Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е плерът който вади най-добър звук?

Featured Replies

Foobar2000_Logo.png

Foobar2000_Logo.png

И аз съм на същото мнение. Пробвал съм Winamp и AIMP, но foobar2000 се справя най-добре, а и не товари машината :(

качеството на звука не зависи от плеара а от звуковата карта и аудио драиварите

За мен най-добър звук вади J River Media Center.Има добро DSP Studio

jriver.jpg

Също така го ползвам с DFX,поддържа и добавка на VST plugin-и като Izotope Ozone.Поне според моите уши този плеър се представя най-добре.

Поздрави!

Най-мн. настройки за звука (без plugins) до сега срещнах само при jetAudio !

Според мен наи добър звук вади Cyber Link PowerDVD9,пробвал съм бая Winamp,Gom,Bsplayer PRo,foobar,Corel WinDVD 2010,jetAudio,J River Media Center,AIMP,KMPlayer.Но PowerDVDto ги бие много добър звук вади к филми :wors:

Според мен качеството на звука не зависи от плеъра, а от тонколоните и от звуковата ти кара...

Подкрепям това мнение.Може да ви се стори странно но MediaPlayer при мен вади по- добързвук от този на Winamp :)

Подкрепям това мнение.Може да ви се стори странно но MediaPlayer при мен вади по- добързвук от този на Winamp :)

Ако свириш mp3-ки на не особено добра техника това може да се получи. С вградения си декодер WMP прави даунсемплинг при просвирване на .mp3, което при техника, която реже високите и усилва басите може да създаде илюзия за "по-чист" звук. Разбира се това е измама (не казвам "слухова", защото да се говори за слух в случая е неуместно).

• 4 седмици по-късно...

Разбира се, че за качествено възпроизвеждане на музика е важен всеки един компонент: звукова карта, тонколони, плейър, файлове(MP3,losless, OGG, WMV).

По отношение на тонколоните съм фен на Creative, много съм доволен от качествения звук, който вадят тонколоните и subwoofer-а. За плеър съм изпробвал всички, но съм се спрял на Winamp с Plug-in Izotope Ozone, който предлага много богати възможности за настройка на звука.

За качествен звук трябва най-вече качествена озвучителна система. След като я има , повечето плеъри вършат работа. Аз лично ползвам WMP , просто по възможност избягвам да инсталирам дублиращи се програми.

Абсолютно съм съгласен с твоето мнение-че трябва качествена озвучителна система.

Аз неразбирам кой знае колко от комютри или озвучителна техника.За комп ползвам DELL STUDIO 1555 незнам с каква звукова карта е но от WMP чрез блутута предавам към това устройство http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11035425 което е свързано към тази аудио уредба http://www.sony.bg/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz560/tab/manual#pageType=Overview която според мен излъчва страхотен звук.

В комбинация с добра звукова карта - всеки плеър ще свири добре! Зависи и от тонколоните ест!

Всичко си е според записа не е от плеъра.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.