Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

ВСИЧКИ С ПОСОЧЕНИЯТ ПРОБЛЕМ ДА НАПРАВЯТ СЛЕДНОТО: ДЯСНО КОПЧЕ НА BSPLAYER.EXE, PROPERTIES, COMPABILITY, DISABLE DESKTOP COMPOSITION!

това ще реши проблема със загубата на картината

Братле ,благодаря много.Оправи се работата.Господ здраве да ти дава и поне 25 мадами да праснеш този месец :mark::huh:;):wors::wors:

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 443
  • Прегледи 116k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Мерси мн altoas! аз искам да попитам някой знае ли какви кодеци трябва да сложа за да мога да гледам .mpg на Виста

Мерси мн altoas! аз искам да попитам някой знае ли какви кодеци трябва да сложа за да мога да гледам .mpg на Виста

Например тези:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=252...ght=vista+codec

Решен е проблема с Gom Player (казвам го само информативно)

с GOM Player стана. Мерси много

Той използва вградени собствени кодеци, но те понякога пречат при гледането на филм с HDTV качество!

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Аз имам сходен, но май по-сериозен проблем. Купих си лаптоп с инсталирана Vista Basic, качих си K-lite codec pack, обаче като пусна някакъв, какъвто и да е било видео файл, на всички видове плейъри (Windows Media Player, BSplayer i Winamp), ми показва съобщение, че windows трябва да затвори тая програма, щото не работела. Ако някой знае как да си оправя проблема, моля да каже. Мерси предварително!

Здравейте!

Аз имам сходен, но май по-сериозен проблем. Купих си лаптоп с инсталирана Vista Basic, качих си K-lite codec pack, обаче като пусна някакъв, какъвто и да е било видео файл, на всички видове плейъри (Windows Media Player, BSplayer i Winamp), ми показва съобщение, че windows трябва да затвори тая програма, щото не работела.

Ако някой знае как да си оправя проблема, моля да каже.

Мерси предварително!

Махни K-Lite и си сложи Vista Codec Package.

Махни K-Lite и си сложи Vista Codec Package.

ами опитах се, но не ми разрешава тъпата виста, казва ми, че нямам такива привилегии и да си вляза от администраторски акаунт и тогава да пробвам, въпреки че имам само един акаунт и той си е баш администраторски.

много ме дразни тая виста ама нали е безплатна... :)

Здравейте всички.

При K-lite пакета има спецялен хотфикс за видео картите на nVidia при Windows Vista.

Ако наистина сте с такива видео карти и получавате само звук и субтитрий без картина то тогава свалете си от тука ъпдейта.

http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html

Има за 32 и 64 битовите версий.

Надявам се да съм ви помогнал.

• 1 месец по-късно...

на мен пак си ми е с маймунски букви и winamp & BSplayer плс хелп

Деинсталирай Flextype :P

От толкова години вече се говори из всички форуми за вредите от ФлексТайп и че скапва поддръжката на Уиндоус на българската азбука. Недоумявам защо продължават хората да го ползват. За компютри без ФлексТайп и програми неползващи Unicode, трябва да се направи следната настройка, за да излизат правилно български букви: Start -> Control Panel -> Regional and Language Options -> Advanced, в полето „Language for non-Unicode programs“ се избира „Bulgarian“ -> OK. Промените ще подействат след следващото зареждане на Уиндоус.

е като го деинсталирам няма ли да си загубя BP & BG?

Ето как да го махнеш:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=703778

А оттук можеш да си дръпнеш хубава фонетика (разархивираш, стартираш, даваш install - горе вляво, след това EXIT, после от Regional Settings на Control Panel-a си добавяш фонетиката и си готова).

http://www.download.bg/index.php?cls=progr...lt&id=27588

• 7 месеца по-късно...

с Vista съм и на BSplayer-а след 15-тата минута ми се губеше картината. Попитах и ми казаха че има 2 начина , направих ги и двата --->

- десен бутон върху иконката на десктопа > properties > Compatibility

Compatibility modе:

Слагате тикче на Run this program in compability mode for: и избирате Windows XP (Service Pack 2)

Settings:

Слагате тикче само и единствено на Disable desktop composition

- отваряте програмата > options > preferences > video > video rendering > и променяте rendering mode на Internal renderer DirectDraw surface .

но след като направя тези неща които са написани с по тумен шрифт и имам картина имам и субтитри но нямам ЗВУК ! моля помогнете ! бурзо ! Благодаря !!! :huh::P

А защо просто не смениш плейъра?Аз ползвам на Вистата KMPlayer и няма никакви проблеми.

А защо просто не смениш плейъра?Аз ползвам на Вистата KMPlayer и няма никакви проблеми.

Защото всички си мислят че проблема е в BSplayer-а, а той реално е в "пред" компютърното устройство

• 3 месеца по-късно...

Когато си пусна някой филм какъв то и да е вместо да тече филма се показва черен екран и не става нищо.Преинсталирах го доста пъти но пак същото.

Опитвал ли си с др. плеяр напр. KMPlayer и ли с класическата медия на Уиндоса. възможно е да се е получил конфликт с кодеците. Опитай с KMPlaye той си има вградени кодеци. ако искаш да гледаш с BSplayer деинсталирай кодеците и ги качи пак.

Здравейте, и аз имам проблем с BS player , когато си пусна някой филм той тръгва обаче върви доста насечено а като го направя на Full Screen става още по-зле направо не знам какво да правя теглих и други плеари и стях е почти същото. Преди да ми преинсталират Windows xp всичко си вървеше . Мерси предварително за помощта. :bedtime2::):help::):sobbing:

Моят проблем е следният(дано някой ми помогне)!

Реших да и инсталирам по нова версия на BS Player-a,направих го,вкарах и кога..всичко ок до тук,но обаче не иска да зареди нито филми,нито музика,нито нищо...сигурно 3-4 различни версии сложиш и всички не искат.А и Windows Media Player и той не иска..Помощщщщщщщ

:wub:

Помагай те плссс

Моят проблем е следният(дано някой ми помогне)!

Реших да и инсталирам по нова версия на BS Player-a,направих го,вкарах и кога..всичко ок до тук,но обаче не иска да зареди нито филми,нито музика,нито нищо...сигурно 3-4 различни версии сложиш и всички не искат.А и Windows Media Player и той не иска..Помощщщщщщщ

:lol6:

Помагай те плссс

Може да нямаш инсталирани кодеци на пц-то затова!

Инсталирай си някой от пакетите на K-lite full.

Aко искаш да използваш друг плеър, пробвай с KMplayer (той е с вградени кодеци)

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Може да нямаш инсталирани кодеци на пц-то затова!

Инсталирай си някой от пакетите на K-lite full.

Aко искаш да използваш друг плеър, пробвай с KMplayer (той е с вградени кодеци)

Да си жив и здрав!!Бях се отказала да ровя по форуми :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.