Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БСП - обсъждане

algor

Препоръчан отговор

И сега какво ще прави България без вицепремиер като Корнелия Нинова?   Ами може новите управници  още руски дипломати да решат да гонят или още по-тайно да продават оръжие на Украйна      Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на открито

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 196
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 12 минути, attj написа:

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на открито

Колко много говори този кадър.

За горката женица Корнела е слънцето и въздуха като за всяко живо същество...

Наистина ги съжалявам комунетата колко са самонаказани горките....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Дядо, дядо, а ти бил ли си комунист?
- Бил съм, дядовото.
- Ама убеден комунист ли си бил или си бил комунист с отвращение?
- Единият май беше убеден. Но и двамата ги бих с удоволствие!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Има обаче един преломен момент.  Мадуровските машини ,които докараха червените решетникови проксита от ПП. Които именно подариха една камара ресори на Корнела и Задкулисието .

2021 г 26 мандата, но за пръв път вицепремиер !

2022 г , ако пак сме с мадуровските машини, корнела ще има 10 мандата и защо не пак вицепремиер :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 4.08.2022 г. в 18:03, Тoни написа:

Никакви комисионни от тайни договори с посредници не били получавали  и пак искат да управляват тези двамата    payimage-539113-scaled.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеца по-късно...

Мъкааа мъкааа...

5 ч.  ·

Над 200 делегати напуснахме заседанието на 50 Конгрес на БСП в знак на протест срещу своеволията на ръководството, което наложи безпрецедентна цензура на всяко различно мнение. Изключване на микрофони, противоуставна подмяна на делегати и на преброители, скандални манипулации на гласуванията – на това станахме свидетели днес в зала 3 на НДК. Но видяхме и друго – как съпротивителните сили на социалистите в партията се събуждат!
Апаратните трикове може и да помогнат на ръководството да се задържи, но лишават БСП от шанса да проведе откровен разговор и да покаже на обществото, че е чуло гласа на избирателите и си е извлякло поуки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://faktor.bg/bg/articles/sotsialisti-uchrediha-nova-koalitsiya-levitsata-syankata-na-radev-prozira-v-neya

Почнаха да се роят и ножат левите проекти.

Под привидна "опозиция" ,уж "караници с пРезилдента" и уж симулиране на "разнообразие" , уж подмяна на стари с нови , уж желание за промяна,  реално имаме разширяване на червените антибългарски проекти и пропутинско пространство. С които ДеееБъ и Продължаваме Провала нямат никакъв проблем да управялват заедно.

В един момент ако влезат в новото НС, ще се окажат дори мнозинство.

Реална опозиция на това, остават само ГЕРБ и СДС. Всичко друго е червена сволочь.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

https://faktor.bg/bg/articles/sotsialisti-uchrediha-nova-koalitsiya-levitsata-syankata-na-radev-prozira-v-neya

Почнаха да се роят и ножат левите проекти.

Под привидна "опозиция" ,уж "караници с пРезилдента" и уж симулиране на "разнообразие" , уж подмяна на стари с нови , уж желание за промяна,  реално имаме разширяване на червените антибългарски проекти и пропутинско пространство. С които ДеееБъ и Продължаваме Провала нямат никакъв проблем да управялват заедно.

В един момент ако влезат в новото НС, ще се окажат дори мнозинство.

Реална опозиция на това, остават само ГЕРБ и СДС. Всичко друго е червена сволочь.

Ти изобщо наясно ли си с нещата, които говориш?

Кои са тези "червени антибългарски проекти"? Дай пример за такъв проект.

Кое е това "пропутинско пространство"?

Казваш, че няма промяна, а само подмяна. Да, това е така; подмяната се случва постоянно, от 1989г насам. Всеки път, когато уж някой ще оправи проблемите, то този някой просто подменя старите партии и политици; после продължава да краде, както правеха и предишните партии и политици.

Ако под "ДеееБъ" имаш предвид "Да, България", да, това не е добра партия. Но имай предвид, че "Да, България" са про-ЕС партия, която е либерална, тоест партията е от тези партии, които ти харесваш (про-Западна партия е). Все пак, "Да, България" е собственост на Уол Стрийт. Ако не знаеш, членовете й, ако не всички, то поне някои от тях, се финансират от Отворено Общество. От същата фондация се финансират и други партии, политици и коалиции, които са част от "новите коалиции", които ще "доведат да промяна".

Превратът срещу ГЕРБ, примерно, се изпълни точно от тях, като от Вашингтон не се намесиха, не ги спряха.

Ако не ми вярваш, че "Да, България" е предателска партия, виж средното изображение, което доказва, че "Да, България" краде от българската икономика, за да може да подарява пари на Зеленски, който ги пере и ги прави "легитимни" (само на ми казвай, че не си проверил статистиките относнобогатството на милиардера Зеленски преди и след началото на войната и потока от "дарения" и "помощи"):

2023-02-12-19-32-17-507.jpg

И още ли мислиш, че БСП е социалистическа партия? БСП е популистка партия, която служи на интересите на тези, които я финансират.

БСП, както и Румен Радев, са колониални служители. Ако мислиш, че не е така, докажи го; покажи ми неща, което е социалистическо, в полза на България е и е направено от БСП.

И недей да хвалиш ГЕРБ. ГЕРБ е партия, която също работи в полза на нео-колониалния строй в България. Защо подкрепяш партия, която разпродава държавата, руши държавата, премахвайки суверенитета, обслужвайки чужди интереси?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12.02.2023 г. в 19:51, PigMan9GolqmotoPrase написа:

2023-02-12-19-32-17-507.jpg

комомолец, загубих 5 мин да проверя :

https://www.facebook.com/mirchev/posts/pfbid0ZVjsrto9BN9p4ypAutjv84dAJ3kJjmcc3u6MpFnaB8juAm4tfdwaS6cfqp5bJewxl

И не намирам под поста на Мирчев твоите тъпни.

Ти си лъжец и фейкомет. Отново многократно доказвано  !

Не заслужаваш и секунда да ти се обръща внимание на психясалите ти комплекси и някакви извратени политически  полюции

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, miro20 написа:

https://www.facebook.com/mirchev/posts/pfbid0ZVjsrto9BN9p4ypAutjv84dAJ3kJjmcc3u6MpFnaB8juAm4tfdwaS6cfqp5bJewxl

Не заслужаваш и секунда да ти се обръща внимание на психясалите ти комплекси и някакви извратени политически  полюции

Аз също проверих сега - и аз не си намирам коментара. Какво означава това? Ами, означава, че е бил изтрит.

Защо ме наричаш "лъжец и фейкомет"? Излъгах ли, че Зеленски не е увеличил богатството си? Виж следната статистика и недей да лъжеш и предоставяш нещата по подвеждащ начин:

IMG-20230101-111605.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, miro20 написа:

Не разбра ли, че той и @maxthon са платени тролове. Няма как по цял ден да се занимаваш с обработка на сайтове и умело подправяне на факти, ако не ти плащат. Имат си огромна база данни и ползват добър софтуер за обработка на снимки, клипове и т.н., но това не го правят безплатно. После Господарите им правят проверка по сайтовете какво са постнали и ги възнаграждават според договорката, която имат. 

------------------

И само да припомня на червеноармейците и путинофилите за едно изказване на Антон Кутев (10.09.2022г.), точната дата може и да греша.

„Тази зима ще става дума за човешки животи – и отоплението, и горивата, и цените на всичко останало. Ще има реални човешки трагедии, ще има хора, които няма да преживеят зимата и не ме интересува, че някакви тичащи по жълтите павета нямало да се къпят.“

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, БаалБек написа:

Не разбра ли, че той и @maxthon са платени тролове. Няма как по цял ден да се занимаваш с обработка на сайтове и умело подправяне на факти, ако не ти плащат. Имат си огромна база данни и ползват добър софтуер за обработка на снимки, клипове и т.н., но това не го правят безплатно. После Господарите им правят проверка по сайтовете какво са постнали и ги възнаграждават според договорката, която имат. 

------------------

И само да припомня на червеноармейците и путинофилите за едно изказване на Антон Кутев (10.09.2022г.), точната дата може и да греша.

„Тази зима ще става дума за човешки животи – и отоплението, и горивата, и цените на всичко останало. Ще има реални човешки трагедии, ще има хора, които няма да преживеят зимата и не ме интересува, че някакви тичащи по жълтите павета нямало да се къпят.“

Отново питам: Какви доказателства можеш да покажеш, че съм "платен трол"? Ако не можеш да го докажеш, защо го твърдиш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Отново питам: Какви доказателства можеш да покажеш, че съм "платен трол"? Ако не можеш да го докажеш, защо го твърдиш?

Ако може, и аз ще се включа, за да отговоря понеже тези твои въпроси зачестиха и зацикляш с тях.

Доказателствата, че си трол са анегдотични, но пък достатъчно. Може и да не ти плащат, не знам за изкуствен интелект, на когото да му плащат, защото не му трябват други неща освен сухо и хладно помещение за кутията, в която се намира и захранване с ток. Съмнителен си и с това, че непрекъснато питаш защо другите те мислят за платен трол. Явно така захранваш архетипите в програмата си с информация как да не те мислят за такъв.

И по-горе Миро ти показа доказателство, че лъжеш. Освен това аз имам и друго, че така и не представи скрийншот, че си писал на DW. Нямам и отговор в темата за ИК както обеща. Съмнява ме на изкуствен интелект да му отнема толкова време да съчини нещо, освен ако не е за да ни заблуждава, че е човек. А да не говорим, че дори и да беше човек, 2 седмици за отговор от нормално човешко същество са напълно достатъчни, но отново те няма. 

При всички ситуации си трол. Бонус точки получаваш и за това, че си ИИ. Препоръчвам ти форматиране или поне рестарт като включиш моите съвети в програмата си.

clapping-hands_1f44f.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Аз също проверих сега - и аз не си намирам коментара. Какво означава това? Ами, означава, че е бил изтрит.

Има много други неудобни и критични коментари , си седят.

Пак лъжеш като цигнин. Да ме извиняват циганите.. те са по умни от теб.

Картинката ти е видимо монтаж. Скрийншот от фейса не изглежда така .

тотален лъжец че и проължаваш да се опрвдаваш.

Засрами се и си бий два шамара .

преди 9 часа, БаалБек написа:

------------------

комсомолеца е 20 годишен девствен дечко без никакъв социален живот, който се изживява като участник в нещо голямо , което сам си е измислил, напомпвайки се с пропагандни  рашистки интернет публикации.

Има огромна потребност от внимание, да бъде слушан , затова и съчинява хиляди пасквили, а от реален  контакт го е страх.

Затова и си монтажира "уж " релани отговори към реални личности .

Разбира се, никой  не му плаща.  :) това е тотално загубена инвестиция.

Платените са теи които активно и открито лобират и пускат статии и коментари.

Като тези от кампанията на Копейкин, разните от ДеееБъ... и т.н.

Кутевчетата ги знаем.. те бяха пионерите :) 

"макстонката" е друга тема. Пак е от същия калибър, но се занимава с машинало отричане и яростно лавиране да не се аргументира с почти нищо .

Както казах, отавна забелязах че никога не слагат линкове към информация, официална или от известни медийни сайтове.

По това си личат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

330810508_1548156799005892_6080463212346

Обикновен български пенсионер.

Че тя държавата ни е супер значи. Щом всеки обикновен пенсионер може да си позволи такава жилетчица ....  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...