Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Толкова много е изписано в този форум за проблема, пусни едно търсене.

• Отговори 443
  • Прегледи 116k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Това помогна ;) мерси много за помощта! :)

EDIT: Сега пък,когато го сложа на Bulgarian (български) БС Плейъра се оправя (менюто му става на български),но на Скайпа менюто става с "????????". Няма ли накакъв начин да ги оправя и 2-те?

Редактирано от morden (преглед на промените)

Значи виж сега за да не ти е маймунски шрифта на самият player ,аз имах същият проблем можеш да кирилизираш компютара но за да ти чете нормално кирилица трябва да влезнеш в настройките на самият player и търсиш настройки на субтитрите или Subtaitle properties след това избираш Шрифт или Font и от там можеш да избереш как да ти изглеждат буквите но по важното под показното какъв ти е шрифта има един падащ панел в него трябва да избереш Cirillic това ти решава сички проблеми и аз мислех че е невъзможно да е такава малка тъпотия обаче се оказа че е само заради това по същият начин избираш кирилица само ,че в настройките на player и си решаваш сички проблеми :down: Have Fun Enjoy

Редактирано от Starnews2007 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте.Имам проблем с БС плеар.Когата гледам филм субтитрите ми излизат по този начин(някакви йероглифи ...)Обаче като отворя Notepad,те са нормални(бг).Но в бс плаера излизат меко казано джикитаиски.Също забелязах на еверест(бг) илизат пак на (джитаиски).Някои знае ли нещо по вапроса

Редактирано от BattleAngel (преглед на промените)

Регионални опци Местоположение (bulgaria) Стандарт и опци (bulgaria) Раширени Език за не-Unicode програми (bulgaria) кое не е в ред ?

Регионални опци Местоположение

(bulgaria)

Стандарт и опци

(bulgaria)

Раширени

Език за не-Unicode програми

(bulgaria)

кое не е в ред ?

Коя ОС е това? ХР? Пускай после ъпдейт. Проблема може да е и от кодаците. Слагай тези

Проблема може да е и от кодаците.

Който не иска да се занимава с BS Player и кодеци да тегли KMPlayer. Наистина страхотен плейър!

Ами с Xp versiq 2002 service pack 3. И с тези кодекси субтитрите са си сащите.Само да допалня (от BS субтитрите ги стартирам рачно но до колкото до widnows media там нетрагват) http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/dacaa30667a0a9700556ee126f5fef46/1l/ Ето настройките на регионални и езикови опци vorgin Евала с тая програмка си имам суб.Благодаря на всички

Който не иска да се занимава с BS Player и кодеци да тегли KMPlayer. Наистина страхотен плейър!

А който иска "продължението" на KMPlayer, да се запознае с Daum PotPlayer

Ами с Xp versiq 2002 service pack 3. И с тези кодекси субтитрите са си сащите.Само да допалня (от BS субтитрите ги стартирам рачно но до колкото до widnows media там нетрагват) http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/dacaa30667a0a9700556ee126f5fef46/1l/ Ето настройките на регионални и езикови опци

vorgin Евала с тая програмка си имам суб.Благодаря на всички

При настроени както трябва Регионални настройки, на BS player с десен бутон на панела избираш Настройки/Фина настройка (на Eng: Options/Preferences) и:

Публикувано изображение

П.П. Ако не се оправи проблема с BS player и ти се стори тежък KMPlayer, може да опиташ GOM player. (не изиска допълнително инсталиране на кодеци)

Ами с Xp versiq 2002 service pack 3. И с тези кодекси субтитрите са си сащите.Само да допалня (от BS субтитрите ги стартирам рачно но до колкото до widnows media там нетрагват) http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/dacaa30667a0a9700556ee126f5fef46/1l/ Ето настройките на регионални и езикови опци

vorgin Евала с тая програмка си имам суб.Благодаря на всички

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=30284 ... Знам аз че имаше такава тема.

да пробвай с друг плеър и след деинсталацията на баси плеъра пусни едно сканиране за вируси, щото тоя плеър съдържа adware от близките 5-6 години... също виж дали няма инсталиран боклука flex-type - той осира кирилицата...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Проблема не е от плеъра, а от това че Win-а не е до/настройван. От контролния панел -> Region and Language (Регион и Език), на всички табове трябва да пише Bulgaria, за да ти се махнат тези йероглифи и да ти чете кирилицата, като го смениш трябва да ти иска потвърждение за рестарт. Аз лично също си ползвам BS, и нямам проблеми. KM пробвах един път и не бях много впечатлен.

• 1 месец по-късно...

Здрасти. Проблемът ми е следният: когато си заредя субтитри на "bs player" те са на нчкак странен език(ако въобще е език). Бихте ли ми казали как да го оправя.

Здрасти. Проблемът ми е следният: когато си заредя субтитри на "bs player" те са на нчкак странен език(ако въобще е език). Бихте ли ми казали как да го оправя.

BS Player от как се помня ми е правил проблеми със субтитрите и затова го смених с "Splash Lite".Опитай и ти.

Ето това плеарче ти препоръчвам аз, за да нямаш никакъв проблем ни със субтитрите, ни с кодеците. Погледни го. Има превод и на български

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=150762

Има вече такава тема - Цък

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.