Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

19-то Световно първенство по футбол - ЮАР'2010

119 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели Световното първенство?

• Аржентина
      22%
      21
    • Бразилия
      8%
      8
    • Гана
      0%
      0
    • Германия
      18%
      17
    • Испания
      31%
      29
    • Парагвай
      1%
      1
    • Уругвай
      0%
      0
    • Холандия
      17%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Супер много ми е кеф, че прехвалените бразилци бяха сложени на място. Публикувано изображение

Винаги съм бил противник, когато един отбор го величаят незаслужено. Който и да е той...

Хак им е.

На мен ми е гот.

• Отговори 606
  • Прегледи 40,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Hanibal_Lektar
    Hanibal_Lektar

боже ... какви глупости говорят в момента по Канал 1 не е истина ... ама съвсем малко да разбираш от интернет ще се пукнеш от смех ... Vista му била виновна ... смешкоооо !!!

• Пълната програма за Мондиал 2010 Sportal.bg предоставя на Вашето внимание пълната програмана Световното първенство по футболв ЮжнаАфрика. Днес в Кейп Таун бе изтеглен жребият за групите на

• Ето програмата, в която можете да отбелязвате как са завършили мачовете и класиранията в групите( автоматично се попълват ).

Е на това му се казва изненада. :)

Супер много ми е кеф, че прехвалените бразилци бяха сложени на място. Публикувано изображение

Винаги съм бил противник, когато един отбор го величаят незаслужено. Който и да е той...

Хак им е.

На мен ми е гот.

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ !!! И аз, заради това се радвам толкова :) Браво на лалетата !

Южна Америка срещу Останалия свят 0:1 сега остава Гана да бие, гледам че моя глас в анкетата за Гана е единствен...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Аз бях за аржентинците но като видях как са правят на богове и сега съм от Германия :)

:) Как ще се надъхат Холандците да повторят успеха си срещу нас на волейбол утре !!!

Немат шанс

• Автор

Страшно ми е кеф, че Бразилия е аут от първенството! Вярно е, че те имаха своите положения, особено през първата част, но и лалетата направиха много сериозни пропуски, особено в края на мача - минутите, в които бразилците тотално рухнаха психически. Холандия чака си тази вечер съперника си за полуфинала, който ще е Уругвай или Гана. П.П. Не мога да се сдържа да не спомена коментара на Ивайло Ангелов - изтъквайки старата приказка за доброто или нищото, аз ще си замълча..

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Муахахахахахххахахахаха, гудбай, бразилци..браво, Холандия :) П.С.: Много им се ядосах на холандците, като останаха накрая 3-ма срещу вратаря и един защитник. Вместо да си вкарат трети гол, те взеха да се лигавят..ако съм им треньор, със сигурност ще ги смъмря.

Жалко, че Холандия - Бразилия беше ранният мач http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Принципно съм против южноамериканския футбол, заради залагането повече на техника, отколкото на тактика, в това число и Бразилия, но пък те много добре ме опровергаха с блестящата си тактика. Нямам представа как са играли днес, но със сигурност е бил интересен мачът. Поне познах, че Холандия се пести, за да избухне :) Дано да видим още прекрасна игра от тях :)

п.п. Дано Гана бие, че тия, заедно с аржентинците всички са ми едни противни, като мангали с тия дълги и мазни коси.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

До тук с Гана, пак трябва да си сменям фаворита...

Съдийска грешка в последната минута на продължението... не дузпа а гол за Гана, уругваеца изкара топката от вътре :)

редакция: Изтрих си гласа за Гана, сега мисля да заложа на сигурното - Германия :)

И благодаря на съмишленика дето ме бе подкрепил в анкетата за Гана...

Хах, какъв обрат братче .. :whist: Когато отсъдиха тази дузпа в следствие на грешно съдийско отсъждане за Гана викам си няма смисъл да гледам, сменям канала... след 5-6 мин включвам пак .. дузпи :angry:

Браво на уругвайците :mad:

Между другото не показаха на повторение дали имаше фал или симулация преди дузпата...

Хах, какъв обрат братче .. :whist: Когато отсъдиха тази дузпа в следствие на грешно съдийско отсъждане за Гана викам си няма смисъл да гледам, сменям канала... след 5-6 мин включвам пак .. дузпи :angry: Браво на уругвайците :mad:

Браво на Уругвай :whist: . Силно се надявах да победят. Гана също игра добре, въпреки че не разбрах много защо " умния " съдия даде това нарушение. За утре между Германия и Аржентина залагам на Германия. А между Парагвай и Испания .. за Испания, които са ми и фаворити.

Радвам се че успях да позная единия полуфиналист Уругвай,невероятно зрелищен мач,истинска класика.

и тоя ще го триеш, хехе

Горките немци, вече гласувах, а както ми е тръгнало след Сърбия и Гана, може и те да са...

Горките немци, вече гласувах, а както ми е тръгнало след Сърбия и Гана, може и те да са...

Напълно вероятно. Както се развиват нещата, ми се струва, че искат да избутат Аржентина напред. Може би като реванш, че следващото световно ще е в Бразилия. Дано да не е така де и германците да прегазят мазните, въшлясали аржентинци :biggrin:
  • Автор

Оспорван мач стана снощи между Уругвай и Гана, държа в напрежение до края. Или поне до началото на дузпите, защото пропуснатата в 122 мин дузпа, резултат на едно абсолютно измислено нарушение, предопредели последващото развитие. Тия хора (ганайците) имат почти всичко нужно, за да са водеща световна сила, а и те са такава при по-малките, но нямат психика. И снощната им игра изобилстваше от припрени действия, които в противен случай вероятно биха ги пратили без проблеми на 1/2 финала. И си мисля, че Гана направи услуга на Холандия, пращайки Уругвай за съперник на лалетата. От много години не мога да си обясня що за отбор е Уругвай, особено пък в настоящия му вид. И под ръководството на Табарес те продължават да са един крайно предвидим отбор, та не поставям под никакво съмнение присъствието на Холандия на финала, освен ако оранжевите сами не си усложнят живота, не че не са го правили вече. Не съм водил статистика, разбира се, но ще се радвам на нечие разумно обяснение по въпроса защо Диего Форлан изпълни поне 30-40 корнера от началото на първенството по един и същ, оказал се абсолютно безрезултатен начин - полуниска топка на 1-ва греда без ясна идея какво ще се прави с нея след това. С подобно изпълнение Холандия взе победата над изнервените до крайност бразилци в ранния следобед вчера, но там има пълна яснота по въпроса кой, как и кога какво да прави и къде да застане Всъщност и двамата лидери на отбора на Уругвай (с доста резерви по бройката в посока Суарес) демонстрират тотален егоизъм и незачитане на другия. Е, така не става, но някак урусите успяха да минат през иглените уши и да стигнат до там, докъдето едва ли са и мечтали преди първенството. Отдавам го само и единствено на комбинацията случайност и късмет. П.П. В началото на първенството реагирах отрицателно на вувузелите, но бързо свикнах с тях, а от няколко дни си мисля, че сигурно ще ми липсват след другата неделя...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

...Отдавам го само и единствено на комбинацията случайност и късмет...

Подкрепям. Определено не са отбор, който заслужава да стигне толкова напред. Но обикновено винаги има един такъв отбор в първенството. А Гана също стигнаха доста напред, но поне показаха желание за игра и го заслужиха, въпреки отсъствието на голямата им звезда.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

В началото на първенството реагирах отрицателно на вувузелите, но бързо свикнах с тях, а от няколко дни си мисля, че сигурно ще ми липсват след другата неделя...

Едва ли ?

Вувузелите ще са неразделна част от футбола,още дълго време !

Още 1 кръг от Родното първенство,в дербито ЦСКА-Левски,ще се убедиш че е така !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.