Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

10 несбъднати предсказания за Апокалипсиса

Featured Replies

3333 - та година - Земята е населена предимно от мармоти, които завиват шоколада в станиол, за да не се разтопи.

Най-смисленият пост в цялата тема !!!

• Отговори 95
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Цитат от книгата " На колене пред Ванга " Струва ми се много мило се изразява за двуфазния педал сакскобурготски ( дори не заслужава да му изписвам с главна буква името ). Всички видяхме ВЕЧЕ, какв

• Странните предсказания на Владимир Стрелецки Хората ще се хранят с изкуствено месо, децата ще се раждат от човешки инкубатори, хапче ще повишата интелекта им и ще живеят в подводни гр

• Мини апокалипсис според: Предсказанията на Ванга 2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфлик

Публикувани изображения

А мисля, че повече по темата, освен спамене, няма какво да се напише.

Не бързай, не са стигнали до джедаите още. :)

Фродо ... обмисляш ли малко глупостите който си написал

2008 – Атентати срещу четирима държавни глави. Конфликт в Индостан. (Индия-Пакистан)

2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.

2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.

2014 – Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания.

2016 - Европа ще остане почти безлюдна

2018 – Новия световен лидер е Китай. Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори.

2023 – Лека промяна в орбитата на Земята.

2025 – Европа е все още слабо заселена.

2028 – Създава се нов източник на енергия. (вероятно от контролирана термоядрена реакция). Постепено гладът изчезва. Изтрелва се първият пилотиран космически кораб към Венера.

2033 – Топят се Полярните ледове. Повишава се равнището на световния океан.

2043 – Световната икономика процъфтява. Водеща религия в Европа – Ислям.

2046 – Става възможно подмяната на органи.

2066 – По време на атака върху Рим от страна на ислямски армии, САЩ използват за пръв път климатично оръжия – климатът се променя и захладнява

2076 – Безкласово общество (комунизъм).

2084 – Природата се възстановява

2088 – Нова болест – старее се за няколко секунди

2097 – Новата болест се лекува.

2100 – Изкуствено слънце осветява тъмната страна на Земяна.

2111 – Хората се превръщат в киборги (живи роботи)

2123 – Войни между малки държави.

2125 - В Унгария получават сигнал от Космоса.

2130 – Създават се колонии под водата.

2164 – Хората се превръщат в полухора.

2167 – Нова религия.

2170 – Голямо засушаване.

2183 – Колония на Марс се сдобива с ядрено оръжие и иска незабавна независимост от Земята.

2187 – Изригването на вулканите ще става контролирано от хората.

2195 – Морските колонии са напълно подсигурени от храна и енергия.

2196 – Пълно смесване на етносите.

2201 – Термоядрените процеси в Сълнцето се забавят. Глобално застудяване.

2221 – Хората осъществяват пряк контакт с извънземни същества.

2256 – Космически кораб пренася нов опасен вирус на Земята.

2262 – Постепено се променят орбитите на планетите. Марс е застрашен от комета.

2271 – Наново се изчисляват променените физически константи.

2273 – Човешкият род е една единствена раса.

2279 – Енергия от нищото (вероятно от вакуум или черни дупки).

2288 – Пътуване във времето. Нови срещи с извънземни цивилизации.

2291 – Слънцето угасва. Правят се опити за възстановяване на термоядрените процеси.

2296 – Променя се гравитационното поле в следствие от мощни експлозии на Слънцето. Започват да падат стари спътници и други космически обекти.

2299 – Във Франция възниква партизанско движение срещу исляма

2302 – Открити са нови важни закони и тайни на Вселената.

2304 - Открита тайната на Луната.

2341 – Нещо страшно се прилижава към Земята.

2354 - Авария на едно от изкуствените слънца на Земята. Засушаване.

2371 – Големия глад.

2378 – Бързо растяща раса.

2480 – Две от изкуствените слънца се сблъскват. Земята е в мрак.

3005 - Война на Марс.

3010 - Комета удря Луната.

3797 – По това време живота на Земята изчезва, но човечество ще може да постави основите на своето оцеляване на други звездни системи

Ето предсказанията на Ванга. Въпроса е, че на 21 декември 2012 Земята застава хоризонтално на центъра на галактикана и се получава галактическо подравняване (предполага се, че това ще доведе до някакви катаклизми - лично мен това много ме съмнява). Айде добре. Ще го кажа по друг начин - не исках да прозвучи, че тази дата ще бъде най - нормален ден - просто няма да измреме.

А сега да кажа защо дойде тая мания, че адроновия колайдер ще заличи Земята. Знаете ли как се появяват Черните дупки? Ако не знаете, ще ви го кажа: това са ТЕОРЕТИЧНИ обекти в пространството, които имат невъобразима силна гравитация т.е. те засмукват дори и светлинен лъч. Как се появяват? Ами когато дадена звездна тръгне да умира един от изходите е тя да се превърне в Черна дупка. Самата звезда се свива и създава огромна гравитационна сила. И защото повечето звезди в Вселената са двойни зведи, звездата, която тръгва да умира, започва да засмуква съседката й.

Какво общо има това с колайдера. Много общо, но в малък мащаб. Двата лъча протона се сблъскват и какво ще стане?!? Има два изхода:

1. Да се разбият на по - малки частици.

2. Да се образува черна дупка като се свият взаимно (като звезда). Тука се появява дясната ръка на анархията - медиите. Те веднага започват да пишат, че огромна Черна дупка ще засмука Земята. Да, възможно е да се появи Черна дупка, само че с големината на комар за части от стотната и след това ще изчезне.

Та това е общо взето.

всичко е ... бля - бля - бля ... празни приказки ... ама промитият ти мозък не може да го разбере ... прочети какви безсмислени тъпотии си написал ... вникни малко в тях / ако можеш

Народе, макар че вече съм на 10, съм чел доста книги, свързани с астрономия и физика на елементарните частици. Гарантирам 21 декември 2012 ще си бъде един нормален ден т.е. нищо странно няма да се случи. Що се отнася до Ванга - тя за 2012 не казва абсолютно нищо!

и ще разбереш , колко нелепо звучат !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

>

2043 – Световната икономика процъфтява. Водеща религия в Европа – Ислям.

Тогава аз ще бъда......

post-221678-1259085861,27_thumb.jpg

Редактирано от npn (преглед на промените)

Не бързай, не са стигнали до джедаите още. ;)

Имало едно време джадаи, които се биели с голями огнени буздогани, те живеели в планината Бокути.

Живеели заедно, с инсектите, които били по-малки същества, голями били колкото нещо средно между катерица и мишка.

Едно време докато пасяли кротко, чули, звук, по-силен от звука на гръмотевица гръмнала на метри от тях, много по-силен.

Завъртяли се към голямото дърво зад тях и видяли че отгоре е кацнал, космически кораб. Помислили си, какво пък е тов? Най-голямия от малките същества, в смисъл, най-едрия, отговорил - да го изядем! Така и направили, изяли го. После запонали да повръщат. От течността, която изхвърлили, излизала ярка зелено-жълта светлина, малко приличаща на радиактивна течност. Оттам, настанала пълна паника, започнали да крещят със силния дразнещ звук на инсектите. След около 2-3 минути се излюпили малки неща от малките почти невидими яйца които били вътре в течността, кояти били повърнали. За около 2-3 минути порасли с размера на кон, а в следващите 10-15 минути с размера на динозавър. Били ясно, че се хранили със слънчева светлина и че искали да унощожът планетата на джадаите. Да, ама не... дошли джадаите с огнените буздогани дълги по 1 метър и им отрязъли главите с по няколко замаха. Оттам тръгнали и легендите за джадаите.

Доволен ли си? ;-)

Hanibal_Lektar лично аз не се интересувам от работи, които не са доказани научно (но това не означава, че не вялвам в Бог). Т.е. не съм се задълбочавамл да пробирам кое така и кое опаки. Но всеки има право да мисли каквото си иска.

Hanibal_Lektar лично аз не се интересувам от работи, които не са доказани научно (но това не означава, че не вялвам в Бог). Т.е. не съм се задълбочавамл да пробирам кое така и кое опаки. Но всеки има право да мисли каквото си иска.

Фродо, наистина ли си на 10 или се гъргаркаш с нас?:)

Странните предсказания на Владимир Стрелецки

Публикувано изображение

Хората ще се хранят с изкуствено месо, децата ще се раждат от човешки инкубатори, хапче ще повишата интелекта им и ще живеят в подводни градове.

Такива прогнози направи руският писател-футуролог Владимир Стрелецкии. Той състави хроника на бъдещето като използва смеси прогнози на авторитетни футуролози (футурологията е наука, която изследва бъдещето - б.а), предсказания на съвременни пророци и изследвания и прогнози на учени.

Прогнозите му звучът хем достоверно и убедително, хем и страшничко:

2009 - 2021 г. - икономически подем на Русия и Беларус.

2009 - 2025 г. - масово внедряване на роботи-андроиди в промишленото производство.

2010 г. - научни доказателства за съществуването на душата след смъртта.

2010 - 2020 г. - упадък на религията и разцвет на нетрадиционната медицина.

2011 г. - учените ще открият ваксина срещу СПИН.

2012 г. - ще бъде създадено хапче за повишаване на интелекта.

2013 г. - първата ферма за изкуствено месо.

2016 г. - внедрени компютърни системи ще управляват превозните средства на земята.

2025 г. - начало на глобалната водна криза. 2/3 от населението на земята ще изпитва недостиг на живителната течност. Ще се построят заводи, които да преработват морската вода в питейна. Ще се произведе ресурс за 120 години.

2026 г. - създаване на изкуствен мозък. Роботите ще станат пълноправни членове на обществото и ще полуват право на глас и избор.

2027 г. - ще получим радиосигнали от разумна извънземна цивилизация.

2029 г. - ще създадем първият киборг.

2030 г. - разработване на метод срещу стареенето на организма.

2035 г. - дестабилизация на световната икономика, вследствие на водната криза.

2038 г. - 20% от хранителните продукти на земята ще се произвеждат в подводни акваферми.

2039 г. - бебетата ще растат в изкуствени матки, ще създадем първия човешки инкубатор.

2060 г. - възникване на нова световна религия, която ще погълни всички останали.

2075 г. - във всички страни ще се узакони евтазацията.

2081 г. - масово строителство на храмове за общуване с Космически разум.

2090 г. - строителство на подводни градове.

2110 г. - 5% от насалението на земята ще е транссексуално.

2114 г. - масови контакти на хората с инопланетяни.

Публикувано изображение

sanovnik.bg

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Цитат2026 г. - създаване на изкуствен мозък. Роботите ще станат пълноправни членове на обществото и ще полуват право на глас и избор.

A мармотите ????? Те не са ли хора ????? Защо само роботите ?????

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

създаване на изкуствен мозък.

Ухаа. Ще си поръчам един.

На 10 съм честно! Защо питате?

И коя зодия си?Нали си говорим за предсказания и откровения, затова.:offtopic_s:

И коя зодия си?Нали си говорим за предсказания и откровения, затова.:)

А какво общо има зодията? Продължавате да не вярвате, че съм на 10, нали?

А какво общо има зодията? Продължавате да не вярвате, че съм на 10, нали?

Разбира се че ти вярвам.Аз аъм на 2 и половина и се чудя как още не те е хванала склерозата на твоята възраст.:yanim:Ако не искаш да кажеш коя зодия си, поне кажи през кой сезон си роден? :)

Разбира се че ти вярвам.Аз аъм на 2 и половина и се чудя как още не те е хванала склерозата на твоята възраст.:yanim:Ако не искаш да кажеш коя зодия си, поне кажи през кой сезон си роден? :)

Есен.

Извинявам се за спаменето.

Е хайде и аз да драсна няколко реда тук. Казвам се Иво Стоянов и съм от град София. В момента съм на 9 години. Преди 3 месеца се върнах от 4 годишен престой в Лос Анджелис. Там живеем. Запален съм по компютрите още от както се помня. Наскоро си дадох сметка, че трябва да използвам напъло времето си и реших да се занимавам сериозно с програмиране на C и C# и правене на сайтове на HTML. Много обичам да слушам музика като рап, рок и напоследък поп (Майкъл Джексън). Е това е общо взето. А забравих да кажа - голям съм фен на Властелинът на пръстените, което май се вижда. Понякога мога да не подреждам много правилно думите в изреченията, но все пак българския съм го забравил почти.

Ами аз съм от Перник (кв. Мошино).

:cool:

Много бързо навърши 9 и стана на 10, а странните разминавания в двата поста наистина са признак на склероза. :)

Туки май се е завърнал леко инфантилизиран, с нова легенда?

Много бързо навърши 9 и стана на 10, а странните разминавания в двата поста наистина са признак на склероза. :)

Туки май се е завърнал леко инфантилизиран, с нова легенда?

Малоумни постове по темата за възрастта няма да давам, защото не намирам практическо приложение, а и не мисля, че ви интересува (ако сте достатъчно интелигентни можеше да сметнете, че може би РД ми ми е бил преди няколко дни, но това като гледам не е важно). Поради лични причини, след като се вънахме от LA, първоначално живеехме в София (там живеехме преди да заминем въобще за САЩ). Но тъй като бизнеса на родителите ми е главно в Перник(в София останаха да живеят баба и дядо) и аз дойдох тук. И за да бъда възможно най - точен - кв. Мошино или там както му викат.

N e o - струваш ми се свестно момче - не се излагай.

Редактирано от Frodo Baggins (преглед на промените)

Малоумни постове по темата за възрастта няма да давам, защото не намирам практическо приложение, а и не мисля, че ви интересува (ако сте достатъчно интелигентни можеше да сметнете, че може би РД ми ми е бил преди няколко дни, но това като гледам не е важно). Поради лични причини, след като се вънахме от LA, първоначално живеехме в София (там живеехме преди да заминем въобще за САЩ). Но тъй като бизнеса на родителите ми е главно в Перник(в София останаха да живеят баба и дядо) и аз дойдох тук. И за да бъда възможно най - точен - кв. Мошино или там както му викат.

N e o - струваш ми се свестно момче - не се излагай.

Ха-ха-ха!Ехооооооо!Късно е вече за нови версии.Все по-малоумни при това, майн френд.Много бързо стана това преместване, също както много бързо навърши 9 и стана на 10.Ако скоро имаше рожден ден , още от самото начало щеше да кажеш че си на 10.А относно смешката, софиянци заради някакъв си бизнес ще отидат да живеят в Мошино, просто няма такъв друг виц.Всъщност има, предишното ти твърдение че живеете в ЛА и сега сте дошли да правите бизнес в Перник.Приятелче, няма тука канарчета да знаеш.

И все пак, за да продължим още малко шоуто : в кое училище в Мошино в момента учиш? Отговора се зачита, ако отговориш бързо.20 минути са достатъчно.

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Ха-ха-ха!Ехооооооо!Късно е вече за нови версии.Все по-малоумни при това, майн френд.Много бързо стана това преместване, също както много бързо навърши 9 и стана на 10.Ако скоро имаше рожден ден , още от самото начало щеше да кажеш че си на 10.А относно смешката, софиянци заради някакъв си бизнес ще отидат да живеят в Мошино, просто няма такъв друг виц.Всъщност има, предишното ти твърдение че живеете в ЛА и сега сте дошли да правите бизнес в Перник.Приятелче, няма тука канарчета да знаеш.

И все пак, за да продължим още малко шоуто : в кое училище в Мошино в момента учиш? Отговора се зачита, ако отговориш бързо.20 минути са достатъчно.

N e o ако бях над 15 години и не бях цивилизована личност щях да те напсувам.

N e o ако бях над 15 години и не бях цивилизована личност щях да те напсувам.

Ти си над 15 години, колко си цивилизована личност не знам, но си лъжец, за съжаление твое доста неумел.Ама това си всеобщо явление, само не ми е ясно каква ти е ползата от това? Толкова време умува за да измислиш това? Както и да е, приключваме с офтопика.

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.