Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Аз пак се завръщам,изтеглих си KM,работи малко и после ми изписа,че някъв кодек няма и така и не иска да отстрани проблемааа

Този КМ ми хареса,ако някой има линк нека ми даде или там някви кодеци,защото онези линкове не работят а аз много много не разбирам(което си личи)! :question:

Редактирано от urgent (преглед на промените)

• Отговори 443
  • Прегледи 116k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Здравейте, и аз имам проблем с BS player , когато си пусна някой филм той тръгва обаче върви доста насечено а като го направя на Full Screen става още по-зле направо не знам какво да правя теглих и други плеари и стях е почти същото. Преди да ми преинсталират Windows xp всичко си вървеше . Мерси предварително за помощта. ;):):help:;) ;)

В какъв формат е филма?

А, между другото и аз имах такъв проблем САМО ПРИ НЯКОЙ филми с FREE версията, но с PRO (пиратска естествено) - нямам никакви проблеми! Публикувано изображение

Аз пак се завръщам,изтеглих си KM,работи малко и после ми изписа,че някъв кодек няма и така и не иска да отстрани проблемааа

Този КМ ми хареса,ако някой има линк нека ми даде или там някви кодеци,защото онези линкове не работят а аз много много не разбирам(което си личи)! :cheers:

изтегли и инсталирай най-новата версия. Ако и тогава отказва. Проблема е във файла или уина, по-скоро първото. Има и специализирани плейъри за възпроизвеждане на повредени файлове, а също и VLC добре борави с тях

преинсталирах си уиндолса и сега не мога да си пусна нито един филм на BSPlayera по точно тои се пуска ама само звука иначе картина няма . Пробвах и с WIN.mediq player и там същото с разлика в това че там ми излиза някаква графика .Моля ако някои знае как да го оправя нека ми каже предварително благодаря :shake_puter::):lol6::help wanted3::computer8::question::white flag:

не е лошо да се пише и на какво РС работите - процесор, памет... ако е по-слабо най-лек е кодек комплекта CODA - стар, нo 99% от филмите ми тръгват! проверете и версията на DIRECTX която имате от всички плеяри най-малко проблеми ми е давал MPlayer с различните му обвивки!!! после слагам Crystal Player

не е лошо да се пише и на какво РС работите - процесор, памет...

ако е по-слабо най-лек е кодек комплекта CODA - стар, нo 99% от филмите ми тръгват!

проверете и версията на DIRECTX която имате

от всички плеяри най-малко проблеми ми е давал MPlayer с различните му обвивки!!!

после слагам Crystal Player

[/quo

въпроса е че преди да го преинсталирам гледах филми само с BSP-то а сега нещо му стана и не мога да разбера какво . Поне до колкото те разбрах че искаш да кажеш че може тая програма да не тръгва при мен . Забравил съм да кажа че ми излиза някакъв прозорец на nero-то !

за първия и третия пост - вие за драйвери за видеокартата да сте чували ?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

въпроса е че преди да го преинсталирам гледах филми само с BSP-то а сега нещо му стана и не мога да разбера какво . Поне до колкото те разбрах че искаш да кажеш че може тая програма да не тръгва при мен . Забравил съм да кажа че ми излиза някакъв прозорец на nero-то !

Само да кажеш, че ти излиза е все едно нищо да не кажеш. Или препиши какво е написано на него или му направи шот? ;)

bambychko, ще ти предложа нещо: инсталирай си KMPlayer, задай му да отваря по подразбиране всякакви видео файлове, и ако още имаш проблеми, пиши. Тогава ще трябва да мислим за драйверите.

за първия и третия пост - вие за драйвери за видеокартата да сте чували ?

извинявай това за мен ли се относя ако да то те моя да ми разясниш молко повече защото много не разбирам от PC ;)

да и за тебе. черен екран = не работи overlay на видеокартата. майкрософт не правят драйвери, тва че няма ? в девайс мениджъра не значи че може да се кара с уиндоуския драйвер ако с медиа плеър излиза образа гаден и на много точки значи филма върви на 256 цвята или на 16 битова, а повечето филми са с 24 битова графика - овърлея служи за да пуснеш филм с 24 битова графика на дисплей настроен със 16 битова и в прозореца графиката си е 24 битова...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

благодаря на всички ви за помоща и саветите ! Явно е било от драиварите защото инсталирах нещо такова и тръгна ! :clap::clap::):yanim: сега пък имам един друг въпрос ! преди да го преинсталирам си бях направил субтитрите да ми излизат големи сега обаче ми излизат двоини и не знам как да ги оправя моляви ако знаете как помогнете ми :yanim::yanim:

благодаря на всички ви за помоща и саветите ! Явно е било от драиварите защото инсталирах нещо такова и тръгна ! :clap::clap::yanim::yanim:

сега пък имам един друг въпрос ! преди да го преинсталирам си бях направил субтитрите да ми излизат големи сега обаче ми излизат двоини и не знам как да ги оправя моляви ако знаете как помогнете ми ;):help wanted3:

Хм, двойни? В какъв смисъл? Излизат два пъти ли? Или буквите са двойни? Ако не разбираш, има предвид това:

пример
пример

Така двойни?

ИЛИ

ппррииммеерр

Така?

Или нещо друго?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

При всички филми? Ако е само при един - провери самите субтитри - може нещо да не им е в ред. Ако са на много филми.. е нещо от настройките. В BSPLAYER отиди на настройките на субтитрите, там има доста настройки:

Публикувано изображение

Би трябвало да има нещо.....

На мен ми се е появявало два пъти, но проверих файла и субтитрите бяха написани двойно....

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

двоини в смисъл едни и същи едни под други

ПРИМЕР

ПРИМЕР

много вероятно е да си инсталирал заедно с кодека и fdshow тя е включена в повечето пакети, така че едните субтитри да са от плеяра, а другите от програмата fdshow

избери кои не ти харесват и ги махни! виж долу вдясно има ли икона на fdshow ако да ляв бутон - меню sub -

или в мвнюто на плеяра забрани субтитри ако останат другите - ясно!

Редактирано от martab (преглед на промените)

да ама ми го пише на английски а аз бъкел не разбирам ! а ти с какъв BSP си гледам че ти пише на български !?

Пак здравейте!Вече не знам какво да правя.Слущам музика(понякога тругва,понякога не),след това стана за нещо вклю.си пак някоя песничка и не тръгва,а излиза това---->

Публикувано изображение

Общо взето си прави каквото иска!

Когато си пусна някой филм какъв то и да е вместо да тече филма се показва черен екран и не става нищо.Преинсталирах го доста пъти но пак същото.

От кодеците е сложи си K-Lite Codec и ще тръгне

Пак здравейте!Вече не знам какво да правя.Слущам музика(понякога тругва,понякога не),след това стана за нещо вклю.си пак някоя песничка и не тръгва,а излиза това---->

Публикувано изображение

Общо взето си прави каквото иска!

Някой да помогне?Инсталирах ги тези кодеци,но пак ми показва грешка!?!

Някой да помогне?Инсталирах ги тези кодеци,но пак ми показва грешка!?!

Няма как да ги преинсталираш, защото KMPlayer ползва собствени.

bambychko, при още самото инсталиране BSPlayer пита на какъв език да е, има и български... А за дублирането на субтитрите използвай клавиша S.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.