Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Училището дойде!

Featured Replies

Учебната 2009-2010 година дойде!На 15 септември започва!Какви успехи мислите, че ще постигните в тази учебна година...Какво искат да се прмени в училището...За или против ваканцията, училището, забраните, наказанията ли сте...И какви впечетления имате?Напишете просто всичко което се сещате за училището :whist: ...

ПРИЯТНА УЧЕБНА ГОДИНА!

Успешна учебна година ....

По-малко 2-ки и неизвинени... :biggrin:

За или против ваканцията

Да, аз съм против ваканцията. Още една смислена тема. Трябва да си спретнем и една "Училището свърши!".

/no offence/

Абе аз съм, за новите правила: без метал, чехли и гои пъпчета, въпреки че ще трябва да си махна солидния метал (имам предвид обиците). Трябва да има камери в училище, трябва също да има оценка за поведение. 90% от старият ми клас се записъха в училища в които има по малки изисквания и не се набляга на учението. Не че аз обичам да уча ама... От всички ти прояви на "лошите" ученици потъпевши са само примерните.

чесно казано още не съм си починал от миналата година, голям ужас беше туй даскало. сега ще съм в ново и от сега ми се свива корема при мисълта за даскалото.

Успешна учебна година ....

По-малко 2-ки и неизвинени... ;)

Повече 3-ки и 4-ки нали иначе за зубари ще ни мислят ако имаме 6-ци само xD

Честито на всички печеливши :)

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Ами 9 -ти клас е доста труден (поне всички така казват), и ако се държа на ниво мисля, че ще имам добри и отлични оценки... а доколкото забраните на "голите пъпчета" аз съм съгласна ... някои просто прекаляват! Поне в моето училище няма униформи, и мисля, че няма да има в скоро време ... :baby: така е като учиш във ФЕГ Плд ... :baby:

3 дена ми се сториха седмици..не знам защо???!!! :(

хаха 'щото беше свикнал цяла ваканция рахат.. ставаш си когато ти падне, а сега трябва да ставаш рано (ако си първа смяна).. иначе за мен не минаха бавно тея 3 дни.. сигурно защото по всеки предмет сега имам нови учители и всеки час се запоснавахме и не правехме нищо в часовете :rolleyes:

Оф 10 клас е много натоварено-незнам как ще изкарам да 30 юни-и ми се стори много дълга тая седмица-освен това имаме практика уча освен английски и немски и още куп нови предмети по специалноста и незнам как ще издържа-в нащо даскало са много строги правилата и вече напълниха за 3 дена дневника с отсъствия и забележки-`ОМГ!` А за 11 и 12 клас да не говорим там ще имам само практика и специални предмети! Искам вече да завърша и да си взема дипломата и 3-тата степен на квалификация и да започна хубава работа с добро заплащане и може бе през това време да съм студент-но е малко вероятно-моята професия е доста трудна и тряя много да уча и да чета, но ме мързи-все пак не съм двойкаджия-на средно ниво съм :P

• 2 седмици по-късно...

Това с голите пъпчета Добре,айде не ходим да проституираме а да учим.

Ама през Май и Юни какво ще правим с дълги гащи,маратонки и чорапи бре???

ПРОТИОВ премахването на джапанките съм,аз ще умра просто...

В нащо даскало въвеждат нови правила от 12 Октомври

Не те пускат в даскало ако си с къси панталони, тениска, чехли, брада, нечистоплътен, с анцунг, с панталон, с бижута, с грим, с висок ток, само и единствено с сини дънки и синя риза на раета(нещо като униформа)-за часовете по ФВС тряя да си мъкнеш анцунг и платненки, защото салона бил нов и не тряя да го цапаме-ОМГ! На входа на даскалото тряя да предсатвиш лична карта,закачена на връта или бележник и значка с логото на даскалото, ако не представиш това не те пускат!Тряя да се явяваш в даскало 15 ми преди първия час тоест часовете почват в 8 тряя 7:45 да си в даскало ако дойш 7:55 например не те пускат вече в даскало-ОМГ!При всяко неизвинено отсъствие ученикът полага 1 час полезен труд(копане на градинките, чистене на кенефи, боядисване на раждясало ограда и тнт...ОМГ!Ако не извършва 1 час труд при всяко отсъствие следва преместване в друго училище!

Като цяло нямате почти никакъв начин да влезете в моето даскало ако не спазвате по горните правила,Ако не си от даскалото -95% няма да те пуснат, асо си от даскалото ако представиш всички неща и дойдеш с `униформата` чак тогава ще те пуснат!

Сами си правете изводите-егати даскалото!Незнам как ще уча за нататък с тези правила! Да не говорим че в всяка стая и в коридорите има камери!

• 3 месеца по-късно...

кат се казва "таз година двойка догодина тройка"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.