Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Здравейте, опитвам се да пусна стрийм от iptv.bg през BS Player но не иска да зареди. през други плеъри нямам проблеми, но ми трябва точно БС някой имал ли е подобен проблем ?

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 443
  • Прегледи 116k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Ще бъда много благодарен ако някой може да ми каже защо на GOM PLAYER-a субтитрите ми излизат като йероглифи

защо ти не знаеш ли че вече три години съществува KMplayer който притежава ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ кодеци...защо все още въобще се занимаваш с тези плейери...

• 1 месец по-късно...

Здравейте! От няколко дни ми се налага да работя на едн лаптоп, инсталиран с Vista. Обаче срещам следния проблем, когато искам да пусна филм със субтитри:чрез Media Player изобщо не иска да ги зареди, а чрез BS излизат, но на маймунски. Субтитри тръгват само на оригинални дискове. Проверих за имената на самият филм и на субтитрите-напълно са еднакви, но отново отказва да тръгне като хората. Много ще съм благодарна, ако ми кажете някакъв плеър, чрез който да гледам филми, без да ми прави проблеми или ми помогнете да отстраня гадостите от този!

отидете в контролния панел>regional and language (регионални и езикови настройки) и направете всичко на Bulgaria(n)

особено Language for Non-Unicode programs

проверете в опциите на плейъра за субтитрите дали е избран скрипт Cyrillic

Десен бутон на BSplayer-a>Subtitles>Subtitle properties>Font>Script :Cyrillic>Ok и си готов Публикувано изображение

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Имам проблем с бс плеара, щом реша да мина в режим "цял екран" картината замръзва (спира), но звука си го има. Версията на бс-то: BSPlayer Pro v2 43 1008 и кодеци:Vista Codec Package 5.4.5. Преди да пусна тази тема пробвах следното махнах по-старата версия на Виста кодек пакета и сложих по-новия, но нямаше резултат. Реших да махна стария бС плеар и да сложа по-новия 2 43 1008, но пак няма промяна! Проблема се наблюдава при лаптоп Асер Аспире 5735Z. Единствено се сещам да пробвам и с К-лите кодек пакет, но вие помагайте : ) Подкарах го успешно: options -> preferences -> Video -> Video Rendering -> Rendering Mode -> VMR9 :)

Редактирано от teodor192 (преглед на промените)

не искам да създавам нова тема, така че ще задам въпроса си тук.

имам уиндоус виста и следователно много проблеми, като един от тях е невъзможността да инсталирам кодеци.

рових се в настройките на бс плеяра и пр, свалих кодеци за виста, но нищо........

слава богу проблеми с английския нямам, но обичам и европейско кино, та наличието на български субтитри, които не излизат на маймунска азбука, е наложително.

благодаря предварително Публикувано изображение

..имам уиндоус виста и следователно много проблеми, като един от тях е невъзможността да инсталирам кодеци.

рових се в настройките на бс плеяра и пр, свалих кодеци за виста, но нищо...

Наличието на Vista по никакъв начин не означава, че трябва да имаш проблеми, я помисли колко хора я ползват безгрижно. Ако пък не ти харесва, има други решения.

По темата - от описанието на проблема в края на поста ти е видно, че най-вероятно източникът (маймуницата) им е в езиковите и регионални настройки на Vista-та, задай навсякъде да са на български, с изключение на езика при зареждане на системата и рестартирай. И за да се избегне евентуалното омазване на кодеците, най-добре е да деинсталираш наличните, почисти с CCleaner и/или ATF-Cleaner (виж каталога на сайта) и тогава инсталирай последни версии на плейъра и кодеците за Vista.

Успех!

• 2 месеца по-късно...

Моля, помогнете!!! Инсталирах безплатната версия на bsplayer pro 2.51, но не мога да намеря субтитрите на бълг. език. С windows 7 съм, ако това има някакво значение. Моля за компетентен отговор, хиляди благодарности!!!

1. Ня бях чувал BSplayer PRO да има безплатна версия освен ако не говориш за обикновения BSplayer FREE 2. " Малко " не точно е зададен върпоса. Субтиптри на филм ли търсиш и къде изобщо ги търсиш. Уточни малко. P.S Искаш компетентен отговор, а самия ти въпрос е зададен ....

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Ами доколкото поне аз разбрах искаш да направиш субтитрите на крилица което е аналогично при всички версий на bs player пътя беше opcitons-->subtitles-->font(говоря на изуст) и там от падащото меню избираш кирилица...

Съжааляшам за неточния въпрос, но се уча движение и ми е малко трудно. Не можах да намеря суб. на кирилица, а версиията е безплатната, за която стана дума.Свалих няколко версии, но нито една не тръгна, а сега имам проб. с кирилицацията (дано така се казва) :cool:

Много благодаря на всички !!! Беше указано долу, от падащия панел на кирилица, но явно субтитрите на филма не са били наред!

• 2 седмици по-късно...

Моля, помогнете :P!!! Като пусна филм на bsplayer, не мога да заредя субтитрите. Отварям "зареди субт." и не ги намрирам във файла с филма, а прилежно съм ги свалила. С Windows 7, ако има някакво значение.

Моля, помогнете :nono:!!! Като пусна филм на bsplayer, не мога да заредя субтитрите. Отварям "зареди субт." и не ги намрирам във файла с филма, а прилежно съм ги свалила. С Windows 7, ако има някакво значение.

Според мен е време за промяна.На всички препоръчвам и на тебе ще го препоръчам.Тоя bsplyer съм го позлвала и от опит знам, че като отсраниш един проблем изникват 1000 други.

Та моя съвет е: Gom Player Не ти трябват никакви кодеци и разни тем подобни!Четеш всякакви файлове без проблем! :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

а обърнахте ли внимание какво сте свалили и къде сте го свалили? дали случайно не сте свалили *.rar в друга папка? дори и да е в същата папка...

а обърнахте ли внимание какво сте свалили и къде сте го свалили?

дали случайно не сте свалили *.rar в друга папка? дори и да е в същата папка...

В една папка свалям и филма и суб., какво ли не им правих, свалях дори разни програми, ама за съжаление не мога да боравя с тях :whist: . Ще взема да опитам другия преар, знам ли, може пъкда тръгнат...

В една папка свалям и филма и суб., какво ли не им правих, свалях дори разни програми, ама за съжаление не мога да боравя с тях :whist: . Ще взема да опитам другия преар, знам ли, може пъкда тръгнат...

Имаш ли инсталирани филтри на машината?

Ако е не при инсталация BS казва какви филтри и декодери ти липсват и е най добре да се инсталират.

Има и друго - имената на филмите и субтитрите еднакви ли са?

Разгледа ли съдържанието на субтитрите с ноутпад?

Според мен е време за промяна.На всички препоръчвам и на тебе ще го препоръчам.Тоя bsplyer съм го позлвала и от опит знам, че като отсраниш един проблем изникват 1000 други.

Та моя съвет е: Gom Player Не ти трябват никакви кодеци и разни тем подобни!Четеш всякакви файлове без проблем! :whist:

Мерси, свалих го, но ми казва, че мога да го ползвам само 1 месец. А субт. там как да заредя? Указано е да ги показва, но уви нищо не става...

Мерси, свалих го, но ми казва, че мога да го ползвам само 1 месец. А субт. там как да заредя? Указано е да ги показва, но уви нищо не става...

Прочете ли какво написах по горе в пост #5?

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Прочете ли какво написах по горе в пост #5?

Не, сега го видях! Като инсталирах bsplayer ме попита дали искам да се зарядят некакви кодеци, казах "да". Версията е от сайта им, безплатнат! Като свалям филм от Замунда, там си върви и със субт., салям и тях, няма начин да са различни, с 2 филма пробвах!

Имаш ли инсталирани филтри на машината?

Ако е не при инсталация BS казва какви филтри и декодери ти липсват и е най добре да се инсталират.

Има и друго - имената на филмите и субтитрите еднакви ли са?

Разгледа ли съдържанието на субтитрите с ноутпад?

А "ноутпад" не знам какво е и как се борави с него, моля, помогнете!!! :beer11:

До колкото знам bs-player гледа от регионалните настройки. В advanced,как е положението?Поне при XP е така.:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.