Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

10 несбъднати предсказания за Апокалипсиса

Featured Replies

indolain, ти одобряваш ли клетвите?

• Отговори 95
  • Прегледи 21,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Цитат от книгата " На колене пред Ванга " Струва ми се много мило се изразява за двуфазния педал сакскобурготски ( дори не заслужава да му изписвам с главна буква името ). Всички видяхме ВЕЧЕ, какв

• Странните предсказания на Владимир Стрелецки Хората ще се хранят с изкуствено месо, децата ще се раждат от човешки инкубатори, хапче ще повишата интелекта им и ще живеят в подводни гр

• Мини апокалипсис според: Предсказанията на Ванга 2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфлик

Публикувани изображения

"Второзаконие" 18:10. Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {Т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}†, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,

11. никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;

12. защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.

Исая 8:19. И когато ви кажат:

Допитвайте се до запитвачите на зли духове

и до врачовете, които шепнат и мърморят, отговорете:

Не трябва ли един народ да се допита до своя Бог?

Ще прибегне ли при мъртвите заради живите?

20. Нека прибегнат при закона и при свидетелството!

Ако не говорят според това слово,

наистина няма зазоряване за тях.

Тук, става въпрос за врачките. Които наистина служат на злото.

Баба Ванга, служеше на Бог!

indolain, ти одобряваш ли клетвите?

Защо?

Редактирано от indolain (преглед на промените)

не,тя не е врачка,тя е Петричката Врачица :cool:

по какво съдиш,че е служила на Бог,indolain?

Както казах, не си на достатъчно ниво за да дискутирам каквото и да е било с теб! Всъщност, тя дори е гонила врачките, по най-прекия начин!

Абе и аз чета само фантастика ама вие тука изтрепахте рибата с фантасмагориите си. Темата е за несбъднатите предсказания изчакайте още няколкостотин години че да прибавят и вашите към тях.

Както казах, не си на достатъчно ниво за да дискутирам каквото и да е било с теб! Всъщност, тя дори е гонила врачките, по най-прекия начин!

искаш да кажеш:гонела е конкуренцията :whist:

нямаш доказателства,просто го кажи,истината винаги е по-добрия избор от обиди и лъжи.

Като гледам без сол в манджата не става , абе ей в коя тема се намираме в темата "10-те несбъднати Предсказания за Апокалипсиса" или "Във Ванга - пророчицата" ...

искаш да кажеш:гонела е конкуренцията :whist:

нямаш доказателства,просто го кажи,истината винаги е по-добрия избор от обиди и лъжи.

Ако нямах доказателства, нямаше да констатирам нищо от казаното дотук с теб. Сега млъкни, както казах, нямаш достатъчно ниво за да обсъждам каквото и да е било с теб.

P.S: Няма значение каква е темата, като изключим това, Баба Ванга е дала някой предсказания които са пряко свързани с темата.

Цитат от книгата " На колене пред Ванга "

И царо ке си дойде. Симеончо ке се върне на бел кон. Ке се възкаче.

Струва ми се много мило се изразява за двуфазния педал сакскобурготски ( дори не заслужава да му изписвам с главна буква името ). Всички видяхме ВЕЧЕ, какво представлява въпросния ляворезбов индивиТ. Пет милиончета грухнал само от сеч, от унищожаване на планетата, в частност на нашата мила родина.

Друг цитат:

- Ти, що зяпаш бре ахмак, гиди мръсник неден - изкреще на пазача - Марш, марш и да не съм те видела друг път така да нахлуваш, без да съм те извикала тук, защото ке ослепееш. Ке те прокуда отвсекъде, бре алчна гнидо. Доносник с доносника мръсен. Проговориш ли, ке те парализирам, гюбре. Марш - и го изгони.

Коментарът е излишен.

Редакция: Моя грешка, автора е бил явен.

Сега, вече можем да говорим и за книгата, която не е сигурен източник.

Всички книги дават лъжливи сведения относно живота на Баба Ванга, с изключения на една.

Редакция: Моя грешка, автора е бил явен.

Сега, вече можем да говорим и за книгата, която не е сигурен източник.

Всички книги дават лъжливи сведения относно живота на Баба Ванга, с изключения на една.

И тя е....?Ще ни кажеш ли или трябва да гадаем и предсказваме? Само не мога да разбера защо се плашите да сте откровени? :P

Апокалипсиса има много измерения, но това, което ни ползва, е вътрешният му аспект - в "Откровението" на Йоан от о. Патмос последователно се описват вътрешните състояния на кандидата на мистерийния път на посвещение. В този аспект Апокалипсисът е перманентен - протича обаче индивидуално / понякога в група/ и невидимо за другите. А Апокалипсиса като край на познатия ни свят няма да настъпи през 2012 г със сигурност.:yanim:

Вальо, много ти благодаря за този пост.Вече бях почнал да се притеснявам ,че ни остават само 3 години, а има толкова много несвършена работа! :yanim:

И тя е....?Ще ни кажеш ли или трябва да гадаем и предсказваме? Само не мога да разбера защо се плашите да сте откровени? :cool:

Винаги съм откровен.

Тя е светица.

Тя е светица.

псуваща светица,която е правила неща ПРОТИВ Християнството,

не за него..

събуди се!

псуваща светица,която е правила неща ПРОТИВ Християнството,

не за него..

събуди се!

Това мнение, е чист спам!

Спекулацията, лъжите и злото, тук няма да помогнат на никой!

Това мнение, е чист спам!

Спекулацията, лъжите и злото, тук няма да помогнат на никой!

А предсказанията с нещо помагат ли ни?

като хората са знаели,че ще настъпи 2-ра св.война,предотвъртили ли са я?!

сега,като баба ти казва,че ще станем киборги и ти и вярваш-ми отиди и хвърли компютъра през балкона де!

току-виж спреш разпада на човешката цивилизация

А предсказанията с нещо помагат ли ни?

като хората са знаели,че ще настъпи 2-ра св.война,предотвъртили ли са я?!

сега,като баба ти казва,че ще станем киборги и ти и вярваш-ми отиди и хвърли компютъра през балкона де!

току-виж спреш разпада на човешката цивилизация

Абе, момиче, иди свърши нещо полезно, вместо да спамиш във форума!

Къде Баба Ванга е казала, че ще станем киборги, да не си глътнала малко амфетки? Или пак си чела фантастиките на някой малоумен автор?

Апокалипсиса има много измерения, но това, което ни ползва, е вътрешният му аспект - в "Откровението" на Йоан от о. Патмос последователно се описват вътрешните състояния на кандидата на мистерийния път на посвещение. В този аспект Апокалипсисът е перманентен - протича обаче индивидуално / понякога в група/ и невидимо за другите. А Апокалипсиса като край на познатия ни свят няма да настъпи през 2012 г със сигурност.:rolleyes:

Подкрепям с 2 ръце!

indolain продължаваш ли в същия дух с тези обиди ще се оплача на модераторите.

3333 - та година - Земята е населена предимно от мармоти, които завиват шоколада в станиол, за да не се разтопи.

Интересно, все пак Ванга споменава ли някъде кой и помага в пророчествата ?

• Автор

Трябва да питаш @indolain.

Той е присъствал на всички важни моменти от живота и.

Да, гледай филма който направиха от BTV.

Трябва да питаш @indolain.

Той е присъствал на всички важни моменти от живота и.

Къде съм го споменал?

Да, гледай филма който направиха от BTV.

Къде съм го споменал?

След като питам, явно не съм го гледал.

Приписваните ѝ необичайни способности Ванга обяснява с присъствието около нея на особени невидими същества, чийто произход не може да обясни. Споделя и за съществуването на извънземни раси, които били населявали и Земята.

източник:wikipedia

Кое е православното, ако щете дори християнското в цялата работа ?

Редактирано от satanas (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.