Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с процесор

Featured Replies

вижте за какво става въпрос,не знам от захранване ,биос ,дъно или процесора се е скапал,абсолютно чист е с нова паста добре сложена.

post-250019-1256821427,14_thumb.jpg

Редактирано от vladimir771977 (преглед на промените)

• Автор

това е без натоварване,като стартирам някоя програма мн бързо се вдигат темп на ядрата а радиятора на пипане е студен

някой ще помага ли?

това е без натоварване,като стартирам някоя програма мн бързо се вдигат темп на ядрата а радиятора на пипане е студен

някой ще помага ли?

Или е от захранването или от захранващия кабел.

С колко паста го окъпа? АМД обичат да показват бесни температури когато има паста отстрани на процесора. Има доста клипчета в тубата как се слага правилно паста. В общи линии слагаш супер малко паста<да не е за зъби само> и я разстилаш с нещо - визитка примерно или дебитна карта. Супер тънък, прозиращ слой.

• Автор

хм ми ще сменя захранването,дано се оправи щот ми писна от тъз щайга и май ще я хвърлям от прозореца

благодаря че се отзовахте момчета,че мн се отчаях.За нанасчнето на паста,ми как ли не съм пробвал пък и не ми е за пръв път и не с една пробвал съм поне три вида пасти сребърни силиконови и др.изчетох сумати и форуми дали някой има подобен проблем,четох някаде че се оправял с флаш на биоса

пък и мен повече ме притеснява разликата в температурата на ядрато и процесора,мисля си вече че ми е крива капачката и няма добър контакт.Да взема да я махна ама ме е страх да не скапам нещо

котлоните са така, ти кво искаш 29 градуса не е нищо. не гледай цпу 1 и цпу 2, ако толкова те е шубе смени си пастата

котлоните са така, ти кво искаш 29 градуса не е нищо. не гледай цпу 1 и цпу 2, ако толкова те е шубе смени си пастата

Какво им е на "котлоните"

Компютърът забива ли , изключва ли???Вентилаторите въртят ли?Пробвай с друга версия на еверест или друга програмка!

• Автор

не не забива направо изключва като мине 80гр. на процесора а ядрата минават дори 120гр.вентилатора духа и то яко,кутията е отворена,няма прашинка никаде постояно го чистя,смени сумати пасти,пробвах доста начини за нанасяне ама разлика няма.грее особено ядрата пък и голяма разлика в температурите дава а пустия радиатор студен на пипане в голям шах съм

не знам кво да правя-ново захранване,ново дъно,нов процесор,флаш на биос,прейнстал на уйндос,махане на капачката на процесора.КАКВО ДА ПРАВЯ,ОТ КАДЕ Е ТОЗ ОТВРАТИТЕЛЕН ПРОБЛЕМ??????????

пробвал съм и с други програми отчитат горе долу същите температури,от биоса даже ми показва 53гр. на процесора

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!!!!

• Автор

мисля че скоро изтече гаранцията

още като го купих грееше много,закарах го в "ЮМЕНА"от кадето съм го и купил а те вдигат рамене не знаели защо грее да съм го държал отворен

post-250019-1256830398,37_thumb.jpg

Волтажът му какъв е?С какво захранване си?И ако имаш някаква възможност да вземеш от близък или познат по-добър охладител за амд сокет АМ2 да тестваш с него , няма да бъде лошо.Вентилаторът на процеора с какви обороти е?

Според мен или е процесора, или е датчика, който отчита температурата. Вземи (ако можеш ест.) от някъде назаем да проваш с друг процесор дали се получава същия проблем. Ако не се, значи е в процесора - взимаш го и го връчваш категорично на фирмата да го заменят с друг.

• Автор

ми то на скриновете се вижда

че от кого да взема процесор,кой луд ще ми даде процесор ей така за проба

ако махна капачката ефект ще има ли или първо да пробвам да флашна биоса

• Автор

Някои да обърна внимание че ядрото на процесора работи на 1.34 волта ?

скала помагай там не разбирам на колко трябва да е знам че се прави от биоса ама не знам др.

• Автор

мерси много за отговора,самоче току що плеинсталирах уиндоса и гледам следнотоpost-250019-1256843284,85_thumb.png

Да се цитирам.

Влез във биос и натисни F9 това нулира всички настроики.

Нормално трябва да работи на 1,3волта.

Инсталирай си dual core optimizer.

Имаш прекалено голяма разлика в температурата на ядрата, инсталирай най-новите драивери за дъното процесора и всичко останало.Ако си с боксовия охладител вентилатора му трябва да се върти с над 2000 оборота твоя гледам върти с 1600.Разгледаи си настроиките в биос.Би трябвало да има някъде за контрол на вентилатора и го пусни на макс.

• Автор

значи тези стойности са в ненатварено състояние,пусна ли нещо и всичко скача много рязко,дори и тези 1,10в скачат на 1,35в,

офффф ами и радиатора ми е студен на пипане

вентилатора и радиатора аз си ги смених още като купих компютара мислех че от тях е проблема ама не

значи тези стойности са в ненатварено състояние,пусна ли нещо и всичко скача много рязко,дори и тези 1,10в скачат на 1,35в,

вентилатора и радиатора аз си ги смених още като купих компютара мислех че от тях е проблема ама не

Сигурен ли си, че въобще контактуват радиатора с процесора? Ако има разстояние дори минимално и пространсвото е запълнено със слой паста по-дебел от необходимото, той по-скоро би играл роля на топлоизолатор отколкото на топлопроводник! Сигурен ли си че взетият от теб комплект радиатор и вентилатор са подходящи за твоя процесор и дали са монтирани правилно или си ги закрепил със "свински опашки"? По принцип контакта между радиатора и процесорната капачка се осъществява с приличен по сила натиск, който правилният монтаж осигурява!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

1. Носиш го да го види някой който разбира от компютри, а не ги ползва за нощна лампа.

2. Щом смяташ че ти е крива капачката - провери. Нищо лично, но за моите разбирания компютърното ти ниво е ниско и е противопоказно да пипаш капачката дори и наистина да е крива. Освен това съм 99% убеден че си омазал нещата с пастата и буквалния и в преносния смисъл.

3. Продължавай да търсиш под вола теле.

Адаш, скоро ще има тема "ХЕлппппп!! Не ми ръботи пруцесура!!!!!"

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.