Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с блоговете

Featured Replies

• Автор

Току що опитах отново. Получи се.

Единствено при този избор, обаче, защото малко преди това с други отметки ми изведе старата грешка.

Публикувано изображение

• Отговори 58
  • Прегледи 10,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът е, че блогът vorfax не е създаван от акаунта от който ви пиша. При опит да изпълня съветът ви, ми излиза като опция единствено неволно създаденото копие на блога, за което споменах. Нагледно

• Една дреболия. В блоговете няма опция 2010 г. Опитах да редактирам чернова, слагайки и актуалната дата, но можех да избирам само между 2004-2009 г. Старият трик с триене на темата и публикуването и на

• мерси мечтая си за един, но функционален

Това, което си показал не е грешка, ами опция дали преди изтриването всички публикации и коментари да се преместят в друг блог по твой избор.

• Автор

Това, което си показал не е грешка, ами опция дали преди изтриването всички публикации и коментари да се преместят в друг блог по твой избор.

Наясно съм с това. Извежданата ми грешка е ERROR нещо си (нищо полезно от това което прочетох), на цял екран.

Наясно съм с това. Извежданата ми грешка е ERROR нещо си (нищо полезно от това което прочетох), на цял екран.

скрийншот ?

• Автор

скрийншот ?

За там се бях запътил, когато инцидентно процедурата сработи по илюстрованият от мен начин.
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Доколкото разбирам търсачката в даден блог връща съвпадения единствено от текста в самите теми. Има ли начин да търся и из коментарите?

• 2 месеца по-късно...

При мен търсачката не работи. Излиза ми следната грешка:

[#10145,1] Модулът '' не поддържа търсене

• Администратор

При мен търсачката не работи. Излиза ми следната грешка:

Здравейте,

Коя търсачка, основната или тази вътре в някой блог. Може ли малко повече информация

Поздрави.

• Автор

Здравейте,

Коя търсачка, основната или тази вътре в някой блог. Може ли малко повече информация

Поздрави.

Тази в блоговете. Не работи откакто е сложена новата платформа.

http://img532.images...7155/clip72.jpg

Здравейте,

Поздрави.

Здравейте,

за тази, която е вътре в блоговете, става дума.

Благодаря.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Търсачката в блоговете все още не работи. Не работят и линковете в блокът "ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ".

• Администратор

Търсачката в блоговете все още не работи. Не работят и линковете в блокът "ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ".

Оправено.
  • Автор

Оправено.

мерси

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Какво ли не опитах, извежда ми все една и съща грешка:

Броят отворени тагове за цитат не съвпада с броя на затворените тагове. Моля затворете всички отворени тагове.

Проверявам ги - всичко си е коректно. Буквално ги копирам от чернова, където темата се затваря без проблем. Копирам оттам откъдето ми дава грешката, в ЛС - там няма проблем...
  • Автор

Да не би да си отворил прекалено много тагове за цитат ?

Не, сетих се и за това, че ми се е случвало. Едва 4 или 5 цитата са. Усъмних се и че проблем прави вложеният цитат в друг цитат - не. Копирам цялата тема в ЛС - няма съобщение за грешка. При опит да прегледам/публикувам темата - грешка.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Благодаря за оправените spoiler и acronim, макар първото да ми прави номера наскоро.

При публикуване на тема половината... изчезва. Цялата си е записана нормално като чернова, т.е. не надвишава броя символи и прочие. При опит да я редактирам (Arial за текста и Times New Roman за заглавията в син цвят) средната част се запилява. Не се публикува, а при опит за редакция няма и следа от нея.

Какво друго... те бая неща бяха... в Opera-та е пълна каша. Да, досадно е и автоматичното премахване на свободните редове (при това избирателно където му скимне), както и автоматичното вмъкване на празни редове между всички редове. С повторна редакция е възможно поне да се изтрият ръчно...

Аа да, сетих се и друго. За коректно изписани адреси до изображения изписва съобщение за неправилно разширение или нещо от този род. С копиране на същият текст (тема) може да се публикува като ЛС, но не и като тема в блоговете. За това писах и на Трихо, т.е. не е някакво баламско недоглеждане и от тоя род.

лека вечер

ПП: И spoiler-а продължава да болдира...

ППП: Току що "[#20610] Грешка - моля, върнете се обратно и опитайте отново. ". Просто изтрих част от текста и опитах да запиша редакцията...

• Автор

За коректно изписани адреси до изображения изписва съобщение за неправилно разширение или нещо от този род.

В блогът ми имам коментар, който желаех да публикувам като тема. Копирам го целият (с Ctrl A), но при опит да го публикувам в тема ми извежда следното:

Използвате забранено разширение за изображения. Валиден формат е: http://www.domain.com/picture.gif, а невалиден формат е: http://www.domain.com/picture.one.gif

Всички изображения са качени лично от мен и няма грешка в тях.

След рефреш Мозилката заби, минах с CCleaner за да мога изобщо да пиша. Междуредията са плод на Opera-та.

ПП: Други неудобства които срещам са частично (на места) показван кода, въпреки че съм на визуален редактор, както и смяна на подравняването (ляво, центрирано) където не съм указвал.

А, сетих се нещо съществено. Понякога paste не работи по време на редакция. Копирането и cut-ването са изпълними, но не могат да се пейстнат, което във вторият случай е равносилно на загуба на информация.

В общи линии е това.

Редактирано от am-am (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Редакцията в блога с Opera - невъзможна. С Mozilla е можна.

Редакцията в блога с Opera - невъзможна. С Mozilla е можна.

Изчисти си кеша на Операта.

Аз използвам само този браузер и нямам никакви проблеми с редакцията или визуализацията в блоговете.

• Автор

Операта ли? Като редактирам с нея (когато е възможно) ми слива параграфите (качва на горните редове), празните ми редове изобщо не ги зачита и ми ги трие, иначе без задържан Shift поставя по два празни реда за един Enter.

Дискомфортно е...

Операта ли? Като редактирам с нея (когато е възможно) ми слива параграфите (качва на горните редове), празните ми редове изобщо не ги зачита и ми ги трие, иначе без задържан Shift поставя по два празни реда за един Enter.

Дискомфортно е...

Да, така си е ;) Но това са предимствата да я използваш :grimace: Аз съм и свикнал, и въобще вече не обръщам внимание на това.

Иначе трябва да използвам IE или недай си боже Firefox та да ми побелее главата след това.

• Автор

Досега имах съмнения, но вече мога да кажа със сигурност, че има един доста по-гаден бъг, от това, че редовете много не ги признава платформата с Opera. Интервалите между думите се удвояват. 

Досега имах съмнения, но вече мога да кажа със сигурност, че има един доста по-гаден бъг, от това, че редовете много не ги признава платформата с Opera. Интервалите между думите се удвояват. 

:)

Да ти имам проблемите

• Автор

:)

Да ти имам проблемите

Това какво общо има с блоговете?

Когато някой си прави труда да дава обратна връзка за това как се държи платформата, за да изглежда професионално, а вида на написаното да не напомня на "Пишка махала", последното което е заслужил е ирония за проблемите ми, които ти няма откъде да познаваш. Иначе на последно място това говори за личната ми прилежност и грамотност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.