Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

И в двете ти теми не си дал никаква информация за операционна система, версия на програмите и т.н. Но така както описваш и двете: май системата ти е доста омазана. Кога е преинсталирана за последно и каква е...

• Отговори 443
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Преинсталирал съм  преди 1 седмица Със windows xp пробвал съм и със най новата версия и по стари и пак така ми става

Кой XP? Демек с кой сервизен пакет? Как преинсталираш. Опитай се с повече думи да обясняваш... Пробвано ли е с други плеари и браузъри и има ли и там проблем?

Преинсталирал съм  преди 1 седмица Със windows xp пробвал съм и със най новата версия и по стари и пак така ми става

Има 2 варианта:

1. Самият Windows, който инсталираш е бъгав и има проблеми с него - трябва да си вземеш друг работещ диск с Windows.

2. Макар и преинсталация, може да имаш вируси на компютъра. Това може да се провери, чрез следната тема: http://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0/

Кой XP? Демек с кой сервизен пакет? -Не знам кои пакет е но е инсталира и на др компютри и няма проблем

Как преинсталираш. Опитай се с повече думи да обясняваш...-Не съм аз преинсталирал а един приятел които се занимава само с това

Пробвано ли е с други плеари и браузъри и има ли и там проблем?-Другите плеари си работят

Макар и преинсталация, може да имаш вируси на компютъра. Това може да се провери, чрез следната тема: http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/-Сканирах с Malwarebytes Anti-Malware нищо не искара

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

Кой XP? Демек с кой сервизен пакет? -Не знам кои пакет е но е инсталира и на др компютри и няма проблем

Как преинсталираш. Опитай се с повече думи да обясняваш...-Не съм аз преинсталирал а един приятел които се занимава само с това

Пробвано ли е с други плеари и браузъри и има ли и там проблем?-Другите плеари си работят

Макар и преинсталация, може да имаш вируси на компютъра. Това може да се провери, чрез следната тема: http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/-Сканирах с Malwarebytes Anti-Malware нищо не искара

Не сканирай с Malware, а изпълни стъпките които са там, за да могат колегите да проверят по логовете и да преценят има ли вируси или не.

Ако другите плеъри работят, значи проблема трябва да е в BS player, но се съмнявам тъй като имаш и други проблеми описани от теб в предходната тема. Ако нямаш вируси, нека се тества с работещ Windows.Ако този от диска работи, нека да се инсталира с друго CD/DVD устройство, защото може и то да прави проблеми.

Дай инфо и за системата си процесор,рам,видео,хард!Пробва ли друг плеър?!

windows media плаер и Winamp съм пробвал и си работят.Ето данни на компа

Публикувано изображение

Яяя слагаи GOM player и не му мисли изобщо :))

благодаря на всички за помощта.не мисля че е последна версия,щото откакто съм го записал не съм го барал.ами да,ще запиша последна версия и ако пак нестава ще записвам или кмплеър или gomplayer

Проблема се оправи но със версия под 2.03 други версии над таз дават грешката не знам защо

Да с нея ще остана но някой ако знае  конкретно от какво се получава грешката с по новите версии да сподели

Защо не си инсталираш КМ ПЛЕЪР или ПОТ ПЛЕЪР и не зарежеш БС ПЛЕЪРА щом имаш проблеми?Смятам че са много по добри от него.

Защо не си инсталираш КМ ПЛЕЪР или ПОТ ПЛЕЪР и не зарежеш БС ПЛЕЪРА щом имаш проблеми?Смятам че са много по добри от него.

Само да добявя и Gom Player. ;)

Защото го ползвам от близо 5-6 год.и съм свикнал с него Кои от тези на се доближава до бсплеара КМ ПЛЕЪР,ПОТ ПЛЕЪР,Gom Player

Защото го ползвам от близо 5-6 год.и съм свикнал с него Кои от тези на се доближава до бсплеара КМ ПЛЕЪР,ПОТ ПЛЕЪР,Gom Player
Свикнал си с BS, но той нито е най-добрия, нито е безплатен. Може и да имаше някаква безплатна Lite версия, но остави това. С нищо не блести. Преди време и аз гледах на него, но пробвах различни: KMPlayer, GOM Player, POT Player... За мен лично най-добре си е GOM + VLC. Ако гледаш тежко видео- POT. Всичките, които изброявам най-големият им + е, че не им трябват кодеци. Та махни тези, които ползваш за BS, защото ще създадат проблеми! Има научка, има и отука. Много е лошо да се робува на нещо, защото в днешният динамичен свят всичко се променя с много бързи обороти! п.с. GOM Player поддържа скинове (както повечето плеари) и до колкото си спомням имаше един, който приличаше досущ като BS Player.

Твойто малко ми звучи като пенсионерите за Тодор Живков-свикнали с него и друго не признават.Как да им обясниш че за добро или лошо времената се менят и хората и управниците също.Та в твоят случай и плеърите се развиват и излизат по добри и по модерни.Това твойто свикнал съм трябва да го промениш и да послушаш съвета на другите които имат опит в по модерните технологий-естествено ако желаеш.Не казвам че БС плеъра е лош но някак си вече е демоде пред доста други плеъри.

Имали GOM Player бг език че него намирам?

• 2 седмици по-късно...

От къде в настройките  на бсплеара се спираше  когато свърши филма да не почва пак на ново

Добре ги има там но не видях нищо за това което ми трябва

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.