Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Направих каквото ми каза, същото си е. Само в Notepad е нормално.

Ако се вгледаш ще видиш, че и "шльокавицата" и нормалното са все отворени в Notepad.

Има някаква настройка на BSPlayer, която създава проблема според мен, но не знам коя е защото не го използвам.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Отговори 443
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

В регионалните и езикови опции всичко ли ти е на български?!

Ако там всичко ти е на български,тогава погледни в настройките на bs player-а ;) :

Публикувано изображение

П.П.

И все пак ми се вижда странно,ако windows-а (w7) е на български,програмата да прави такива номерца! ;)

Благодаря много, оправи се :)

• 1 месец по-късно...

От скоро в BS.Player-а започна да изкача този прозорец post-208561-0-97963000-1406051864_thumb. и филмите да не тръгват. Някакви съвети как да го оправя?

това,дето го пише в съобщението,направи ли го?

Пробвах разни варианти но явно не уцелвам правилния... На кой от всичките трябва да е?

post-208561-0-08165600-1406110554_thumb.

To set as general preference:

rightclick > Options > Preferences > Subtitles [subtitle properties]

At the right (at "Subtitle sample") you will see two tabs [Primary subtitles] and [secondary subtitles].

Now (for [Primary subtitles] respectively for [secondary subtitles]) click on the button .

In the Font-window select (at bottom) your appropriate Script.

Публикувано изображение

Alternatively (with video and subs already loaded):

rightclick > Subtitles > Primary/Secondary > Subtitle properties > Font...

Then select the appropriate Script for the subtitles' language.

ами,ако не става както си го маркирал на снимката,не знам.така поне пише в съобщението.

Ок. Мерси все пак.

По кaлпaв player от BS-то едвa ли съществувa.Почти винaги съм имaл проблеми с него когaто го ползвaх.

Много е бъгав ама и много ми улеснява намирането на субтитри. С едно клилване на check for subtitles online и сам си сваля буквичките. Незнам друг player да има тази опция..?

Potplayer също има тази опция, а и за мен е най-добрия плеър!

Как става това при Potplayer-а? Ако е така bs-то изпада от класацията.

Как става това при Potplayer-а? Ако е така bs-то изпада от класацията.

Гледай това клипче!Не е точно за субтитрите-там има ,,обяснения,,за някои настройки, но има и момент в който се вижда как се търсят субтитри.В момента съм на работа и нямам инсталиран плеъра на служебния лаптоп ( иначе щях да ти направя шот точно с опцията) , но дано и това клипче ти е полезно.

http://www.youtube.com/watch?v=vmik46l_gy4

А това е някяква друга версия.  Аз имам някакъв друг при който го няма това.post-208561-0-29992900-1406367823_thumb. Сега ще намеря да си сваля този от клипа. Благодаря много!

• 1 месец по-късно...

Като си направиш регионалните настройки за България.

Има много изписано в този форум може да се поразровиш.

Регионалните настройки и най-вече за non-Unicode програмите да са настроени на "България - български".

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, имам един проблем с bs player. Проблема се състои в това, че не може да намери автоматично никакви субтитри в интернет и дава  eror. На стария ми компютър няма проблем с него, но на новия има

Здравейте, имам един проблем с bs player. Проблема се състои в това, че не може да намери автоматично никакви субтитри в интернет и дава  eror. На стария ми компютър няма проблем с него, но на новия има

На теб май не само кирилизацията ти е проблема!Вземи си почисти малко тоя комп.Деинсталирай ненужни програми.Почисти с CCleaner...

Стига да знаеш какво правиш де и да не си се натъпкал и с вируси. Но и така да е тук има момчета, които са спецове и могат да те ,,очистят,, :)

Колкото до плеъра, макар и малко офтопик, че темата е все пак за BS-то, но ти предлагам да си инсталнеш после един по-добър плеър, който също може да ,,търси субтитри,, 

Това е Potplayer !

На теб май не само кирилизацията ти е проблема!Вземи си почисти малко тоя комп.Деинсталирай ненужни програми.Почисти с CCleaner...

Стига да знаеш какво правиш де и да не си се натъпкал и с вируси. Но и така да е тук има момчета, които са спецове и могат да те ,,очистят,, :)

Колкото до плеъра, макар и малко офтопик, че темата е все пак за BS-то, но ти предлагам да си инсталнеш после един по-добър плеър, който също може да ,,търси субтитри,, 

Това е Potplayer !

Няма как да има вирус, след като е чисто нов компютър, иначе благодаря за съвета за Pot player

... благодаря за съвета за Pot player...

Ами пробвай го. Сега видях, че съм постнал тук и клипче (малко по-горе пост 389) как се търсят субтитри с него.Аз също ползвам тази опция когато свалям филми от чужди сайтове, в които няма качени  субтитри на български и до сега не съм имал проблем с намирането им с тази опция.Стига да ги има направени и качени някъде де...Бързо и лесно  :)

A  може ли да ми кажеш,  коригиат субтитритите, примерно при  bs player    с шифт и стрелките на ляво или на дясно, вече дали по-бързо или бавно да бъде. Също как да го направя в мащбав 16:9, защото някои сериали примерно ги изкарва на цял екран с   Pot

A  може ли да ми кажеш,  коригиат субтитритите, примерно при  bs player    с шифт и стрелките на ляво или на дясно, вече дали по-бързо или бавно да бъде. Също как да го направя в мащбав 16:9, защото някои сериали примерно ги изкарва на цял екран с   Pot

Ето ти за аудиото:

7659879i.png

Ето ти за мащабирането:

7659882z.png

При Pot player кофтито е, че трябва ръчно да щракаш по опците да търсиш субтитри докато  bs player си ги сваля сам автоматично веднага след стартирането на файла...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.