Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледате ли сериалчета?

Обичате ли да висите пред телевизора? 117 гласували потребители

1. 1. Обичате ли да висите пред телевизора?

• да,обожавам сапунките!
      9%
      11
    • Редовно следя най-яките-но сапунките не ми допадат
      40%
      46
    • понякога
      24%
      28
    • Не-прекалено съм зает(а)-нямам време за такива глупости!
      25%
      29

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да,все още дават Приятели и аз го гледам,когато мога.Али Макбийл не изтървам за нищо на света,въпреки че съм ги гледала тези серии,но нищо :)

• 1 година по-късно...
  • Отговори 196
  • Прегледи 25,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Сапунените сериали са много,ама много дълго и точещо се като сопол нещо.Но има страшно привързани към тях хора(предимно възрастните),и такива които им се повръща от тях.Вие от кои сте?

По принцип са за хора без работа...(предимно пенсионери).Зависи какви сериали влизат в тази категория.Има и добри по-младежки ,но аз "таквиз" работи не гледам :)

Аз лично не ги харесвам, но да си кажа чесно сам гледала 1 и ви казвам, че e ужасно!Особено онзи, който го дават по канал1 вече сигурно са 3000 серии!

не знам кой би издържал да гледа толкова 1 филм, всеки ден и то толкова тъп!!!

Аз лично не ги харесвам, но да си кажа чесно сам гледала 1 и ви казвам, че e ужасно!Особено онзи, който го дават по канал1 вече сигурно са 3000 серии!

не знам кой би издържал да гледа толкова 1 филм, всеки ден и то толкова тъп!!!

<{POST_SNAPBACK}>

аз също не харесвам сапунките - особено тия мексиканско-колумбииски бози които дават в последно време ....направо ми се драифа - пък за Дързост и красота просто нямам думи ....обичам да гледам серияли но наистина да си заслужават - мога да дам пример със Изгубени или Приятели ..поне според мене наистина си заслужават гледането ...както и да е стига съм се оплаквала нека и другите да напишат нещо :)

Сапунките са за хора без работа. Това са ленти със позорно ниски актьорски състав, режисура и сценарий.

Редактирано от Завоевателят (преглед на промените)

Определено не ги харесвам. Но Приятели и Изгубени ме кефят определено.

Абе има и хубави сапунки ама са рядкост,някъде 1 от 10 сериала. biggrin.gif

Изгубени или Приятели ..

<{POST_SNAPBACK}>

Изгубени и Приятели не са сапунени сериали. ;)

И те са сериали, ако бяха продължили да снимат Приятели, колкото и да ни се искаше щеше да стане като Дързост и Красота за съжаление.

Обичам да гледам "Женени с деца", "Приятели", "Изгубени", "Безследно изчезнали", но те не са сапунки - според мен.

Във венецуелските сапунки от 87'а(примерно :_)) действието е толкова мудно и предсказуемо, че.. абе айде да не използвам нецензурни епитети. ;)

Точно във тези филми действието може да се развие и в 20 серии, а не 3000! :shock

Мен пък имаШЕ сапунки,които ме кефеха:"Трима братя,три сестри","Изпитание на любовта",ама вече свършиха.Другите които дават не ми харесват sad.gif

Твърдо против,даже се чудя на баба ми като гледа от няколко години вече един по канала и няма развитие.

Против съм. Аз по принцип много рядко гледам телевизия. Както казаха преди мен - този тип сериали са предимно за пенсионерите и изобщо за всички, които харесват този тип занимателна програма. Всеки с интересите си. :)

Аз пък гледам сапунки. Като съм си у нас и няма нищо друго интересно :) А иначе "Дързост и красота" го смятам за интересен и си го гледкам редовно, познавам също и други хора на моята възраст, които го гледат... така че според мен тези сериали не са само за пенсионери :clap:

Хах вярно не ги гледат само пенсионери (не че аз ги гледам аз ги мраза немога да ги понасям).Обаче сериали като О.С. Или ЛАС ВЕГАС , също приятели се гледат редовно cool.gif

Нямам нищо против веселите сериалчета: Приятели, Изгубени, Малкъм, Женени с деца или пък Ало Ало biggrin.gif даже като имам време ги гледам. Единствено сериали от рода на Дързост и красота нещо не ми действат добре на нервната система, еднообразните диалози че и има доста монолози просто не мога да ги понеса. Обаче майка ми и баба ми просто ако изпуснат една серия ..... голям кошмар, а то и след 20 серии общо взето съществена промяна няма. Но както казват някои хора: "За всеки влак си има пътници" :)

По принцип не обичам крайните изказвания, но ако има нещо, което да не обичам /не мразя, защото не обичам тази дума/, то това е чалга и сапунени сериали!

Не съм ви чел всичките писания, но ще кажа на мен как ми влияят сапунките - представете си удавник паднал от кораб, на когото му хвърлят спасителен пояс. Е на с такава сила, бързина и желание за живот се хвърлям към дистанционното (ако не е в мен), за да сменя канала biggrin.gif

Не съм ви чел всичките писания, но ще кажа на мен как ми влияят сапунките - представете си удавник паднал от кораб, на когото му хвърлят спасителен пояс. Е на с такава сила, бързина и желание за живот се хвърлям към дистанционното (ако не е в мен), за да сменя канала biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Ха, ей това ме изкефи тотално! :bye: Фифа - на ниво, както винаги!

Аз като се сетя колко сапунки съм изгледала, хехе... доста са! Ми харесали са ми, гледала съм ги. Напоследък, обаче, нещо не ми понасят. :P Явно знам вече какво ще се случи... най-вероятно Изабела ще се окаже бременна! :P

Не мисля че хора които могат да изгледат 2-3-4000 серии от нещо са много добре. Така че - твърдо НЕ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.