Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шпиони / Маскирани / Разбойници в любовните романи

Featured Replies

След такива постове по адрес на Съвършен герой и аз ще се присъединя към "общото четене", и в най-скоро време ще я погна :rolleyes:

• Отговори 79
  • Прегледи 20,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The Duchess
    The Duchess

Наскоро прочетох "Нежният звяр" на Колийн Шанън...книжката е супер яка,не се бях надявала да ми хареса толкова много. Накратко главният(Дрейк) търсейки отмъщение за смъртта на баща си,докарва едва ли

• Solenkata88
    Solenkata88

Току що си дочетох "Ястребът и гълъбицата" на Кит Гарланд и направо си умирам от кеф, защото случайно я грабнах от рафта, а тя взе че се оказа едно малко бижу. Първо да подчертая, че пролога е изкл

• Без да искам съм улучила нещо, което сега масово се чете, а именно Съвършен герой на Саманта Джеймс. Мога да кажа, че книжката е много мила, нежна и сладурска. Най й подхождат определения като бонбонч

• 2 седмици по-късно...

Нещо ме прихвана днес и захванах "Женкраят и разбойничката", отдавна се каня да дам шанс на Кони Мейсън да се реабилитира в очите ми. Е с чисто сърце мога да кажа, че книжлето ми хареса, въпреки че имам някои забележки към стила на авторката, но донякъде ги отдавам на превода или на редакцията, не знам точно кое.

Сюжета ми допадна, достатъчно интересен и предсказуем, пък и героите бяха готини. Гейбриъл, абсолютно сладурче, от любимите типажи, а Оливия също ми хареса - първата героиня на Конито, която ми допада толкова. Единственото, което ме подразни беше, че се върза на лъжата на гадняра, че е отвлякъл брат й, но не е болка за умиране...

Също така останалите персонажи от обкръжението на главните герой бяха адски симпатични - най-вече Рам и Люк разбира се, с удоволствие след време ще прочета и техните истории, макар че все още нямам изявен любимец от тримата женкари, просто авторката не им беше обърнала чак такова голямо внимание както се случва при други поредици.

Нещо, което ме изненада в сюжета - става въпрос за много незначителен момент, но ми направи много положително впечатление - факта, че Оливия НЕ успя да предотврати дуела между Гейбриъл и гадняра! Винаги в останалите книги с подобна случка главната връхлита в последния момент и прави някоя огромна глупост, дори и при този роман, когато прочетох че хуква към полето простенах вътрешно от досада, но бях изненадана приятно от лекото кривване от шаблона!

Разбойническият образ на Оливия не ме подразни, както се опасявах, въпреки че си беше своенравна и на моменти доста независима, като цяло образът й беше хрисим и ми допадна.

Отношенията между главните също ми харесаха, въпреки че авторката се беше поуляла с интимните сцени, този път нямаше сблъсък между това, което си казват и какво "правят" героите, вярно че се опитваха да подтискат чувствата си, но нямаше оскърбления и досадни обвинения. Всичко се разви, някак балансирано, не знам как да го опиша точно, но самият сюжет се разказваше увлекателно и без наличието на дразнещи елемнти.

Факт е че подходих към романа с изключително големи резерви и никакви очаквания, и бях повече от приятно изненадана, защото нямам забележки - всъщност имам но те са изцяло насочени към "Ирис" и изключителния им "професионализъм", с който ако не си свикнал може да ти се съсипе всякакво впечатление от романа. В заключение, препоръчвам книгата и я оценявам с десятка :)

Нещо ме прихвана днес и захванах "Женкраят и разбойничката", отдавна се каня да дам шанс на Кони Мейсън да се реабилитира в очите ми. Е с чисто сърце мога да кажа, че книжлето ми хареса, въпреки че имам някои забележки към стила на авторката, но донякъде ги отдавам на превода или на редакцията, не знам точно кое.

Сюжета ми допадна, достатъчно интересен и предсказуем, пък и героите бяха готини. Гейбриъл, абсолютно сладурче, от любимите типажи, а Оливия също ми хареса - първата героиня на Конито, която ми допада толкова. Единственото, което ме подразни беше, че се върза на лъжата на гадняра, че е отвлякъл брат й, но не е болка за умиране...

Също така останалите персонажи от обкръжението на главните герой бяха адски симпатични - най-вече Рам и Люк разбира се, с удоволствие след време ще прочета и техните истории, макар че все още нямам изявен любимец от тримата женкари, просто авторката не им беше обърнала чак такова голямо внимание както се случва при други поредици.

Нещо, което ме изненада в сюжета - става въпрос за много незначителен момент, но ми направи много положително впечатление - факта, че Оливия НЕ успя да предотврати дуела между Гейбриъл и гадняра! Винаги в останалите книги с подобна случка главната връхлита в последния момент и прави някоя огромна глупост, дори и при този роман, когато прочетох че хуква към полето простенах вътрешно от досада, но бях изненадана приятно от лекото кривване от шаблона!

Разбойническият образ на Оливия не ме подразни, както се опасявах, въпреки че си беше своенравна и на моменти доста независима, като цяло образът й беше хрисим и ми допадна.

Отношенията между главните също ми харесаха, въпреки че авторката се беше поуляла с интимните сцени, този път нямаше сблъсък между това, което си казват и какво "правят" героите, вярно че се опитваха да подтискат чувствата си, но нямаше оскърбления и досадни обвинения. Всичко се разви, някак балансирано, не знам как да го опиша точно, но самият сюжет се разказваше увлекателно и без наличието на дразнещи елемнти.

Факт е че подходих към романа с изключително големи резерви и никакви очаквания, и бях повече от приятно изненадана, защото нямам забележки - всъщност имам но те са изцяло насочени към "Ирис" и изключителния им "професионализъм", с който ако не си свикнал може да ти се съсипе всякакво впечатление от романа. В заключение, препоръчвам книгата и я оценявам с десятка :)

Гордея се с теб - като ти знам мнението за Конито, че се хвана и я прочете. Книгата наистина е много хубава и историята е следурска особено как Габи се беше натаралянкал и баба му го сгащи и го накара да изтрезнее за отрицателно време само с две три изречения!!!

Мисълта ми беше, че понякога и най-ужасните авторки имат добри книги, някой една на фона на 100, други няколко лоши на фона на 100 хубави. Човек не трябва да ги зачерква съвсем от един два неуспешни опита, е има и изключения след 20 провала много трудно да се навиеш да хванеш нещо отново на същият писател/ка, но винаги има шанс.

• 1 месец по-късно...

След, като прочетох и аз няколко книжки от този тип, ще напиша два реда...

Съвършен герой - твърдо и непоколебимо му давам 10! Страшном и хареса! Не знам кое по-напред да похваля - страхотна е и историята, и начина на разказването й, и героите, и диалога и всичко :) С удоволствие ще си я препрочета след време.

Роза през зимата - и за нея 10. Хареса ми, но имаше моменти, които не ми допаднаха. На моменти Ирайн ми идваше малко с пресилени реакции. И много ми се захароса диалога между двойката, след като тя разбра че Кристофър и мъжа й са един и същи човек. Освен това можеше да се обърне малко повече внимание на "черния" Кристофър за повишаване на напрежението. И делата на гадняра можеше да се позадълбочат малко, пак за заплитане и красота на сюжета. Но и така, романа е много интересен.

Черният отмъстител - чудя се, но едва ли бих дала повече от 7. Честно казано този роман ме разочарова. Много ми хареса първата книга, която четох на Джуд деверо - Завоевание. И ми беше интересно да прочета и тази. Но романа е чиста детска приказка. Толкова лековено написан, че чак на моменти се пулих от чудене в какво точно се опитва да ме убеди авторката :whist: Разби ме едно от първите нападения на Черният отмъстител срещу няколко английски войнка пред къщата на един американски търговец. Появява се той и англичаните ръзбира се, само от вида му са в шах...После той преспокойно ги залавя всичките, така и не разбрах как успя да ги омотае трима-четирима в някаква мрежа. И на всичкото отгоре англичаните се смееха на закачката на Черния отмъстител с Джесика. А да не говорим за това, че човека намери време да раздава и целувки :cool: Останалите му прояви не бяха по-различен фарс.

А и Джесика много ме дразнеше на моменти как се подиграва на "напудрения" Алекс. Нали го имаше за приятел, пък само го обиждаше - та магаре ли не беше, медуза ли не беше и какъв ли не.

В началото ми беше забавна, но към средата вече ми дотегна от леко плоските изпълнения и вече последната четвърт от книгата я прочетох по диагонал. Определено не бих я прочела отново :)

Редактирано от veselina_s_p (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.