Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конкурс "Най-добър аватар за 2009 година"

Featured Replies

По молба на Trichocephalus приключвам темата със следните резултати:

1. Trichocephalus и Emmi - 18 точки

2. Hanibal_Lektar, yvsot и capnemo - 16 точки

3. Madonna, Fifa и scorceni - 15 точки

...

даже животните знаят, че сред равните има по-равни

нещо за дузпи чува ли се m075.gif

• Отговори 71
  • Прегледи 7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1-capnemo 2-v2.0 3-Trichocephalus Мисля че тук има потребители които не мислят за аватара ,а за самия човек - например "ще избера ... защото ми сеструва приятен по постовете..." като целта е друга

• 1.yvsot, много ме къдри 2.B-boy[styLe], уважението ми към него расте заедно с постовет му (да не забравяме и Fr33stylE-a). 3.GetFun, сега е с нов аватар, но онова "нещо" ме кефи.

• Честито на победителите! Аз ще си въртя опашката и до следващия конкурс ....може пък да стане нещо и от мен....

Първо, да поздравя избраните за мисис и мистър с най-готян аватар :) На печелившите - честито, за останалите - почерпка от първите.

Второ (във връзка с първо), да направя изявление, че така по празниците не ми е много удобно да ме черпят. Нека малко да изчакат с тортите (от Еми) и пиенето (от доктора), да поизтрезнеем и да поогладнеем. Или поне моята част да я запазят за... някъде към средата на Февруари. :)

нещо за дузпи чува ли се m075.gif
Няма нужда, но при необходимост много лесно ще подготвим един комплот. Достатачно е да изречем: "Докторите са корумпирани". Всички ще ни повярват. :clap:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

На печелившите честито! :)

Аз като страничен наблюдател, с право на глас :clap:, подкрепям идеята за "дузпи"... не за друго, ами ония там Емка-Семка и Scorceni-Серсеми :clap: само развалят модераторската класация

Аз като страничен наблюдател, с право на глас :clap:, подкрепям идеята за "дузпи"... не за друго, ами ония там Емка-Семка и Scorceni-Серсеми :clap: само развалят модераторската класация

Не сме го дирижирали достатъчно класирането :)

Еха, колкото и да ме мразите, пак петима от вас са гласували и за мен. Поласкан съм. hra810.png

Последно, че оспамих

Не сме го дирижирали достатъчно класирането :)

А трябваше :speak: (за теб знам, че усещаш, че се шегувам, но да го спомена, ако все пак някой не ме разбира)

Еха, колкото и да ме мразите, пак петима от вас са гласували и за мен. Поласкан съм. hra810.png

Хм, аз не съм гласувала за теб, а за аватара ти (има голяма разлика), макар че въобще не те мразя, напротив :biggrin:

Честито на победителите :)

Но не ми е ясно кой си е дал точката за мен, като аз не съм участвала в конкурса :)

potrebitel - 1

Честито на победителите :)

Но не ми е ясно кой си е дал точката за мен, като аз не съм участвала в конкурса ;)

1. Печен лиглю

2. .Trichocephalus

3. Потребител

пфффффф, то добре, че сме двама - ще си разделим масрафа по почерпката :ph34r:

На печелившите честито! :)

Аз като страничен наблюдател, с право на глас :), подкрепям идеята за "дузпи"... не за друго, ами ония там Емка-Семка и Scorceni-Серсеми :) само развалят модераторската класация

ние с колегата Серсеми с удоволствие ще се оттеглим от възможността да почерпим и с голям кеф ще се възползваме от възможността да ни почерпят хехехехехехехех

• Автор

Дузпи ?

Не е ли по-добре както сме си по двойки и по тройки да си се оправяме сами ?

Дузпи ?

сърце не ми дава да ти бия дузпата................. :eek:

super.gif

Ееее, докторей...веднъж да ме зарадваш :rolleyes:

• Автор

super.gif

Ееее, докторей...веднъж да ме зарадваш :write a letter:

Догодина пак, съкровище kiss.gif

p.s. предаде ли поздрави на мъжа си и едно голямо благодаря от мен, че е направил статистиката и темата ?

Честито на победителите! Аз ще си въртя опашката и до следващия конкурс ....може пък да стане нещо и от мен....

Честито на спечелилите...

Всъщност... кои бяха те? :biggrin:

Всъщност.......... няма ли да има награди? :)

Всъщност.......... няма ли да има награди? :cool:

Всъщност...кой ще черпи?

Награда - шекерче! Обаче първо дузпите да минат. Може на първенеца и една табелка да му дадат за радост на народа  :cool:

Награда - шекерче! Обаче първо дузпите да минат. Може на първенеца и една табелка да му дадат за радост на народа  :D

ааааааааааа, аз на магарето няма да му бия дузпата :down:

ще ми е кавалер на бала :P

Честито на всички от челната тройка! :P:)

Само че има грешка... за мен не са два гласа... един е :D

@Yosam,това са 2 точки предполагам,не 2 гласа...а че има грешки - има,ма свърши тая....речено-казано :)

@Yosam,това са 2 точки предполагам,не 2 гласа...а че има грешки - има,ма свърши тая....речено-казано :)

O, да, не се бях сетила :P Mерси :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.