Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ден на отворените...

Featured Replies

...сърца, бе...вие какво си помислихте...

Та навсякъде по света имаме какви ли не дни - ден без война, ден на отворените врати, ден на затворените крака, ден без тютюнопушене, ден на земята и какви ли не още дни.

Аз ви предлагам, от този миг нататък та чак до утре вечер по това време, ние във форума на Калдата да си имаме "Ден на отворените сърца", който да премине под мотото "Гласувай положително".

Да, гласувай положително за предния, за следващия, за този, който те кефи; за този който мразиш; за този който искаш да чукаш; за този, който никога няма да му позволиш да те чука; за дебелия; за слабия; за глупавия; за умния; за кретена; за идиота; за красавицата; за грозника; за модератора; за администратора; за ВИП-а; за потребителя; за баннатия; за реабилитирания - тоест за всеки, който е наоколо.

Просто натискай зеления бутон и не му мисли.

Така ще направим форума едно по-добро място за живеене и за писане, а и ще върнем малко вярата на обезверените, че тук се гласува само отрицателно и за всичко.

Аз знам, че не е така.

пп. Който желае утре по това време може да сподели има ли разлика в статуса му от тази вечер и каква е - положителна или отрицателна.

Нека гласуването започне сега. 4b8bde0ca4cacb74f306955041430cfc.gif

• Отговори 103
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Айде и аз да се разпиша :lol6:

• Автор

Лошооо,лимита ми се изчерпа...sad.gif

А после да няма ден на затворените......:lol6:

Неуспешно действие: Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня.

Дет се вика и утре е дей.

А кво викаш за затворените...

Интересува ме многоточието, разбира се. хъ хъ

....и ти от мен :)

Отдел за борба с негативизма.

Тук има няколко истини, жалко че призива от тази тема няма много последователи извън нея.

Ми като си казал да си отворим сърцата.

п.п. Със специални благодарности, прегръдки, целувки и каквото там се сетиш или поискаш!

Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня. :angry:

Колкото толкова.

Усмивки! :D

още не са ми пуснали нов лимит. Явно не го смятат на календарен ден хехехехех

Аз имам едно въпросче. Не отдавате ли прекалено голямо значение на тези вотове ? О.0 Дали (+), дали (-), все там. До някаква степен това може да покаже на самият потребител дали мнението му се харесва от тълпата заблудени или не, но пък машинално да натискаме позитивни вотове ми се вижда малко абсурдно. Ден на доброто държание да кажем, го разбирам. Всички да се държат приятелски и позитивно настроени към другите чрез своите коментари и да направим форума поне за малко по-весел и забавен. Това да, но лично аз не виждам къде е позитивността в това да цъкаш плюсове и да се кефиш... Та и аз гласувах за всички положително де, да не кажете после че не съм уважил идеята, но ще се радвам някой така в духа на 'веселото настроение' да разясни на по-директните хора като мен идеята с (+)'четата.

Хайде и аз си отворих сърцето, и минах няколкото, докъдето ми стигна лимита :whist:

А защо толкова ни е малък лимита, моето сърце е много отворено, и исках още да осветя в зелено sad.gif

• Автор

Просто натискай зеления бутон и не му мисли.

Така ще направим форума едно по-добро място за живеене и за писане, а и ще върнем малко вярата на обезверените, че тук се гласува само отрицателно и за всичко.

ще се радвам някой така в духа на 'веселото настроение' да разясни на по-директните хора като мен идеята с (+)'четата.

Аз не виждам смисъл да обяснявам повече от това, което съм написал.

А и от поста ти се оказва, че тук само ти си директен, а другите са индиректни и говорят със заобикалки и бла-бла.

Не мисля, че имаш право, но това си е твое мнение.

пп. Всъщност понякога дългите ти постове не носят положителния заряд и емоционалния ти любовен патос, а са малко излишни. Този случай е именно такъв. Същината на темата е влизаш, четеш и ако си съгласен действаш. Ако не си, казваш си мнението и не действаш. Тва е. Чисто и просто като изкъпан милиционер.

ппп. И да не вземеш да се обидиш сега...защото се надявам да не си. 18d28abd1332e4f1114ae14af507e091.gif

ООООНЕ

Не ми стига Бойко , пък и ти

Аз не виждам смисъл да обяснявам повече от това, което съм написал.

А и от поста ти се оказва, че тук само ти си директен, а другите са индиректни и говорят със заобикалки и бла-бла.

Не мисля, че имаш право, но това си е твое мнение.

пп. Всъщност понякога дългите ти постове не носят положителния заряд и емоционалния ти любовен патос, а са малко излишни. Този случай е именно такъв. Същината на темата е влизаш, четеш и ако си съгласен действаш. Ако не си, казваш си мнението и не действаш. Тва е. Чисто и просто като изкъпан милиционер.

ппп. И да не вземеш да се обидиш сега...защото се надявам да не си. 18d28abd1332e4f1114ae14af507e091.gif

Чакай малко, че ми стана смешно. :cool: Относно послеписа, положителният ми заряд и емоционалният ми любовен патос са за точно определен човек. Не прави грешката да мислиш, че към всички ще се отнасям така. Към тълпата съм директен и винаги казвам, ако нещо не ми допада. В случая тази тема ми се видя пълна мизерия. Аз по принцип не съм фен на глупостите 'Ден на това, ден на онова'. Просто не ги разбирам. Това е малко като по Коледа да се сетим за сираците и всички гладни и да се правим на фалшиво съпричастни, а пред останалото време какво ти пука. По 3ти Март е същото. Тогава всеки става патриот. Просто хората явно не могат да се научат, че трябва да бъдат такива, каквито са, вместо да се опитват да си слагат маски и да се държат прилично за определен повод. Да, вярно е че трябва да сме по-добри, но ключа към това е да се опитваме да го задържим за постоянно, а не само да си лепваме усмивката за "Деня на добротата" примерно и през останалото време пак същата история. И мисля, че имам право да твърдя че всички тук сте индиректни и говорите със заобикалки и бла-бла, тъй като за момента само аз казвам това, което мисля и не се преструвам на фалшиво позитивен, както тълпата. А за послеписа на послеписа или както там се казва, няма да се плашиш. Обикновено аз съм този, който обижда другите...

Поздрави...

• Автор

При мен лично равносметката е 18 плюсови гласчета повече.

Споделете и вие, ако желаете.

Някои люде не разбраха явно замисъла на темата, но тове не е притеснително. Само ще допълня, че идеята не е да ви призова да гласувате с плюс за мен, а напротив.

Но това не плаши душите наши.

Приятен слънчев неделен ден на всички.

пп. Интересно ми е обаче, че точно хората, които най-много се възмущаваха от минуси и отрицателни гласувания във форума през изминалия месец, изобщо не благоволиха да се включат в темата. Което за пореден път показва някои елементарни факти и истини житейски.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.