Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

10 несбъднати предсказания за Апокалипсиса

Featured Replies

Хайде стига толкова с офтопиците !

Ей го на едно предсказание за космическа катастрофа и нашият отговор в Балкански вариант

" Нема виша Сунца,

нема веше Месеца,

нема тебе, нема мене..."

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-bpESBxrzTw&feature=related

• 5 месеца по-късно...
  • Отговори 95
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Цитат от книгата " На колене пред Ванга " Струва ми се много мило се изразява за двуфазния педал сакскобурготски ( дори не заслужава да му изписвам с главна буква името ). Всички видяхме ВЕЧЕ, какв

• Странните предсказания на Владимир Стрелецки Хората ще се хранят с изкуствено месо, децата ще се раждат от човешки инкубатори, хапче ще повишата интелекта им и ще живеят в подводни гр

• Мини апокалипсис според: Предсказанията на Ванга 2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфлик

Публикувани изображения

Мини апокалипсис според:

Предсказанията на Ванга

2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт,

а по-късно ще прерастне в ядрен.

2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.

2014 – Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания.

2016 - Европа ще остане почти безлюдна

2018 – Новия световен лидер е Китай. Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори.

2023 – Лека промяна в орбитата на Земята.

2025 – Европа е все още слабо заселена.

2028 – Създава се нов източник на енергия. (вероятно от контролирана термоядрена реакция). Постепено гладът изчезва. Изтрелва се първият пилотиран

космически кораб към Венера.

Мини апокалипсис според:

Предсказанията на Ванга

2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт,

а по-късно ще прерастне в ядрен.

2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.

2014 – Повечето хора по планетата ще страдат от рак на кожата и други кожни заболявания.

2016 - Европа ще остане почти безлюдна

2018 – Новия световен лидер е Китай. Експлоатираните държави се превръщат в експлоататори.

2023 – Лека промяна в орбитата на Земята.

2025 – Европа е все още слабо заселена.

2028 – Създава се нов източник на енергия. (вероятно от контролирана термоядрена реакция). Постепено гладът изчезва. Изтрелва се първият пилотиран

космически кораб към Венера.

Това е много хубаво, само дето няма нищо общо с Ванга...

Приписват и се много такива "предвиждания", а точно това изобщо не е нейно...

• 2 седмици по-късно...

10 несбъднати предсказания за Апокалипсиса

Както винаги е било, и понастоящем си имаме поредното най-актуално и окончателно предсказание за края на света. .............

Апокалипсис (на гръцки Αποκάλυψις - „разкриване“, „смъкване на завеса“, „откровение“)

Всъщност това което искам да каже е че Апокалипсис не значи "Край на света" а ново Откровение. Неговото настъпване е дадено в Библията и то е 1844 г.

Публикувано изображение

Матей 24:

3 И когато седеше на Елеонския хълм, учениците дойдоха при Него насаме и рекоха: Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде белегът на Твоето пришествие и за свършека на века?........

15

Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира),

Марк 13:

3 И когато седеше на Елеонския хълм срещу храма, Петър и Яков и Андрей Го попитаха насаме:

4 Кажи ни, кога ще бъде това? и какъв ще бъде знакът, когато всичко това предстои да се изпълни?...

14

И когато видите мерзостта, която докарва запустение, [за която говори пророк Даниил], стояща там гдето не подобава, (който чете нека разбира), тогава ония, които са в Юдея, нека бягат по планините;

Данаил 8

13 Тогава чух един свет да говори; и друг свет рече на този, който говореше: До кога се простира видението за всегдашната жертва, и за престъплението, което докара запустение, когато светилището и множеството ще бъдат потъпквани?

14 И каза ми: До две хиляди и триста денонощия; тогава светилището ще се очисти.

15 И когато аз, аз Даниил, видях видението, поисках да го разбера. И, ето, застана пред мене нещо като човешки образ;

16 и чух човешки глас, който извика изсред бреговете на Улай и рече: Гаврииле, направи тоя човек да разбере видението.

17 И така, той се приближи гдето стоях; и когато дойде аз се уплаших и паднах на лицето си; а той ми рече: Разбери, сине човешки; защото видението се отнася до последните времена.

Данаил 9

23 Когато ти почна да се молиш заповедта излезе; и аз дойдох да ти кажа това, защото си възлюблен; затова размисли за работата и разбери видението. 24 Седемдесет седмици са определени за людете ти и за светия ти град за въздържането на престъплението, за довършване греховете, и за правене умилостивение за беззаконието, и да се въведе вечна правда, да се запечата видението и пророчеството, и да се помаже Пресветият. 25 Знай, прочее, и разбери, че от излизането на заповедта да се съгради изново Ерусалим до княза Месия ще бъдат седем седмици; и за шестдесет и две седмици ще се съгради изново, с улици и окоп, макар в размирни времена. 26 И подир шестдесет и две седмици Месия ще бъде посечен, и не ще има кои да Му принадлежат; и людете на княза, който ще дойде, ще погубят града и светилището; и краят му ще го постигне чрез потоп; и до края на войната има определени опустошения. 27 И Той ще потвърди завет с мнозина за една седмица, а в половината на седмицата ще направи да престанат жертвата и приносът; и един, който запустява, ще дойде яздещ на крилото на мерзостите; и гняв ще се излее върху запустителя до определеното време.

• 3 седмици по-късно...

Апокалипсис (на гръцки Αποκάλυψις - „разкриване“, „смъкване на завеса“, „откровение“)

Всъщност това което искам да каже е че Апокалипсис не значи "Край на света" а ново Откровение. Неговото настъпване е дадено в Библията и то е 1844 г.

Разбира се че не е Край на света.

Край е на Нощта на Слънцето,Времето на Безвремие - в което сме от 1992 до 2012 година.

После ще дойде отново Денят

:)

Мда аз от 26000 години го чакам тоя ден. :cool:

Измерени по Мелмак не знам колко са,Слънчо,ама и при мен са там някъде-към 30 хиляди години Лунни.

Да дочакаме Зората

Публикувано изображение

А аз още се чудя как като сме в момента-"във време на безвремие",дори не го усещаме това нещо?!И какво ще рече "време на безвремие"?!Намасте. :)

А аз още се чудя как като сме в момента-"във време на безвремие",дори не го усещаме това нещо?!И какво ще рече "време на безвремие"?!Намасте. :wors:

Не го усещаш ли?

Та то от години става и още и още продължава...

Земетресения,потопи,вулкани...

...Времето на Безвремие,Нощта на Слънцето-където се намираме от 1992 година-

и трае 20 години-до 2012-

е Време,в което свършва Галактически период.

И Време,през което ние трябва да променим Земята,нашият Дом-към по-добро-

ние я погубихме,а сме нейни гости,нали?

Трябва да станем по-добри вече,а водим войни...

Това не е пътят ни.С омраза и зло.

Не е

Не го усещаш ли?

Та то от години става и още и още продължава...

Земетресения,потопи,вулкани...

...Времето на Безвремие,Нощта на Слънцето-където се намираме от 1992 година-

и трае 20 години-до 2012-

е Време,в което свършва Галактически период.

И Време,през което ние трябва да променим Земята,нашият Дом-към по-добро-

ние я погубихме,а сме нейни гости,нали?

Трябва да станем по-добри вече,а водим войни...

Това не е пътят ни.С омраза и зло.

Не е

Всичкото това си го е имало и преди в същите или дори в по-големи параметри, просто средствата за масово осведомяване станаха по-добри, много по-добри.

Лека нощ, Хайдуче!

Тая темичка доста ме повесели - най- вече със спора между фродо и нео. Та в края на краищата к'во стана с тоя фродо?

Тая темичка доста ме повесели - най- вече със спора между фродо и нео. Та в края на краищата к'во стана с тоя фродо?

Навярно е стигнал Мордор ...

:P Простете ми, не се сдържах...

----------------

Простено ти е, чадо форумно... :baby:

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

http-~~-//www.vbox7.com/play:3625529b

Наистина Исус е с туника,и трепти,един невероятно красив мъж-

аз също съм го виждала веднъж.

• 1 месец по-късно...

Странно, не видях някой да споменава за 666 година, 1000, 1001... То по всяко време хората ги е тресял страха от Апокалипсис... Макар, че за Земята и Вселената ще бъде огромно облекчение да се оттърват от същества като нас.

Впрочем тези предсказания на Ванга ми се струват доста глупави. Все едно чета научна фантастика... Те Палестина и Израел много се обичат, ако си спретнат една война 2010 година, въргала е сигурен :)

Гледам тука са се развъртяли разни спорове, коя била Ванга, какво била правила... Знаете ли, и да е имало пророци, предсказанията им са деформирани до неузнаваемост... Да не очаквате някой да ви остави да знаете какво ще се случи другата година... Не знам какво е казвала Ванга за християнството, но съм убеден, че не е казала нищо добро и за исляма. То и исляма е произлязъл от християнството и юдаизма, тъй, че по пътя на логиката става ясно...

2010 – Начало на Третата Световна война.

Още 2010 не е изтекла, а и ако мислиш, че тези предсказания не са дело на някой плешив чичко, дето взел, че решил да изкара малко парички, какво повече да говорим...

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)

Не е свършила още 2010-та,да

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=163123&pid=1804522&st=0&#entry1804522

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

А какво мислите за предсказанието "Светът си отива с Обама"

Българският феномен Ванга предсказа идването на власт на цветнокож американски президент, което вече е факт.

Ванга още бе казала, че това ще е последният президент на САЩ. Тук идва въпросът - Как така последен?

Проста сметка показва, че мандатът на Барак Обама изтича през 2012 година, годината, в която свършва календарът на маите.

За мен това си е чиста случайност и дано този път Ванга да не е познала.

ОПРОВЕРГАНИ ТЕОРИИ ЗА СВЪРШЕКА НА СВЕТА

• 2 седмици по-късно...

Еволюция на съзнанието

http-~~-//www.vbox7.com/play:f1e3e5ef

Това е един български некомерсиален филм и е разказ за света, в който живеем. За нашите

взаимоотношения със самите нас, с хората около нас, с природата и с Вселената като цяло.

Той ни кара да прозрем истината, че ние самите сме тези, които определят хода на събитията.

А в действителност знаем твърде малко за всичко това.

Резюме: Преди 16,4 милиарда години започва всичко, което днес познаваме.

Съществуват девет еволюционни цикъла, които определят хода на нашето съзнание.

Сега сме на прага на последния. Епохата на хомо сапиенс завърши.

Това, което ни очаква в края на 2012 година не е краят на света.

То е нещо много по-добро.

А какво мислите за предсказанието "Светът си отива с Обама"

Българският феномен Ванга предсказа идването на власт на цветнокож американски президент, което вече е факт.

Ванга още бе казала, че това ще е последният президент на САЩ. Тук идва въпросът - Как така последен?

Проста сметка показва, че мандатът на Барак Обама изтича през 2012 година, годината, в която свършва календарът на маите.

За мен това си е чиста случайност и дано този път Ванга да не е познала.

ОПРОВЕРГАНИ ТЕОРИИ ЗА СВЪРШЕКА НА СВЕТА

На Ванга й се приписват много предсказания кои изцяло измислени, кои изкривени.

А мандатът на Барак Обама, официално според 20-та поправка в конституцията на САЩ изтича на 20 Януари, на обяд. 20 Януари 2011 година за Обама ако не бъде преизбран. Самите избори са в първият вторник на Ноември 2012 или около 2 седмици по-рано за тези които искат да гласуват с бюлетина по пощата.

• 3 месеца по-късно...

Странно, не видях някой да споменава за 666 година, 1000, 1001... То по всяко време хората ги е тресял страха от Апокалипсис... Макар, че за Земята и Вселената ще бъде огромно облекчение да се оттърват от същества като нас.

Впрочем тези предсказания на Ванга ми се струват доста глупави. Все едно чета научна фантастика... Те Палестина и Израел много се обичат, ако си спретнат една война 2010 година, въргала е сигурен :)

Гледам тука са се развъртяли разни спорове, коя била Ванга, какво била правила... Знаете ли, и да е имало пророци, предсказанията им са деформирани до неузнаваемост... Да не очаквате някой да ви остави да знаете какво ще се случи другата година... Не знам какво е казвала Ванга за християнството, но съм убеден, че не е казала нищо добро и за исляма. То и исляма е произлязъл от християнството и юдаизма, тъй, че по пътя на логиката става ясно...

Още 2010 не е изтекла, а и ако мислиш, че тези предсказания не са дело на някой плешив чичко, дето взел, че решил да изкара малко парички, какво повече да говорим...

Вече сме 2011, а аз не видях никаква 3 Световна :)

Имаше време,когато много ме вълнуваха пророчества и пророци. :) Сега знам,че четенето на всякакви пророчества от всякакви пророци си е чисто губене на време. Можем ли да предотвратим евентуален Апокалипсис?! Все още сме безсилни пред природните стихии... Според мен сляпата вяра в нещо или някого и страхът от нещо или някого са най-големите врагове на човека. Живота е прекалено кратък,за да го прекарваме в страх. Какво мислите правят японците в момента? Според мен се молят и действат,а не се паникьосват.

Редактирано от Moira (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.