Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледате ли сериалчета?

Обичате ли да висите пред телевизора? 117 гласували потребители

1. 1. Обичате ли да висите пред телевизора?

• да,обожавам сапунките!
      9%
      11
    • Редовно следя най-яките-но сапунките не ми допадат
      40%
      46
    • понякога
      24%
      28
    • Не-прекалено съм зает(а)-нямам време за такива глупости!
      25%
      29

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

най-вероятно Изабела ще се окаже бременна!  :)

<{POST_SNAPBACK}>

А стига бе.... верно ли бе?! ohmy.gif

Че тя не ходеше ли с дон Хуан Перес де Силва Гомеш Михел де Гуереро по прякор "Малката лисица с големия нос и дупката на ухото", който пък се оказа импотентен? biggrin.gif

• Отговори 196
  • Прегледи 25,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Че тя не ходеше ли с дон Хуан Перес де Силва Гомеш Михел де Гуереро по прякор "Малката лисица с големия нос и дупката на ухото", който пък се оказа импотентен? biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

:) хм .... бе тя не беше ли бременна от клонинга му biggrin.gif

:P хм .... бе тя не беше ли бременна от клонинга му  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Ще е бременна от клонинга му в сапунките от 2700-ната година, когато може би ще са еволюирали до наименованието "Гел-душ за душата" ;) ... примерно.

Олел ФИФА Луд си Луд нема друг такъв,а пък изказването бешеее направо незнам кво беше но наздраве :) .

Редактирано от vincenzo (преглед на промените)

Твърдо против,даже се чудя на баба ми като гледа от няколко години вече един по канала и няма развитие.

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Добре го каза,dragozow-няма развитие-е в последната серия всичко накуп става и после асимилираш няколко дена какво е що е :)

Аз също имах период,в който гледах такива-но като в приказките-едно и също-яли, пили и се веселили.Знаеш как ще свърши още като е почнал-няма тръпка,няма нищо,все едно и също sad.gif

Приятелките ми вече идват в нас след сапунките си,защото не им разрешавам да ги гледат при мен :nono:

Едно време гледах един сериал Касандра се казваше това е единственния сериял който сам гледал и немисля да гледам повече.

Но има много хора който ги гледат този тип филмчета неговоря за старите баби и жените които си седят в къщи по цял ден и се чудят какво да правят.Просто този тип филмчета се гледа много от латино американците на тях си им харесват !

Понеже живея в Испания ,а тука има доста такива латиноамериканци и сам го забелязал това .Гледаш ги млади момичета на по двайсе и кусор годинки ,но като видят сериала по телевизията веднага се лепват да го гледат .Просто те са ти такъв тип хора това им харесва ,а ние българите не се кефима на такива неща със изключение на малка част от нас biggrin.gif

Даже доколкото знам има специализирани канали за това като канал корасон ,това е направо ужас да седиш цял ден и да го гледаш това представяте ли си .

Спомням си, че някога гледах и харесах Чиста кръв, Касандра, Заради любовта ти и Богато момиче. Сега май нищо не гледам /сериали/, освен Приятели и Спешно отделение по Фокс-а. cool.gif

Твърдо НЕ.

Но,

за по-възрастните хора(не искам никой да обиждам), които цял живот са се трепали за България, а родните политици ги режат както си искат и им дават подаяния наречени пенсии, и ... хайде да не продължавам, щото...

остава горе-долу едно удоволствие-телевизията.Къде да видят малко шарен свят и да забравят за ежедневните си проблеми.

Определено не ги одобрявам и не ги гледам ;) .и не знам как може да са интересни на възрастните хора(а и не само) сериали от типа на "Дързост и красота"-че то това има ли някакъв смисъл?!.и винаги всеки знае как ще свършат,колкото и хора да са убили и колкото и пъти да са си изневерили мъжете и жените(давам пример).гледам когато почне подобно предаване бързо да щракна с дистанционното на друга програма.това е от мен.поздрави,GLaC1eR! cool.gif :bye: :wors:

Гледам от време на време,когато майка ми надделее в борбата за дистанционното. :down:

<{POST_SNAPBACK}>

Моята много често надделяваше , затова и купих ТВ !

Не ги одобрявам! Но щом имат зрителска аудитория, нека се закупуват от медиите.

• 4 месеца по-късно...

Приятели

Джоуи

и едно аниме нарича се Monster и слага на малкия си пръст всичко което съм гледал до сега само, че не мога да открия последните 3 серии никъде sad.gif

Комедийни:

"Женени с деца"

"Приятели"

"Малкълм"

"Али Мак Бийл"

Фантастика:

"Изгубени"

"Фарскейп"

P.S. Това за "Али мак Бийл" беше шегичка biggrin.gif , по-тъп сериал не съм виждал.

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Моите сериали са:

1.Бригада

2.Изгубени

3.От местопрестъплението: Маями и Лас Вегас

4.Лас Вегас

5.Приятели

Иначе като се замисля за сериали от доброто старо време се сещам за два много добри и любими сериала:

1.Бенджи, Закс и Звездния принц

2.Синьо лято

Та тези два сериала се опитвах да ги търся и успях да намеря само втория и то само пет преведени серии. Ако можеше да си намеря първия, това ще е страхотно biggrin.gif

1. Приятели
  2. Алф
  3. Досиетата X
  4. Анатомията на Грей
  5. Напълно непознати biggrin.gif
  6. и Фарскейп

Редактирано от yuks (преглед на промените)

Приятели, Алф и Спешно отделение гледам с интерес. Другите - от тук, от там по малко ;)

Женени с деца

Досиетата X

Изгубени

Лас Вегас

и вай-вече

Prison Break

1. Southpark - единствен и неповторим. Не може да си съперничи с каквото и да било произведение, било то кино или ТВ

2. Twin Peaks

3. The X-Files

Гледам и Lost, но той е извън класациятя тъй като това е пристрастяване, не че самитят сериал е нещо особено.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.