Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закупуване на Windows 7?

Featured Replies

Всяко вайо идва или с Home Premium или с Professional.

Винаги можеш да ъпгрейднеш срещу определена сума до Ultimate, което е меко казано излишно и нерационално пропиляване на финанси. :hush:

Идва така когато го кyпиш от магазина.

Ако влезеш в Site-а на Sony и си го поръчаш от Site-а им ,може ти да си конфигурираш с какво да ти бъде компа.

Аз си избрах серия F която е 16.4 pouce\ екран-41,6 см.

При него цената започва от 1.329,01 Еuro

Може да си избереш кой от 3-те Windows-а искаш,Колко RAM искаш,какъв твърд диск искаш,какъв Graveur искаш и т.н.

Понеже искам да си избера нещо добро с моята поръчка достигнах до около 1500 Euro.

Може да му хвърлите едно око тук: https://www.sonystyl...?csint=14003191

......за да си избереш с какво искаш да е на зеленото бутонче (Configurer)чукнeте и влезте за да видите какви опции предлага.

4C0729B677540072E10080002BC29BE2.jpg

Редактирано от @Lola (преглед на промените)

• Отговори 54
  • Прегледи 22,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Платен уиндоус - Боже Боже накъде отива тая държава...

• Ритейл версии на Windows бих си поръчал само от Златен партньор за България, посочен в сайта на Майкрософт. Просто разните фирмички - като Мултирама, Жар, D&G и други подобни не са информирани дос

• Приятен път тогава - само че би ли напомнил на нас чернилките като за колко пари предлагаше Windows7 дедо Бил на белите студенти във Великобритания например...

Винаги съм се чудила как е възможно човек толкова твърдо да защитава позиция, за която абсолютно не е наясно за какво става въпрос! Хубаво е да се почете малко преди толкова да се ежите срещу тези, които малко или много са по-наясно с нещата! Малко цитати от страниците на Майкрософт ще Ви дадат ли яснота по случая с продаването на Уиндоуса! Не си ги измисляме ние- които явно по-малко разбираме от вас знаещите!

16. ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЛИЦЕНЗ.

a. Оригинално доказателство за лиценз. Ако сте получили софтуера на диск или друг носител, Вашето доказателство за лиценз е оригиналният етикет на сертификата за автентичност на Microsoft с придружаващия оригинален продуктов ключ, както и доказателството за Вашата покупка. Ако сте закупили и изтеглили софтуера онлайн, Вашето доказателство за лиценз е оригиналният продуктов ключ Microsoft за софтуера, който сте получили при покупката, както и доказателството за Вашата покупка от упълномощен електронен доставчик на оригинален софтуер на Microsoft. Доказателството за покупка може да подлежи на проверка на валидността според документите за продажби на съответния продавач.

18. ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ТРЕТО ЛИЦЕ.

a. Софтуер, различен от надстройката Windows Anytime. Първият потребител на софтуера има право еднократно да прехвърли софтуера и това споразумение, като прехвърли оригиналния носители, сертификата за автентичност, продуктовия ключ и доказателството за покупка директно на трето лице. Първият потребител трябва да премахне софтуера от компютъра, преди да го прехвърли. Първият потребител няма право да запазва копия на софтуера.

http://www.microsoft.com/about/legal/en/us/IntellectualProperty/UseTerms/Default.aspx

Успех с легалната продажба, ако разбира се се появят балъци! А за фактурата-без нея не можете да докажете, че сте закупили легално Уиндоуса, касова бележка-всеки може да изкара за каквато си сума поиска, кой ли не го знае?!

Защо мислиш, че не съм на ясно с това? Аз винаги съм се чудил на хора, който винаги са приемали буквално законите.

Редактирано от synsal (преглед на промените)

Идва така когато го кyпиш от магазина.

Идват с всякакви версии и обикновено по-скъпите машини са с по-скъп уин. Откъде ги измисляте тия неща не мога да схвана логиката. Не че ми трябва де. Описаните преди малко правила за лицензиране се отнасят до ОЕМ и не са описани всички условия а превода е меко казано отвратителен, няма смисъл да се пускат такива.

Лола, дисплея на това Сони е от по-стария тип, освен това за 16 инча 1920 точици са малко ситни за някои очички ? За същите пари можеш да си вземеш геймърска машина с много по-добри параметри, например цък ? А ако не е за игри то може да се спести някой лев от видеото но трябва да се смени модела ? Както и да е, спирам се със спама в темата и отново успех в избора :wors:

Идват с всякакви версии и обикновено по-скъпите машини са с по-скъп уин. Откъде ги измисляте тия неща не мога да схвана логиката. Не че ми трябва де. Описаните преди малко правила за лицензиране се отнасят до ОЕМ и не са описани всички условия а превода е меко казано отвратителен, няма смисъл да се пускат такива.

Лола, дисплея на това Сони е от по-стария тип, освен това за 16 инча 1920 точици са малко ситни за някои очички ? За същите пари можеш да си вземеш геймърска машина с много по-добри параметри, например цък ? А ако не е за игри то може да се спести някой лев от видеото но трябва да се смени модела ? Както и да е, спирам се със спама в темата и отново успех в избора :wors:

О не,Аcer го имам в къщи и знам какви са!

....а и този Аcer е огромен (18.4)какво ще правя на него?Ще гледам мачове ли?:)

Редактирано от @Lola (преглед на промените)

Както разбирам искаш да си купуваш лаптопец. Не виждам какъв е проблема да си го поръчаш и вземеш с Windows 7 Home Premium - ОЕМ копие, което ако искаш можеш да си конфигурираш да е на БГ. Изборът дали да е 32 или 64 бит. ще си направиш спрямо рам-та на машината (ако е до 3 гига, няма смисъл от 64 бит.) Home Premium версията е напълно достатъчна от към възможности за дом. употреба. Освен ако не искаш да дадеш в пъти повече пари за фукции, които съм убеден, че няма да използваш, като при Ultimate примерно. А ако пък държиш гъзарията да ти е пълна, се насочваш към наръфаните ябълки.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.