Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ден на отворените...

Featured Replies

При мен лично равносметката е 18 плюсови гласчета повече.

Споделете и вие, ако желаете.

А моята равносметка е плюс 9 гласчета повече.

От едно, вече имам 10. :lol6:

Баси, аз съм по-малко харесвана от теб! :)

• Отговори 103
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

От едно, вече имам 10. :)

Баси, аз съм по-малко харесвана от теб! :)

споко - ей ся ше оправим тая работа :lol6:

и аз да се включа да не остана по назад.. xaxa

пп. Интересно ми е обаче, че точно хората, които най-много се възмущаваха от минуси и отрицателни гласувания във форума през изминалия месец, изобщо не благоволиха да се включат в темата. Което за пореден път показва някои елементарни факти и истини житейски.

Нищо ново и интересно няма в този факт, освен твоето учудване grin.gif

• Автор

От едно, вече имам 10. :)

Баси, аз съм по-малко харесвана от теб! :P

Не мисля.

Просто доста хора са гласували с плюсове сега, за да имат чиста съвест после като ме подкарат с минусите. d811567c21cc9b5541b0e967bf632dee.gif

Искам книгата за оплаквания - само три плюсчета раздадох и ми свършили били лимитите. Това е дискриминация :)

Искам книгата за оплаквания - само три плюсчета раздадох и ми свършили били лимитите. Това е дискриминация :)

Наистина трябва да няма лимит за деня.. и като цяло лимита

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Наистина трябва да няма лимит за деня.. и като цяло лимита

тъй де - ама лимита е 5 гласувания. Липсват ми две...............

някой е гласувал вместо теб grin.gif

хаха значи и при мен трябва да е гласувал някой друг, защото и аз дадох 3 плюсчета и това беше

Айде '+' - чета (колкото имам) :)

хаха значи и при мен трябва да е гласувал някой друг, защото и аз дадох 3 плюсчета и това беше

това е: някой краде плюсчета :)

:P;):)

Ае хора, вие покрай тази тема хептен откачихте с тези вотове и лимити. Много ясно, че ще има ограничение, защото иначе разни заблудени по цял ден ще натискат по тези плюсове, което пък всъщност ми се струва като доста достойна дейност за запълване на иначе скучният им и лишен от всякакъв смисъл ден. Има лека ирония тука... Лично моят рейтинг преди 2 дена беше +5 (кой пък толкова ме беше харесал О.0), но сега вече се е върнал в рамките на допустимото -2, -3 и прочие... Тъй като скоро не съм писал никъде другаде, освен във въпросната тема, явно са открили някои мои стари истини, които са породили възмущение в господата. Това пък ме навежда не мисълта, че явно пак съм бил себе си и директно съм заявил какво искам да кажа, което съответно е породило тази антисимпатия. Нищо странно и необичайно. Точно от тази гледна точка няма смисъл да се окуражават разни младежи с лош статус, както 'грижовният' цензоред предложи, той като кой каквото е получил, си го е заслужил. Правиш се на много мил, поддържаш VIP'тата тука и ги окуражаваш във всяко тяхно начинание, колкото и банално да е - харесват те и имаш положителен статус. В другият случай казваш точно това, което мислиш, без страх дали ще те разберат или не и съответно не си харесван и минаваш на червено. Има го и момента в който разни малчугани ръсят простотии тука и съвсем заслужено биват третирани с (-)'сите, но главно цялата идея стои на основата дали ще си част от тълпата, ще мислиш като нея и ще се опиташ да се приобщиш или ще си останеш себе си и твърдо ще защитаваш своите идеи въпреки всичко. Горе-долу така стоят нещата...

П.П. И в крайна сметка какво се зарибихте с тая репутация :cool: Няма да ходите да пиете по една бира и да се радвате на живота, ами ми се разтревожили за разни (+)чета и (-)чета тука. На къде отива света... :doh:

Поздрави, FearBG...

Ае хора, вие покрай тази тема хептен откачихте с тези вотове и лимити. Много ясно, че ще има ограничение, защото иначе разни заблудени по цял ден ще натискат по тези плюсове, което пък всъщност ми се струва като доста достойна дейност за запълване на иначе скучният им и лишен от всякакъв смисъл ден. Има лека ирония тука... Лично моят рейтинг преди 2 дена беше +5 (кой пък толкова ме беше харесал О.0), но сега вече се е върнал в рамките на допустимото -2, -3 и прочие... Тъй като скоро не съм писал никъде другаде, освен във въпросната тема, явно са открили някои мои стари истини, които са породили възмущение в господата. Това пък ме навежда не мисълта, че явно пак съм бил себе си и директно съм заявил какво искам да кажа, което съответно е породило тази антисимпатия. Нищо странно и необичайно. Точно от тази гледна точка няма смисъл да се окуражават разни младежи с лош статус, както 'грижовният' цензоред предложи, той като кой каквото е получил, си го е заслужил. Правиш се на много мил, поддържаш VIP'тата тука и ги окуражаваш във всяко тяхно начинание, колкото и банално да е - харесват те и имаш положителен статус. В другият случай казваш точно това, което мислиш, без страх дали ще те разберат или не и съответно не си харесван и минаваш на червено. Има го и момента в който разни малчугани ръсят простотии тука и съвсем заслужено биват третирани с (-)'сите, но главно цялата идея стои на основата дали ще си част от тълпата, ще мислиш като нея и ще се опиташ да се приобщиш или ще си останеш себе си и твърдо ще защитаваш своите идеи въпреки всичко. Горе-долу така стоят нещата...

П.П. И в крайна сметка какво се зарибихте с тая репутация :doh: Няма да ходите да пиете по една бира и да се радвате на живота, ами ми се разтревожили за разни (+)чета и (-)чета тука. На къде отива света... :doh:

Поздрави, FearBG...

Еееее, недей така - умно момче си. Не се връзвай толкова. Не виждаш ли, че всичко е на шега? Просто се забавляваме. Обещавам утре всичките плюсчета да са само за теб. Все едно съм те почерпила пет бонбона :cool:

Като свършат кога се въстановяват (плюсчетата),че аз моите много бързо ги изстрелях ,даже и на Censored сложих едно без да искам :cool:

.....даже и на Censored сложих едно без да искам :cool:

за тази си постъпка обаче заслужаваш наказание giggle1.gif

Еееее, недей така - умно момче си. Не се връзвай толкова. Не виждаш ли, че всичко е на шега? Просто се забавляваме. Обещавам утре всичките плюсчета да са само за теб. Все едно съм те почерпила пет бонбона :cool:

Плоският хумор не го оценявам и явно затова така реагирам. За плюсовете, не мерси, не искам после да има три реда сълзи и сополи 'аз защо гласувах за тоя, пък той не е върнал' и прочие o.0 Както и да е, няма да не бъда повече част от тази тема, че на фона на останалите някак си изглежда, че ви развалям кефа, което никога не ми е било за цел. Всеки има право да се забавлява така, както намира за уместно, така че радвайте...

Поздрави, FEarBG...

• Автор

Плоският хумор не го оценявам и явно затова така реагирам. За плюсовете, не мерси, не искам после да има три реда сълзи и сополи 'аз защо гласувах за тоя, пък той не е върнал' и прочие o.0 Както и да е, няма да не бъда повече част от тази тема, че на фона на останалите някак си изглежда, че ви развалям кефа, което никога не ми е било за цел. Всеки има право да се забавлява така, както намира за уместно, така че радвайте...

Поздрави, FEarBG...

Пич, много насериозно се взимаш, а няма смисъл.

И не забравяй, че плоския хумор на едни е овална трагедия за други. Обратното също важи с пълна сила.

Хев а найс дей. 8532284e647d06673b993c4fcb242093.gif

А на мен ми се свиди, не ща на никой , така да са кажи, да туря по един плюсс

Пробвах за себе си , не става ,

Не е справедливо , аа маа д...

А на мен ми се свиди, не ща на никой , така да са кажи, да туря по един плюсс

Пробвах за себе си , не става ,

Не е справедливо , аа маа д...

Хайде "плюснах" те...спи спокойно :whist:

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Айде и ти да спиш спокойно ... :whist:

• Автор

Вие си пляскате плюсове, а мен ме псуват и ме кълнат...

Ама айде, нали съм свикнал та няма да ви придирям.

пп. Специалното издание за част от посетилите темата ще е кавър на тази, но за гласуване отрицателно. Нека наберат още малко огън и жупел обаче. f4db0414ceee9e0274f70aba4e50b321.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.