Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Преинсталация на BS Player направихте ли?

Може да опитате с най-новата версия.

• Отговори 443
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Такаа, първоначално такова животно като видео в BS файлове и субтитри в KM файлове не съм чувал да съществува. Най-вероятно говориш за .avi (или .mkv) за видео и .srt за субтитрите. Ама както и да е, погледни какъв е енкодинга на субтитрите. ;)

вероятно има впредвид иконката пред файловете.

владон,виж в настройките на БСПлеъра за субтитрите font->encoding->Script->cyrillic

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Една от често срещаните теми по форумите. Трябва да се закачи подобен урок, в който да се обясни, че това се дължи на шрифта, който трябва да е на Cirilic.

Не че нещо, но си има тема за този плеър и не знам защо тази стои още тук (вече 7 дена)

Нали уж форума трябва да бъде прегледен, а и си има точки от правилата според които тази тема не трябва да е тук-отделна!

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте,след преинсталация на лаптопа субтитрите на филм са йероглифи.

Какво се прави...?

Първо - сменя се System Locale да е на български.

Второ (ако е нужно) - бърка се в настройките на плеъра, и му се задава кодова таблица за субтитрите Cyrilic 1251 .

• 1 месец по-късно...

За Андроид версията проблема е че филма или тръгва на бързи обороти или насича и се разминава със субтитрите.. филмите за по 1.3гб и са Xvid.AC3 ?

• 7 месеца по-късно...

Здравейте!

Откакто съм с W10 се случва следното:

Когато преминава на следваща (примерно) песен в плей листа, долу вдясно се появява уведомителен прозорец - това добре - търпи се, но заедно с това прозвучава и стряскащ (в зависимост от силата "велумето") звуков сигнал.

Как може да се спре този звук. Нямаше да е толкова дразнещ, ако не беше толкова силен  - звучи със силата на възпроизвеждащото се та дори и по-силно.  

Поздрави и благодарности за отделеното време! 

пробвай това - десен бутон на иконката за силата на звука->sounds->sound schame->от падащото меню избери no sounds

може също да спреш прозореца - имаше някъде в настройките на плеъра - Options-> preferences -> general ->махни човката пред enable systray notifications

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

след като стартирам bs player всичко е ок но като тръгнат субтитрите и спира да работи и ми изписва че проблем предизвика спиране на тази програма същотото става и с gomplayer единствено с vlcplayer работи ок 

• 1 месец по-късно...

Здравейте на всички :)  От много години ползвам Bsplayer . Наскоро си взех лаптоп и съответно една от първите програми които изтеглих от Официалния сайт беше именно Bsplayer. След като пусна филмче - става нещо странно : субтитрите почват да трептят и да изчезват  и да се появяват през интервал 1 - 2 секунди !!! - което съответно е изключително дразнещо. Пробвах да го преинстална , трих го, инсталирах го на ново обаче няма ефект :(  така че ПОМАГАЙТЕ !!!!!

• 3 месеца по-късно...

Здр-те, 

не мога да паузирам или да правя каквото и да е било с копчетата, нито пък с мишката да смалям или увеличавам екрана.

Как да го оправя? Мога само да превъртам, ама само превъртане не ме устройва.

• 8 месеца по-късно...
на 24.01.2017 г. в 11:22, mr_martiny написа:

Здравейте на всички :)  От много години ползвам Bsplayer . Наскоро си взех лаптоп и съответно една от първите програми които изтеглих от Официалния сайт беше именно Bsplayer. След като пусна филмче - става нещо странно : субтитрите почват да трептят и да изчезват  и да се появяват през интервал 1 - 2 секунди !!! - което съответно е изключително дразнещо. Пробвах да го преинстална , трих го, инсталирах го на ново обаче няма ефект :(  така че ПОМАГАЙТЕ !!!!!

Аз имам същия проблем и сега търся решение. Опитах с по-стара версия, но нямаше ефект. :mad:

• 2 години по-късно...

Здравейте имам следния проблем дръпнах си филма Безната но е с българсо аудио как. да сменя на англиско като бутона не е активен ?

преди 1 час, Kaloian1987 написа:

Здравейте имам следния проблем дръпнах си филма Безната но е с българсо аудио как. да сменя на англиско като бутона не е активен ?

От там от където го свалихте пишеше ли че има вградено и английско аудио? Щом ви е неактивен бутана ме навежда на мисълта, че филма няма вградено английско аудио.

Извинявам се грешката е била в ъплодара които е сложил филма не е сложил за второ аудио програмата си работи !

• 2 години по-късно...

Здравейте, може ли да ми кажете, защо с bsplayer ми е забранена опцията за избор на аудио поток? Примерно на филми с българско и английско аудио. Върви ми директно българското аудио, но  при избор на audio с дясно копче, съответно бутона е сив, т.е е забранено и не мога да избера английското аудио? Програмата е свалена директно от сайта им и е безплатната версия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.