Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против диетите?

Featured Replies

Смис аз мога да издържа на една диета но повечето нямат никаф ефект .....

• Отговори 83
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Аз използвам лунната диета и съм много доволна. Веднъж седмично се пият само прясно изцедени сокове. Това се съобразява с циклите на луната. Пробвайте го!! :)

Вместо да чакаш резултат от диетата и след това да се стягаш по-добре започни с кардио тренировки.Ако ги съчетаеш с диета още по-добре! Всяка седмица или две или когато се чувстваш готов увеличавай натоварването. Постоянство, упоритост и си готов.

Кардиото е хубаво но нямам ефикасна диета ... смис от гоогле един приятел я пробва пак той няя нужда от отслабване но еи така и никаф ефект не му даде .....

Кардиото е хубаво но нямам ефикасна диета ... смис от гоогле един приятел я пробва пак той няя нужда от отслабване но еи така и никаф ефект не му даде .....

Я си стой така. Виж какво хубаво момче си. От написаните твои отговори излиза, че за теб няма смисъл да пробваш нищо, което значи, че НЯМАШ ЖЕЛАНИЕ.

Диетите са индивидуални. Трябва да пробваш много и различни докато не откриеш твоята. Друг важен момент е, че ефективната диета е спазваната диета. Няма как магически за 1 ден да отслабнеш значително. Ако нямаш волята или желанието- не се занимавай, защото само ще се изнервяш, че не не се получава.

Имам желание мн да отслабна НО нз коя диета е ефикасна !!

Мойра ти е написала 3. Ако не ти харесат, ето и от мен:

Срещаме се довечера в ресторанта и си поръчваме по една двойна мешана скара и хубаво винце и...."е** му мать, сказал медведь и проделжал есть, есть есть."

Имам желание мн да отслабна НО нз коя диета е ефикасна !!

Приятел, няма такова нещо, като ефикасна диета, трябва да се замислиш какво ядеш и да направиш по-балансирано храненето си.

Не е казано, че трябва да спазваш стриктна диета за да има добър резултат! Просто подбирай храната си, не яж пържено, сол, сладко, спри газираните напитки и прочие всеизвестни храни с отрицателен ефект върху фигурата. Но не забравяй кардиото!

Швейцарски сироп вталява за 7 дни

Действайте и успех

:)

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3870311

Аз от диети си докарах на здрава глава - болест. Добре, че не е по страшното. Не съм против диетиет, но да се правят умерено и след консултация с диетолог. Не като мене.

Твърдо ЗА. Обичам да похапвам,но и мога да си наложа спирачка при нужда.От както с много мъки свалих 23 кг /преди 18 години/ си научих урока...

Гладна диета се спазва само под контрол от специалист. Тя не е добра за отслабване, а за решаване на здравословни проблеми или очистване на организма. За отслабване е необходим строг контрол, най-вече върху количеството храна. И, разбира се, без мазнини и сладки храни. Когато спазвах такава диета изхвърлих всички тестени храни от менюто си за няколко години и това работеше. Но при всеки е различно.

• 1 месец по-късно...

Здравейте :) .Днес започнах с една диета .Започнах да ям само картофи(с малко сиренце,БЕЗ хляп!).Та исках да ви попитам ако издържа на тази диета 1 месец колко г/д кг би трябвало да сваля,при положение,че не ям сладко и приемам течности + това,че ходя на тренировки по футбол всеки ден :) ?Исках и още нещо да ви попитам.От както се помня приемам по много течности вода,безалкохолно(предимно).И се питах дали от това се напълнява,защото от 1-2 години пия по много-ама прекалено много течности!Има няма 5 литра на ден!Благодаря ви предварително :) . Имам нужда от бързи резултати поне по 10 кг на месец да свалям трявбва!Искам да сваля 20 кг и ще съм идеален .Затова съм предприел това нещо.Само се притеснявах,дали ще мога да тренирам пълноценно(тоест дали ще ми стига енергията която приемам с тези картофи).Четах,че от варените картофи(ако се яде само от тях)се отслабвало с 0.5кг на ден !

Редактирано от Three Days Grace (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте на всички! Имам сериозен проблем .. Значи на 16 години съм тежа 107 кг. 186 см. висок! искам до 10-12 септември да сваля поне 5-10 кг. Искам да отслабна! имам предвид не да качвам! значи от 1 седмица ходя на фитнес... почти всеки ден или през ден ! и пия Л-карнитин имам и хранителен режим но той е много бавен. Бавен ще рече за 1 месец 3-4 кг. се свалят ... за това ако може една добра диета да ми дадете ще съм ви много благодарен.! Да има закуска! ако може ! моля ви помогнете! ми!

Има един "орган" в човешкото тяло, намиращ се в главата, който изразходва най-много енергия. Ако го напрегнеш, за да понаучиш как се пише (що е то главна буква пунктуация и .т.н.) ще изразходваш бая калории!

Яйчна диета:

Сутрин : го вариш

Обед : го белиш

Вечер: си лягаш преди да го изядеш.

Аве някои да е виждал дебел концлагерист ?

То по форумите ако се даваха диети ... диетолозите и фитнес инструкторите ще умрат от глад.

"ihm" остави го .... за диети е хубаво да се спазват но подходяща ... нз ... другите са "експерти" но явно не искат да ти помогнат.... П.С. дай те му на лично тогава една диета бе ... виж те че момчето се нужда е от помощ ... явно няма пари за диетолози ....

Здравей

Потърси информация в интернет за "система минус 60".

Не давам линкове и не нося отговорност......използвай някоя 'търсачка'.

ама той няма толкова време ... виж че иска до 10-12 септември а системата минус 60 е 2 или 3 месеца беше ...

Диетите са строго индивидуално нещо и ефективността им зависи от това доколко са подходящи за метаболизма на даден човек. А във фитнеса е много важно как и какви упражнения правиш, защото има програми за качване и за сваляне на телесна маса. :newspaper:

Правилно ти казват че тези неща са си строго индивидуани и не са за форумни консултации. Радвам се че започваш с "искам" - това е първото и най важно нещо. Друг е въпроса какво си готов да направиш за това - явно не и да се лишиш от закуската. Предполагам и от обяда и от вечерята и от другите междинни закуски... Щом искаш да отслабнеш не става само с ограничаване на храната. Добре си почнал и с фитнеса но как и какво тренираш? Препоръчвам ти вместо само фитнес да наблегнеш на кардио и аеро упражнения. Не мисля че е голям проблем проблем да си отделяш 15-20 минути на ден за бягане например. Но въпреки всичко - повтарям че съветите не са за тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.