Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наредиха на НАП да разследва Масларова

Featured Replies

Не, това, което казваш е безмислено, защото АЗ си задавам върпоса, а към мен лично държавата си изпълнява задълженията и аз живея така както искам - нито повече нито по малко.

НО - виждам, че в случая Масларова, където се харчат МОИТЕ пари, дадени чрез данъците ми, Държавата не се изпълнява една от основните фукции - Вътрешния ред и сигурността , тъй акто структурите, които се занимават с това ( полиция, дознание, прокуратура, съд) са неефективни и един крадец няма да бъде осъден.

sliderum предлага да възтановим Народния съд и да вземе правосъдието в свои ръце нощно време.

Това поне е някакво решение.

Ти обаче явно предпочиташ да седиш и да се питаш как живееш...

Аааа, вие сам дойдохте на моята позиция. Държавата си изпълнява задълженията неефективно. Въпросът е КАК да я накараме да си изпълнява ефектгивно задълженията.

Аз написах, че има смисъл да се питаме как живея, не - sliderum.

П.П.

sliderum е прав - социалистическото следствие и правораздаване щеше да я вкара в затвора. Държавата тогава си изпълняваше задълженията ефективно и, затова имаше по-малко престъпност.

Как да го постигнем сега това, което някога е било?

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

социалистическото следствие и правораздаване щеше да я вкара в затвора.

Социалистическото следствие изобщо нямаше да се занимава с нея.

Социалистическото следствие изобщо нямаше да се занимава с нея.

Нямаше да се занимава с нея, ако всичките й деяния бяха следствие на взети колективни решения, а тогава много стриктно щеше да се следи движението на парите, къде и за какво отиват, затова нямаше корупция и крадене, и единиците, които успяваха, въпреки това и си позволяваха присвояване на средства, отиваха в затвора.

затова нямаше корупция и крадене

Ех, дете, аз съм живял по това време и нямам никакви илюзии за него. За далаверите на големците никой не смееше да пише.

Ех, дете, аз съм живял по това време и нямам никакви илюзии за него. За далаверите на големците никой не смееше да пише.

За какви далавери говорите? От онова време си спомням за една далавера, извършена от сина на големец . Ставаше въпрос за кожени якета и той си получи заслуженото. Отиде в затвора.

Далаверите започнаха в "зората на демокрацията", в прехода от социализъм към капитализъм, с Указ № 56 и с появата процесите на "изритване" и на "отдръпване" на честните и почтените от властта и държавното управление, и изплуването на повърхността на всички "ла**а", които точно поради това си естество, при социализма бяха държани далече от ръководни длъжности.

Откакто се продаде гЪрбачов и започна "перестройката", тогава започнаха главните мизерии..., в началото с плахи опити, а по-нататък все по-нагли...

От онова време си спомням за една далавера, извършена от сина на големец .

Само една? Предполагам от "Работническо дело" или от БНТ? А за убийствата, включително на доста високопоставени личности не знаеш? За антициганските погроми не си и чувала, нали?

с Указ № 56 и с появата процесите на "изритване" и на "отдръпване" на честните и почтените от властта и държавното управление, и изплуването на повърхността на всички "ла**а", които точно поради това си естество, при социализма бяха държани далече от ръководни длъжности.

Указ № 56 е от Живково време още. С него започна узаконяването на откраднатото и първоначалното натрупване на капитали. Та първо раздадоха парите, а после пуснаха демокрацията.

Имам чувството че всички дела срещу властимали и властимащи целят да заблудят някого, че у нас се прави нещо по въпроса.

Властимащите искат дял от далаверите на властималите плюс малко популизъм.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Само една? Предполагам от "Работническо дело" или от БНТ? А за убийствата, включително на доста високопоставени личности не знаеш? За антициганските погроми не си и чувала, нали?

Указ № 56 е от Живково време още. С него започна узаконяването на откраднатото и първоначалното натрупване на капитали. Та първо раздадоха парите, а после пуснаха демокрацията.

Властимащите искат дял от далаверите на властималите плюс малко популизъм.

Ако знаете за други далавери, кажете. Не знам за убийства на високопоставени личности,ако вие знаете, кажете. Дори не съм чувала за антицигански програми. Чувала съм съм за политика свързана с циганския проблем и, мисля, че тя беше твърде успешна. Циганите се ограмотяваха и получаваха образование и работа. Ако бяхме продължили в тази посока, нямаше сега да имаме проблем с циганите.

С Указ № 56 започна да се краде и да се раздават пари и всичко си беше законно. УВИ !!!

Да се надяваме, че не всички. :rolleyes: Идват и нови, ще идват и нови ...

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Не знам за убийства на високопоставени личности,ако вие знаете, кажете.

Горуня, за повече информация google.com.

Дори не съм чувала за антицигански програми.

За това говорим, за проблемите знаеха само непосредствено засегнатите. Случката е в с. Галиче, Врачанско, преди около 40 г.

Чувала съм съм за политика свързана с циганския проблем и, мисля, че тя беше твърде успешна. Циганите се ограмотяваха и получаваха образование и работа. Ако бяхме продължили в тази посока, нямаше сега да имаме проблем с циганите.

Мислиш грешно, циганчетата се обучаваха отделно през седемдесетте години. Думата "сегрегация" беше мръсна дума, но точно отговаря на тогавашната ситуация. В резултат се получи изолиране на малцинството и след като социалистическата държава фалира, се получи днешната ситуация.

С Указ № 56 започна да се краде и да се раздават пари и всичко си беше законно.

Законно? Куфарчетата с партийни (откраднати!) пари не са само мит.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.