Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с блоговете

Featured Replies

Здравейте,

от известно време имам едно проблемче с блога ми . Всяка публикация в него се отваря на "Добави коментар към тази публикация". Работя с Мозила, но за всеки случай пробвах и с IE. И на двата браузъра дава по същия начин. Скина ми е IP. board.

Благодаря ви :)

• Отговори 58
  • Прегледи 10,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът е, че блогът vorfax не е създаван от акаунта от който ви пиша. При опит да изпълня съветът ви, ми излиза като опция единствено неволно създаденото копие на блога, за което споменах. Нагледно

• Една дреболия. В блоговете няма опция 2010 г. Опитах да редактирам чернова, слагайки и актуалната дата, но можех да избирам само между 2004-2009 г. Старият трик с триене на темата и публикуването и на

• мерси мечтая си за един, но функционален

• Администратор

Здравейте,

от известно време имам едно проблемче с блога ми . Всяка публикация в него се отваря на "Добави коментар към тази публикация". Работя с Мозила, но за всеки случай пробвах и с IE. И на двата браузъра дава по същия начин. Скина ми е IP. board.

Благодаря ви :yanim:

Привет,

Не откривам подобен проблем, ако изпълнявам правилно стъпките при които се появява. Може ли малко повече информация или някой друг да тества ако отвори стария в твоя блог как се отваря.

Поздрави.

Привет,

Не откривам подобен проблем, ако изпълнявам правилно стъпките при които се появява. Може ли малко повече информация или някой друг да тества ако отвори стария в твоя блог как се отваря.

Поздрави.

Здравейте отново,

помолих познат да отвори статия в блога и нямаше проблеми. Изчистих бисквитките и историята, но пак същото. Не знам дали има значение, но след като ги изчистих, "се порових" като гост в блога и всичко беше наред. Но в момента, в който се логнах, започна да ме препраща пак към коментарите... :(

• Администратор

Здравейте отново,

помолих познат да отвори статия в блога и нямаше проблеми. Изчистих бисквитките и историята, но пак същото. Не знам дали има значение, но след като ги изчистих, "се порових" като гост в блога и всичко беше наред. Но в момента, в който се логнах, започна да ме препраща пак към коментарите... :(

Привет,

Историята и бисквитките не са толкова важни, по-важно е кеша да му изчистиш. На повечето браузъри става като отвориш страницата и задържиш Ctrl и F5

Опитай ако имаш и друг браузър инсталиран да видиш дали ти го прави този проблем като си логната.

Поздрави.

• Автор

Опитай ако имаш и друг браузър инсталиран да видиш дали ти го прави този проблем като си логната.

Получило се е само с един друг браузър.

Извежда ми грешка при опит да направя моя тема като чернова (видима само за мен).

Получило се е само с един друг браузър.

Извежда ми грешка при опит да направя моя тема като чернова (видима само за мен).

Кой ?

• Автор

Кой ?

С IE и Firefox не е ставало. С Opera се е получило.
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте, преди избраните от мен редактори на блога ми можеха да публикуват нови статии, като имаха бутонче горе вдясно - "Нова публикация". В момента не виждам такова бутонче. Огледах, но не намерих такова. Как могат да публикуват или нямат вече права за публикация? Благодаря, лек и успешен ден! EDIT: Мисля, че разбрах къде ми е проблема. Когато влезна в блога, като собственик имам бутоните "Смени облика", "Кутии", "Нова публикация" и "Иди", а на редакторите излизаха последните два. Поне преди беше така. Но днес забелязах следното. По принцип ползвам IP. Board. Когато сменя на "Dark Knight" всичко е наред. Затова реших да проверя и останалите скинове. Единствено при "Dark Knight" всички бутони са налице. При останалите редакторите нямат бутони, а при мен липсва бутона "Иди". :lol6:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здрасти, блога ми взе да развива изкуствен интелект като уиндоуса и съответно като всяко разумно същество гледа да работи колкото се може по-малко.

Получавам мейлове когато някой пише в блога. Текста е в този вид:

&# 1089;&# 1087;
Сложил съм умишлено интервал между диеза и цифрата, тъй като форума автоматично си интерпретира ascii кода/така се казва, нали?/

Сгъбена кодировка някъде? Преди не е имало проблеми, а коментарите се визуализират правилно. Също ми се мотае някой друг мейл, кой искал приятелство, кой ми пратил ЛС, те са изобразени нормално.

Като си вляза в блога, горе в ляво пише go6o_kara`s dustbin, а надписа точно под него е на кирилица и се виждат квадрати. Ако сложа нещо на латиница е ок.

Като цъкна "вижте новото съдържание" последната ми публикация не се показва. А на началната страница на форума, в прозореца в дясно я има. Хайде стига съм се оплаквал, вече е събота, 14ти :)

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.