Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Най-вероятно имаш проблем с Regional Settings. Ако си с XP Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and language settings, отиваш на таб Advanced и сменяш English на Bulgarian, но имай в предвид, че ще ти иска диск и рестарт. Ако си със 7 или Vista, драсни един MSG ще те опътя.

• Отговори 443
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Най-вероятно имаш проблем с Regional Settings. Ако си с XP Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and language settings, отиваш на таб Advanced и сменяш English на Bulgarian, но имай в предвид, че ще ти иска диск и рестарт. Ако си със 7 или Vista, драсни един MSG ще те опътя.

Всички или почти всички проблеми на този плеар под Уин 7 се решават така

Отваряте програмата > options > preferences > video > video rendering > и променяте rendering mode на Internal renderer DirectDraw surface

• 1 месец по-късно...

На мен Bsplayer - а не иска да се уголемява..Нали като цъкна 2 пъти на филма и нищо.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Опитайте с Alt+ENter

На мен Bsplayer - а не иска да се уголемява..Нали като цъкна 2 пъти на филма и нищо.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Опитайте с Alt+ENter

По скоро с " F " ... ( по дефолт )

Редактирано от Subay (преглед на промените)

А защо просто не смениш плейъра?Аз ползвам на Вистата KMPlayer и няма никакви проблеми.

Братле на мен Вистата на KMP и на BS нещо не ми зарежда субтитрите въобще. Можеш ли да ми кажеш как да оправя проблема? Благодаря.

Да не си сложил една камара кодеци?

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, когато си си на сваля филм със субтитри (ползвам BS Player), те са ОК само ако са на латиница, но всички субтитри на кирилица се показват на така известната "маймуница" :) Ноутбука е фабрично с клавиатура на руски и немски, но освен с филмите кирилицата си е ок навсякъде, така че идея си нямам къде е проблема. Ако някой има идеи моля да ги сподели. Благодаря предварително !

Здравейте, когато си си на сваля филм със субтитри (ползвам BS Player), те са ОК само ако са на латиница, но всички субтитри на кирилица се показват на така известната "маймуница" :yanim:

Ноутбука е фабрично с клавиатура на руски и немски, но освен с филмите кирилицата си е ок навсякъде, така че идея си нямам къде е проблема. Ако някой има идеи моля да ги сподели.

Благодаря предварително !

Здравей! Не ползвам този плеър, но виж някъде по опциите и настройките на субтитрите в плеъра - оправи енкодинга да е Cyrilic CP1251

Редактирано от deke (преглед на промените)

Направeте това, което те посъветва колегата Disasterpiece (за да нямате проблеми с маймуницата на програмите), a за BS Player настройте субтитрите така:

Десен бутон върху него/Options/Preferences/Subtitles:

Публикувано изображение

Едит: Прав си deke, просто си ме изпреварил с няколко минутки.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Колега, няма да спорим. Колежката няма проблеми с кирилицата, а само с тези при гледане на филм. Шотът ти е точно моето обяснение, само че аз съм добавил едно CP1251 както е при други плеъри.

• 5 месеца по-късно...

Здравейте, От известно време имам проблем с това че не ми се показват Gadgets коректно .. всъщност никак. Предполагам че има някаква връзка с това че момента в който се появи проблема се появи и друг проблем - BS Player-а престана да ми показва картина *( Черен екран ) а в същото време си продължава със звука - пробвах какво ли - преинсталации на плеъра , прейнсталации на кодеци - не и не , останах на варианта VLC. Според мен проблема е в Актив Х , ноо не съм много сигурен , защото други програми използващи Актив Х-а работят ... Вариант с Преинсталиране на Win-a е немислим. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или знае някакво решение или дори само да има предположение - нека да пише прилагам Снимка с проблема с Gadgets

post-68372-0-45919900-1307960084_thumb.j

Първо провери за грешки. Или през My computer - Manage - Event viewer - Windows log, или Start - напиши Reliability и отвори View reliability history. Един начин за корекция на работата на gadgets : http://www.sevenforums.com/tutorials/140358-gadgets-not-displaying-correctly-windows-7-fix.html ... и още - възстановяване на gadgets идващи с Windows : http://www.sevenforums.com/tutorials/10215-gadgets-restore-default-gadgets.html

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Първо провери за грешки. Или през My computer - Manage - Event viewer - Windows log, или Start - напиши Reliability и отвори View reliability history.

Един начин за корекция на работата на gadgets : http://www.sevenforums.com/tutorials/140358-gadgets-not-displaying-correctly-windows-7-fix.html

... и още - възстановяване на gadgets идващи с Windows : http://www.sevenforums.com/tutorials/10215-gadgets-restore-default-gadgets.html

До тук добре - не ми показва грешка в гаджетите за 6 месеца на зад , а проблема е от 2 месеца . Алтернативно погледнах проблема с BS Player-a за него дава ntdll.dll

.dll - свалих чисто dll-че , сложих го - продължава проблема ...

Най-добре да разкараш bsplayer-а. Не се връзва много с 7

Направих го , въпреки че се връзваше идеално с 7-цата , особенно както е х64

Един начин за корекция на работата на gadgets : http://www.sevenforu...dows-7-fix.html

... и още - възстановяване на gadgets идващи с Windows : http://www.sevenforu...lt-gadgets.html

http://www.sevenforums.com/tutorials/10215-gadgets-restore-default-gadgets.html - невърши работа

http://www.sevenforums.com/tutorials/140358-gadgets-not-displaying-correctly-windows-7-fix.html --> След него се появи ново обяснение на проблема : Problem accesing DesctopX Slidebar-framework с препратка до неработещ сайт -> http://www.stardock.com/products/desktopx/VistaDownload.asp?client=dx&xgf_ver=101&gadget=1&gadget=Sidebar%20Clock3.0.4.0

Каква връзка има DesktopX Sidebar с твоя Windows ?

Нямам никаква идея ...

А тези на който непише за Desktop X са просто черни

ПРОБЛЕМА Е FIX-НАТ

АКО се ресторнат към Админ ПРЕДИ да се пусне бат файла - нестава

АКО се пусне БАТ-а и след това се ресторнат - нещата са ОК

Благодаря за помоща

Редактирано от sight (преглед на промените)

Нямам никаква идея ...

А тези на който непише за Desktop X са просто черни

Виж сега - аз не знам какви gadgets и софтуер си инсталирал.

За да се намери някакво решение на проблема, е необходимо да се знае цялата информация за инсталираните на машината програми.

ПРОБЛЕМА Е FIX-НАТ

АКО се ресторнат към Админ ПРЕДИ да се пусне бат файла - нестава

АКО се пусне БАТ-а и след това се ресторнат - нещата са ОК

Напълно логично.

Първо се пререгистрират сървърите и тогава се възстановява.

• 3 седмици по-късно...

Странен проблем, тоест разпространен е проблема, но все пак си остава странен за мен.

На моя си компютър ползвам BS.Player PRO 2.41 Build 1003, субтитрите са ми както трябва да бъдат, в черното поле под филма.

На баща ми на лаптопа слагам същата версия на програмата, а именно BS.Player PRO 2.41 Build 1003, само че субтритрите при него са разположени точно над долната черна линия, демек в картината на филма, а не в черното поле както трябва да бъдат.

Еми някои ще кажат сложи си друг плеър, мън-мън, да ама не. Плеъра искам да си остане, щото цял живот дет се казва го ползвам(има няма 7 години) и ми е кеф да съм си с него.

Та как аджеба да го опрайм проблема?

Искам субтритрите да са си доло в черното поле.

П.П. Изчетох много форуми, повечето на английски, и не можах да го оправя проблема. Някои казват че проблема е в кодеците които съм слагал.

Още като му слагах Windows-а му сложих най-новия K-Lite Pack 7.1.0 (full), не мисля че е от това, но все пак вие кажете.

Редактирано от FIEND (преглед на промените)

За по старата версия незнам , но за новите на BS.Player е следното:

С комбинацията от бутони:

Публикувано изображение

Уточнение: UP и Down са стрелкичките от клавиатурата.

За по старата версия незнам , но за новите на BS.Player е следното:

С комбинацията от бутони:

Публикувано изображение

Уточнение: UP и Down са стрелкичките от клавиатурата.

Не става, пробвах.

Не става, пробвах.

Тогава опитайте с десен бутон върху картината (при пуснат филм) Субтитри/Настройка на субтитрите/Местоположение по избор

Със влачене на субтитрите им настройвате мястото.

П.П.Възможно е да гледате филма със вградения в K-Lite Pack, VobSub (която пуска субтитрите) вместо да използвате опцията на плеъра.

Ако е така спрете VobSub или го деинсталирайте.

Тогава опитайте с десен бутон върху картината (при пуснат филм) Субтитри/Настройка на субтитрите/Местоположение по избор

Със влачене на субтитрите им настройвате мястото.

П.П.Възможно е да гледате филма със вградения в K-Lite Pack, VobSub (която пуска субтитрите) вместо да използвате опцията на плеъра.

Ако е така спрете VobSub или го деинсталирайте.

Как да деинсталирам това VobSub? къде да вляза какво да цъкна ? малко по-така че не съм от хакерите в тази област :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.