Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Не съм много сигурен, че го има като опция. Поразгледах на бързо форума на BS и забелязах да предлагат от оциите на видеокартата да завъртиш цялата картина на 90 градуса. Поздрави!

• Отговори 443
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Може ли да се завърти картината при възпроизвеждане примерно на 90 градуса.

Благодаря.

От години го ползвам като основен плейър и няма такава опция от менюто му.Ползвай съвета на @Quick Jo,по елементарно е.

Ok.Благодаря много. :)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте на всички през времето в което съм влизал в този форум съм научил много неща от хората с повече опит и сега бих искал да науча още нещо! 

Проблема е следния При гледане на филм с BS Player не винаги но понякога когато гледам филма на цял екран цъкнал, заради субтитрите картината на филма направо сече, тук ще добавя линк към видео защото немога да обясня какво точно става!    

http://vbox7.com/play:3cbcd1df4b

в момента в който не се показват субтитри на екрана картината си върви без проблем , ако цъкна да не се показват субтитрите картината си върви също без проблем, зато си правя извод, че проблема е в субтитрите някак си. дори да истегля от друго място субтитри за същия филм няма промяна. Замислям се данеби да е от резолюцията на която гледам филма, но в този ред на мисли гледам много филми на тази резолюция и не на всички прави така. Дали някой има идея как ще се оправи това? 

Това се случва обикновено при по-големи файлове. Ако започне да насича, натискате десен бутон=> Картина=>

Съотношение на страните=> 16:10 и ще се оправи.

Успех!

при мен се получаваше така на някои файлове, решението беше игра с enable drawing subtitles under image

Ето както казах тук човек квинаги научава по нещо ново. Балагодаря за информацияра  пробвах и двата варианта и двата имат ефект, но избрах варианта на 

rostislaf

защото така запазвам съотношението на картината както трябва да си бъде , но и в двата случая има ефект. 

Благодаря за помоща

Здравейте имам голям проблем. Абсолютно всичко ми е с картинка на бсплеиер и дори и мозила да отворя отваря бсп-то. как мода да го оправя ? няколко пъти го махам и слгам и пак така прави.

Здравейте имам голям проблем. Абсолютно всичко ми е с картинка на бсплеиер и дори и мозила да отворя отваря бсп-то. как мода да го оправя ? няколко пъти го махам и слгам и пак така прави.

Асоциирали сте всичко с тази програма т.е.вината не е в програмата а у вас. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/how-can-i-restore-the-default-file-associations-in/c096cd7a-91cd-4460-af4d-f38d7ca54860

Аааа.Ще кажете ли коя е ОС или да се допитаме до врачка.

ПП: някой ме изпревари.

Асоциирали сте всичко с тази програма т.е.вината не е в програмата а у вас. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/how-can-i-restore-the-default-file-associations-in/c096cd7a-91cd-4460-af4d-f38d7ca54860

не се получава нищо. не може да махне асоциацийте. не ми дажа да махна отметките.

Аааа.Ще кажете ли коя е ОС или да се допитаме до врачка.

ПП: някой ме изпревари.

win 7

• 2 седмици по-късно...

Има ли друг плейър с подобни функции относно субтририте каквито има  в BS player -  да проверява автоматично за субтитри онлайн и възможност за свалянето им след това?

• 4 месеца по-късно...

Та откакто си преинсталирах уиндоуса имам този проблем. Изглежда така :http://prikachi.com/images.php?images/906/7347906x.png

добре. Радваме се че ни уведоми.

пс.

Причините са много. Може да нямаш бг поддръжки на win

или шрифта на плеъра няма български поддръжки.

И така. ДАй повече информация и ще говорим пак

добре. Радваме се че ни уведоми.

пс.

Причините са много. Може да нямаш бг поддръжки на win

или шрифта на плеъра няма български поддръжки.

И така. ДАй повече информация и ще говорим пак

Уиндоуса ми е на български, едва ли му липсва кирилица. Погледнах субтитрите и ми излиза това Публикувано изображение

Я опитай в езиковите настройки ако сложиш Български за non-Unicode programs дали ще има ефект

Уиндоуса ми е на български, едва ли му липсва кирилица. Погледнах субтитрите и ми излиза това

Не ти е изцяло на Български,щом ти показва субтитрите по този начин! ;)

Отиваш в "Контрол панел-а" и в опциите за езика отиваш ето тук :

Публикувано изображение

Първо избираш "Administrative" след което натискаш там където пише : "Change system locale" и избираш  Bulgarian,или 1251,ако поиска да се лог офне ( log off ) направи го,това е всичко и вече няма да имаш проблем със субтитрите и bs player-а! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Не ти е изцяло на Български,щом ти показва субтитрите по този начин! ;)

Отиваш в "Контрол панел-а" и в опциите за езика отиваш ето тук :

Публикувано изображение

Първо избираш "Administrative" след което натискаш там където пише : "Change system locale" и избираш  Bulgarian,или 1251,ако поиска да се лог офне ( log off ) направи го,това е всичко и вече няма да имаш проблем със субтитрите и bs player-а! ;)

Във Notepad всичко е наред, но явно BSplayer-a се затруднява с четенето...  Публикувано изображение

Уиндоуса ми е на български, едва ли му липсва кирилица. Погледнах субтитрите и ми излиза това

Щом и във notepad ги виждаш така, значи е българските настройки.

Направи във Регионал енд ленгуич - навсякъде да е българия :)

Публикувано изображение

А това което ни показа по горе какво е ?! ;)

Направи това,което ти казах,толкова ли ти е трудно?! ;)

А това което ни показа по горе какво е ?!

Направи това,което ти казах,толкова ли ти е трудно?! ;)

Направих каквото ми каза, същото си е. Само в Notepad е нормално.

Направих каквото ми каза, същото си е. Само в Notepad е нормално.

В регионалните и езикови опции всичко ли ти е на български?!

Ако там всичко ти е на български,тогава погледни в настройките на bs player-а ;) :

Публикувано изображение

П.П.

И все пак ми се вижда странно,ако windows-а (w7) е на български,програмата да прави такива номерца! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.