Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Девизи

Featured Replies

Здравейте,

Предполагам, че повечето тук си имат свой собствен девиз, или мъдра мисъл, която има голямо значение в живота им и се придържат към тях... Ако искате може да ги споделите тук.

Аз нямам собствен девиз, но има няколко мъдри мисли и забавни фрази, които ме кефят. Ето и една от тях:

По-добре да паднеш духом, откоркото да духаш паднал.

Чакам и вашите!

Редактирано от bibi_1234 (преглед на промените)

Нямам девизи ,но има различни мисли или сентенции,които са ми направили впечатление и са ми харесали.

Ето една от тях.

Само слабият отмъщава!Силният умее да прощава! :)

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Аз имам няколко любими мисли:

''Всичко,което човек трябва да направи, е да приеме невъзможното,да се справи без необходимото и да изтърпи нетърпимото!''

''Проблемът на света е,че глупавите са самоуверени,а умните винаги се колебаят!''

''Единственното нещо,от което трябва да се страхуваме,е самия страх!''

''Ако щастието не е в парите,значи на мен здравата ми върви!''

''Не се страхувайте да направите голяма крачка!Не може да прескочите пропаст на два малки скока!''

''Реалността е фалшива.Мечтите са истински.''

''Ние черпим сила от болката и тъгата.Всеки път,когато ''умираме'' се научаваме да живеем отново.''

''Първо-или Бог съществува,или не.Второ-аз мога да вярвам или не.Губя единственно в случая,че той наистина съществува,а аз отричам това.Така че по-добре да вярвам,защото риска е минимален.'' (Блез Паскал)

''Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!''

''Винаги можете да намерите това,което не търсите!''

''Ти виждаш нещата и питаш ''защо?''.Аз мечтая за нещата,които никога не са били и питам ''защо не?''!''

''На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци!''

Стига толкоз за сега....друг път пак ще напиша някоя хубава мисъл! :)

Една малка част. Сещам се засега само за тях - това, което на първо време ми изниква в главата и което поддържам.

Всяко зло за добро. (Важното е да извлечеш доброто)

Чашата е наполовина пълна или наполовина празна - зависи как ще погледнеш на нея.

Мъдрия човек е изстрадал човек. (За жалост от 1 страна)

Най-тъмен е часът преди изгрев слънце.

Простотията ходи по хората.

Мисли ... ми, например "Онзи горе вижда всичко.". Той Го има. Всичко се вижда.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Това ми хареса:

"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."

на мен пък си ми харесва този в подписа ми:

грубия превод от латински е "каквото повикало - такова се обадило"

Ето го и моят:

"Ако всичките ми приятели скочат от мост, аз няма да скоча с тях, а ще бъда отдолу, за да ги хвана."

Това ми хареса:

"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."

Хъ-хъ, това е цитат от една от книгите на Пауло Куельо. Познато до болка.

Още една страхотна мисъл.Дали е девиз не знам.КАКВО Е ДЕВИЗ ВСЪЩНОСТ?!

"Това е невъзможно" казала Причината!

"Това е безрасъдно" отбелязал Опита!

"Това е безполезно" отсякла Причината!

"Опитай" прошепнала Мечтата!

ОПИТАЙТЕ.......,ако Ви стиска......

Редактирано от Evva (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Моят девиз е в подписа ми

:P

А, и още един, който ми помага да не съжалявам за пропуснати неща в живота: не знаеш какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш

Още една страхотна мисъл.Дали е девиз не знам.КАКВО Е ДЕВИЗ ВСЪЩНОСТ?!

"Това е невъзможно" казала Причината!

"Това е безрасъдно" отбелязал Опита!

"Това е безполезно" отсякла Причината!

"Опитай" прошепнала Мечтата!

ОПИТАЙТЕ.......,ако Ви стиска......

Опитайте, мечтата е права, опита и причината са тъпи парчета :P секи си знае мечтата ;)

Да-а,Ева беше много умно хлапе и много ми липсва...:PПоздравявам я,където и да се намира в момента.

Какво ръководи живота ми?Май на руски звучи по-добре-"Натура-дура,судьба-индейка,а жизнь-копейка..."

"Just never give up!" или преведено "Просто никога не се предавай", ако следваш това, кеф.

"Научаваме се да обичаме, не когато срещнем съвършения човек, а когато започнем да вярваме в съвършенството на несъвършен човек."

• 2 месеца по-късно...

По-добре на сутринта да търсиш с Google Earth къде се намираш, отколкото да гледаш в Youtube какво си правил снощи!

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.