Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против диетите?

Featured Replies

Грейпфрутите помагат много за отслабване. И са много полезни :( Освен това, ако сте преяли и ви тежи на коремчето, изцедете си един грейпфрут, изпийте сока и ще видите и усетите, че наистина помага. Просто стимулира храносмилането :ph34r: Преди всяко ядене да се изяде половин грейпфрут или да се изпие сока му и ще сте доволни. п.п.Освен това трябва да се обичаме и да се харесваме, нали? Ако пък не можем да свалим здравословно излишъка, по-добре да прикрием недостатъците с дрехите :)

• Отговори 83
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Освен това, ако сте преяли и ви тежи на коремчето, изцедете си един грейпфрут, изпийте сока и ще видите и усетите, че наистина помага.

А ако човек не преяжда, това помага още повече. :ph34r:

PS: Иначе и аз много обичам грейпфрути.

А ако човек не преяжда, това помага още повече. :ph34r:

Да, така е. Но, лично за мен, това беше голям проблем години наред. Всяко мое хранене беше преяждане (слава богу, не ми личеше). Но понеже се наяждам само с едната салата, всяка следваща хапка ми идваше вповече. Е, най-накрая успях да се преборя с този си проблем и дори хапвам повече от салата и се чувствам добре, без тежест :) Но, разбира се, в началото се спирах, защото си е кофти да си с тежък корем...

Има един "орган" в човешкото тяло, намиращ се в главата, който изразходва най-много енергия. Ако го напрегнеш, за да понаучиш как се пише (що е то главна буква пунктуация и .т.н.) ще изразходваш бая калории!

То този "орган" в главата на "djooini" , "pfoenix' и още един негов ник направо отсъства. Не се ли сещаш, че с написаното се издаваш бе малчуган? Тази ти тема я беше постнал преди месец ,два. Задаваш си въпроси и сам си отговаряш? IP - то ти и на трите акаунта е едно и също бе момче. Вече ще згазиш лука сериозно. Няма ли да се спреш вече със глупостите си?

• 7 месеца по-късно...
Аз мисля, че несъмнено е важно как изглежда човек в очите на околните.А и личното самочувствие не е за пренебрегване. Затова съм ЗА диетите. Мисля също, че наднорменото тегло влияе осезателно на здравословното състояние. И в този случай съм ЗА диетите.Но пък един вечно гладен човек дали се чувства щастлив, мислейки само за глада си и за храната, от която трябва да се отказва!? Моето предложение е следното: да се яде, без да се преяжда и да се спортува, без да се изтезава тялото с непосилни физически упражнения.

Аз съм 'ЗА". Но има една подробност... Диета не означава гладуване, а правилно хранене. А втова няма нищо лошо. При консултация с диетолог и вкл. на нормален хранителефн решим под формата на диета,която НЕ изключва меса напр. всичко е точно. Пълна заблуда е,че не трябва да се яде месо. Качествените и истински диети дори го включват. И една преръка-закуската е задължителна.

• 8 месеца по-късно...

И аз мисля, че диетите не са универсални. За всеки човек се правят изследвания и се очертават какви хранителни вещества да поема и по колко. Тогава ще действа диетата. В никакъв случай няма универсална диета. Има само едно сигурно нещо - Човек може да живее до около 40 дни без храна.

• 2 месеца по-късно...

Зависи , кой как го разбира.. :) 

За съм ... ако говорим за здравословно хранене , но не и гладуване и прочие.

• 3 седмици по-късно...

Винаги съм казвала,че това да си слаба не винаги те прави красива.

Ако се спазват диети за чисто физическа угода не съм много съгластна,защото има по пълнички жени и са много привлекателни а като отслабнат им се губи блясъка.

Пример за това е сестра ми,която тежи 55кг и по пълничка е много по хубава и това не е само мое мнение.

Ако се спазват за да се води по здравословен живот съм напълно съгластна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.