОК със светофара. Явно докато пътя долу е в ремонт - това ще е мястото за мъчение на начинаещите шофьори.

Едва ли! Взех силно да се съмнявам! Сега всичко отначало...Взе да ми писва...Ходя на работа, през ден съм във Варна, събота и неделя пак...

Не се плаши, прекарват ви. Ще им свикнеш и на тези номера. Успех следващия път.

Мисля,че ти трябва местна морална подкрепа.Обади се.

Аз вярвам в теб,ще се справиш!

Айде,пак тая тъпотия.А дори не съм писала ЛС.

Грешка

Съжаляваме, но е стаГрешка

Съжаляваме, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума или обяснението по-долу не я оправдава, моля прочетете помощните файлове или се свържете с екипа на форума.

[#4281] Не можете да пишете ново ЛС до 29 септември 2009 - 19:44нала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума или обяснението по-долу не я оправдава, моля прочетете помощните файлове или се свържете с екипа на форума.

[#4281] Не можете да пишете ново ЛС до 29 септември 2009 - 19:44

Явно докато пътя долу е в ремонт - това ще е мястото за мъчение на начинаещите шофьори.

Аха! И над пожарната влизаме между блоковете на паркинг...

Аха! И над пожарната влизаме между блоковете на паркинг...

Стандартно е там да ви карат,защото има няколко места от къде нищо не се вижда.

yvsot,от август е така там.

Следните грешки бяха открити

Потребителят ..... няма право да използва системата за лични съобщения

Това лично съобщение не беше изпратено

Ами,нямам думи!

Мисля си,защо в раздел "Последният филм, който гледах..." не се спазват някои правила ?

Като например...да има снимка този филм дето сте го гледали,да има заглавие и година - ако и не ви затруднява да сложите и Сюжет: ?! :blink:

Мисля си,защо в раздел "Последният филм, който гледах..." не се спазват някои правила ?

Като например...да има снимка този филм дето сте го гледали,да има заглавие и година - ако и не ви затруднява да сложите и Сюжет: ?! :blink:

Асус, тези правила които споменаваш са за: "Кино премиери + инфо 2009"

Объркал си се. Прочети първите постове в двете теми и ще се убедиш.

Ужас.Толкова съм се самовглъбила в собствените си "проблеми", че забравих рожденния ден на майка си...ама най-лошото е, че след 4 дена все още не се бях сетила...crying14.gif

Баси...brick%20wall.gif

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Миля си, как може да ме боли тъпата глава, като в нея няма нищо ?!

Ужас.Толкова съм се самовглъбила в собствените си "проблеми", че забравих рожденния ден на майка си...ама най-лошото е, че след 4 дена все още не се бях сетила...crying14.gif

Баси...brick%20wall.gif

Мисля си, това вече е лошо...

@yvsot Това не съм го писал аз а ти :blink:

2.Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията.

Мисля че ще е по лесно така защото аз като разглеждам тази тема и чета коментара на този които е гледал последния филм и после почвам да търся филма в Google да чета Сюжет-а да разбера повече за него.

Мое мнение

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

Бомба в хотел Кемпински?????????????

Днес явно е ден на самоубийците :

1.)един току-що умря в реанимация -скочил от 4-тия етаж.

2.)една лежи в залата -изпила 40 таблетки rivotril

3.)едно детенце - на година и половина изпило morfine ( това не е суицид, но пък състоянието му е тежко)

очертава се "прекрасно" дежурство, както изглежда....

Асус, никъде не е писано изискване за постер, просто повечето потребители (да не кажа всички) слагат такъв. Молбата е да се пише името и съм се аргументирала защо. Единственото задължително нещо е изразено мнение. В противен случай темата се пълни със съдържание, но губи всякакъв смисъл... и ще трябва да се премети в спам раздела т.е. да се върне отново тук в "празни приказки". Щом са предизвикали интереса ти - ще търсиш, това е целта.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.