Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

аз за това си предпочитах именно него, но с и пот става за субтитри, след този гаден ерор за намирането на субтитри :). Още веднъж благодаря.

• 5 седмици по-късно...
  • Отговори 443
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

От няколко дни имам проблем с този плеър - не мога да отворя с него никакви MP4 видео файлове, а ги отваряше, незнам какво му стана. Изписва ми съобщение за грешка.

Ето снимка на проблема:

http://prikachi.com/images.php?images/130/7718130m.jpg

Как да го оправя този проблем?

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

От няколко дни имам проблем с този плеър - не мога да отворя с него никакви MP4 видео файлове, а ги отаваряше, незнам какво му стана. Изписва ми съобщеие за грешка.

Ето снимка на проблема:

http://prikachi.com/images.php?images/130/7718130m.jpg

Как да го оправя този проблем?

Спомнете си какво сте променял или инсталирал в последно време

Единственото което съм инсталирал ново е Pinnacle Studio 12 но ги отваряше преди това и след като го инсталирах също.

Пробвайте да преинсталирате плеара

capnemo, пропуснах да отбележа че първо това опитах, но не помогна, проблема продължава да стои.

Windows 7 Ultimate 32 битова ми е операционната система.

capnemo, пропуснах да отбележа че първо това опитах, но не помогна, проблема продължава да стои.

Windows 7 Ultimate 32 битова ми е операционната система.

Тогава пробвайте да деинсталирате Пинакъл Студио. Ако не искате тогава просто сменете плеара

Проверете Windows за повредени файлове:
Start->Search-> напишете cmd и като се появи черната иконка, щракнете с десен бутон по нея и изберете Run as administrator. В черния прозорец напишете:

sfc /scannow

Като свърши рестартирайте компютъра.
Отново отворете cmd и в него поставете следния текст:

findstr /c:"[sR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log>%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt
findstr /C:”[sR] Cannot repair” %windir%\logs\cbs\cbs.log>%userprofile%\Desktop\sfcproblem.txt

Качете някъде следните 2 файла, които са на работния плот:
sfcdetails.txt и sfcproblem.txt
Публикувайте връзки към тях

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

От няколко дни имам проблем с този плеър - не мога да отворя с него никакви MP4 видео файлове, а ги отваряше, незнам какво му стана. Изписва ми съобщение за грешка......

Версията на „BSplayer“ е доста стара, инсталирайте най-новата и ако проблемът е все още наличен, инсталирайте това: http://dox.bg/files/dw?a=711324be92 Не знам дали ще помогне, но все пак опитайте!

Относно предложението на колегата belivakov: точно тази проверка със sfc /scannow не искам да я правя, защото последния път когато я правих, ми изтри темата за XP която си бях инсталирал и сложил, и след това колкото и да се мъчих и каквото и да пробвах по-никакъв начин не можах да си я сложа отново, а и не откри абсолютно никакви проблеми и повредени файлове в системата ми, единствено само ми изтри темата, така че точно нея повече никога няма да я пусна.

Пробвах да видя дали със по-стара версия проблема ще се махне, но си остана, шота го направих докато бях инсталирал старата версия, иначе си ползвам нова.

За проблема ми тук:

http://www.solvusoft.com/en/files/missing-not-found-error/dll/windows/avid/pinnacle-studio-version-12/mp4filelib-dll/

прочетох че въпросния dll файл за който колегата chochomen ми даде линк е свързан точно с програмата Pinnacle, след като го инсталирах dll - ла получавам това съобщение за грешка:

http://prikachi.com/images.php?images/801/7718801n.jpg

на снимката което се вижда.

Имам друг компютър на който също имам инсталиран Windows 7 Ultimate, и на него този проблем с BSplayer го нямам. Някой може ли да каже кои точно файлове трябва да изкопирам от System32, а може би и от други места и да ги сложа в проблемния компютър в съответните папки, и по-този начин да опитам да видя дали ще се оправи този скапан преоблем?

За проблема с промяната на темата - копирай си преди проверката някъде uxtheme.dll и след нея го възстанови или просто с пачър си пачни след проверката този файл. Нищо страшно за 1 рестарт работа. Ама ще си сигурен,, че другите ти файлове ще са в ред. Също, ако tcpip.sys  е пачнат, ще трябва да се възстанови след проверката.

Как се отварят този формат файлове mkv с бс плеара?Защото премахнаха xvid форматите на филмите в  замунда и сега са в mkv формат.

• 3 седмици по-късно...

Та проблемът е следния свалям си клипове от vbox и намерих място на което мога да свалям суб от vbox : http://www.infosphere.org/tools/subtitles/?и сваля ги в SRT  формат слагам ги на клипа и излизат само някакви странни символи всеки втори е "P" погледнах в някои саитове направих някакви настройки на субтитрите от BS playera , но пак нищо не стана...

Та проблемът е следния свалям си клипове от vbox и намерих място на което мога да свалям суб от vbox : http://www.infosphere.org/tools/subtitles/?и сваля ги в SRT  формат слагам ги на клипа и излизат само някакви странни символи всеки втори е "P" погледнах в някои саитове направих някакви настройки на субтитрите от BS playera , но пак нищо не стана...

трябва да дефинирате кодировката на субтитрите като UTF-8

1 - кодировката на субтитрите ако се дефинира в сайта, от който ги свалям значи е така иначе си нямам представа как...

2 - за темата не съм обърнал внимание.

1 - кодировката на субтитрите ако се дефинира в сайта, от който ги свалям значи е така иначе си нямам представа как...

2 - за темата не съм обърнал внимание.

Ами щом в сайта пишело нещо тогава си гледайте Р-тата и не се оплаквайте. Аз ви казвам как да си решите проблема!!!

Просто не знам как да го направя не се стягай...

Ами разровете се из настройките, пробвайте гугъл. Нали не очаквате да дойда и да го направя вместо вас?

Понеже темата се пооспами, та ша са изтропам и аз.Смени го тоя ретро плеър бе  :wink12: Кой го ползва още днес при наличието на толкова превъзхождащи го плеъри се чудя!

както и да е намерих клип направих показаното и стана... извинявам се че те ядосах и мерси :)

• 1 месец по-късно...

Как се отварят този формат файлове mkv с бс плеара?Защото премахнаха xvid форматите на филмите в  замунда и сега са в mkv формат.

Този проблем се оправи като инсталирах последната версия на BS.Player.

Имам друг проблем и той е от доста време.Когато гледам нещо с бс плеара след като го пра и монитора ми не гасне както си е нормално.Примерно когато ползвам компа и след като стана съм направил монитора да заспива след 2 мин.Когато е бил използван бс плеара се изключва за 1 секунда и пак светва и така до безкраи.Трябва да вляза в свойства/скрийнсейрвър да сменя какво да се движи на дисплея преди да се изключи след това на захранване/изключване на монитора и там да променя опцията. Примерно ако е на 2 мин.да я задам на 3 без да  натискам приложи след което си я връщам на 2 мин.както е било и му давам приложи и ок и така се оправя проблема.

Въпросът ми е имали начин да го оправя този проблем без да правя всеки път тези неща? 

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Проблемът(може да е само за мен)е следният:До вчера с програмата всичко вървеше добре.

Но,както гледах един филм(снет от Замунда-Джурасик свят)-от средата изведнаж на субтит-

рите им стана нещо.Вместо букви се изписват празни правоъгълници.Отидох на КМплейъра

и там беше нормално.Днес пробвах с друг филм-същото.Бихте ли ми разяснили това и как да

го оправя.За сведение файловете на субтитрите се свалят винаги като КМ тип файлове,а фил-

мите-като BS файлове.И това не знам защо става така.

Благодаря педварително за разясненията.

BSPlayer v.2.68.1077

KMPlayer v.3.9.1.134

Такаа, първоначално такова животно като видео в BS файлове и субтитри в KM файлове не съм чувал да съществува. Най-вероятно говориш за .avi (или .mkv) за видео и .srt за субтитрите. Ама както и да е, погледни какъв е енкодинга на субтитрите. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.